Hirdetés
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
Mindjárt zúzok le bicózni wááááááááá
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nepszter1
addikt
Esetleg valakinek nincsenek meg ezek a könyvek ? Megvenném
Joe Weider
A testépítés bibliájaARNOLD SCHWARZENEGGER – BILL DOBBINS
A TESTÉPÍTÉS NAGY ENCIKLOPÉDIÁJA -
Atomgeszi
veterán
válasz Boxer001 #25110 üzenetére
Mi is voltunk kicsit bulizni.. először nekem se volt kedvem.. hideg stb. De aztán nagyon fasza volt.. csak volt 3 -4 bagós akik nagyon zavartak..tiszta büdös lett a ruhám. De összességében jó volt!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Tomics
addikt
válasz Atomgeszi #25122 üzenetére
Mi is megyünk holnap azaz ma. Szép lesz, nem emlékszem mikor rúgtam be utoljára, pedig ez most ilyen fajta buli lesz. Nem kell majd kényszeríteni, ezután úgyse megyek egy darabig megint Ha lúd legyen kövér vagyis valami töménnyel meglocsolva
Én ha ilyen helyre megyek mindig olyan bagószagúan jövök haza hogy még másnap is érzem magamon. De ha iszok általában rágyújtok én is sajnos (a múlt) szal mind1 Mindenesetre fatális izomtömegvesztéstől nem kell tartanom[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
PókerFész^^
tag
sztem pár nap mulva lesz 2k ismerőse a sportikának fészbukkon szval...
de nekem már nincs pénzem xD
mivel kb hétfőn megjönek a myprotein dolgok.áj láv szifon
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
csenevészebb koromból még valamikor az elején
de itt már vagy 20 kiló+ van rajtam a penene korszakhoz képest. el lehet képzelni az milyen voltyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Yeffy
veterán
-
Tipo16V
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #25131 üzenetére
az mit takar hogy félig? gondolkodom énis rajta
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
pajinka
tag
Szerintem levonhatjuk a következtetést: hőmérséklet csökkenése - > piázás növekedése (lásd még oroszok, finnek, stb.) így jártam én is: lementem gyúrni, utána meg kártyázni, piáltam is, bagóztam is, de a legrosszabb, hogy nem bírtam leállni a sós kesudió/mandula/mogyoró evéséről, asszem az csapta szét a gyomromat végképp. Éppen ezért ilyesmit most egy darabig nem csinálok, csak a gyúrás meg az egészséges kaja
♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now... B.É.R.CS.A.R.O-V.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #25126 üzenetére
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Yeffy
veterán
válasz pajinka #25134 üzenetére
Ne is legyen! Én sem vagyok nagy ivós, max ha van valamilyen alkalom, általában nem iszok semmit. Sört néha, de azt is inkább csak nyáron...
Mindenesetre jobbulást...
Bá: nem gyenge... hány éves te vagy? mióta nyomod? Faja...[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
macikos
addikt
Mi ez a pangás? Mindenki iszik valahol?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz macikos #25143 üzenetére
akkor csak az a baj hogy az előterük undorító, egy m****s, buzeráns, fa******ó retek
annyira gyűlölöm hogy a műsort se tudom nézni egyeltalán, még a reklámját se.
egy önelégült undorító semmihez nemértő köcsög...na ennyit róla
az X faktort viszont szeretem. de elindulhatna már végre rendesen.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kidus
őstag
Mi van punnyadekok, nem tortent ma semmi?
Meg egy not se lattam belinkelve, felhaboritoEn masztam egy orat a futogepen, ennyire volt ma ido sajna, holnap rendes edzes
Assuming Control
-
Atomgeszi
veterán
Tehetsz magadról mégegy képet.. nem sértődünk meg.
Én viszont elteszem magam holnapra. Ma is buli volt.. hát szörnyű azt látni, hogy 14-15 éves lányok az objektum előtt szíjják a cigit mert az menő.. Szánalmas! (nem mintha felnőttkorban elfogadnám, hogy dohányzik.) Rá lehet nézni a mai tizenéves lányokra. 15 évesen már 20 évesnek néz ki. 20 évesen már 30nak fog és 25 évesen a sok cigitől és piától már teljesen elöregedett lesz a bőre.. Ez nekik jó? Gondolkodni luxus?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest