Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
-
P00By
nagyúr
Kai tud farmert venni, van még hely benne. Csak párat kellet hajtani a szárán
-
Tomics
addikt
Na ebből is látszik hogy nem testépítőknek találták ki a farmert Hogy áll már rajta mint csenevész koromban mikor deszkás farmert hordtam aminek az ülepe a bokám verdeste
Mibe lehet hétköznap? Bár jobb ha nem tudom ha már Kairől beszélünk Biztos valami susogós szabadidőgatyába. Vagy plüss tangába
PH! addikt since 2004
-
penene
őstag
Volt ma váll-kar. Jó vót. Nem csukjlyáztam.
-
Atomgeszi
veterán
válasz penene #25668 üzenetére
Én pont csuk(pontos ly-al írva)áztam de olyan éhség tört rám a felénél, hogy hagytam a francba és jöttem haza enni.
De jobb, hogy eljöttem, nagyon féltem, hogy már nagyon kigyúrom magam.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz penene #25670 üzenetére
Én most fejeztem be a rántottaevést aztán elmosogattam megsütöttem a húst holnapra és megint elmosogattam. Tök fáradt vagyok , megyek fürdeni aztán fekszem is le. Holnap megint uszi.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
macikos
addikt
Ma egy olyan kérdést tettek fel nekem a teremben, amit még soha:
Miért edzek pulóverben?
Ezt komolyan minden edzésen meg kell kérdeznie valakinek? Azért van rajtam pulóver, mert azt mondta vasárnap a pap a templomban, meg ez volt a horoszkópomban.
Azt meg külön nagyon szeretem, amikor lejönnek a kolis parasztok edzeni(mást nem tudok rájuk mondani) és kinyitják az ablakot, aztán jön be a finom +5 fokos levegő... -
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #25606 üzenetére
Koksz. Mert megérdemlem...
#25665: wááhhááhh... ez mekkora!
Na, tegnapi buli elmaradt, szarul voltam, telibef*stam a budit, úgyh elmaradt... De hamarosan pótlás!
Szerencsére mára jól lettem, úgyhogy lábaztam, faxa vót'!#25675: vésővel kaparni...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #25677 üzenetére
Tudod, azokon a napokon...
-
macikos
addikt
válasz God Vazzeg #25677 üzenetére
A mellem elég nagy, bár tej nem jön belőle Fújj, ezt nem kellett volna! Ne homárosodjunk!
-
macikos
addikt
Egyébként ma tolódzkodtam 2x2-t Nem vittem túlzásba, mert még szoknia kell a vállamnak a leengedést.
-
Tomics
addikt
válasz macikos #25691 üzenetére
Én meg itthon ugrabugráltam a kis kézisúlyzóimmal, lehet eredményesebb lesz mint a teremben töltött időszakom Pihenőidő nélkül amíg ki nem fogyott a szufla: váll, kar, has, hát vagy 300 guggolás
Kéne húzódzkodó, bár nem hiszem hogy fel tudnám magam húzni rajta 1x is ruhaszárítónak meg drágga[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Krisinto
őstag
Ez a hét megint sz*rt sem ér...
Ilyen fájós csu(i)klóval nem megyek le gyúrni... -
Krisinto
őstag
áááá, szar ez a sulis net
dupla...
[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Utolsó pillanatban én is rendeltem pár dolgot a sportika-ról.
A ti rendelésetek hogyan áll? Vagyis feladták már, megkaptátok esetleg?
Esetleg a múltkori 45%-os alkalomról van valakinek tapasztalata?
Az érdekel, hogy a héten megkapom-e, vagy annyian rendeltek, hogy felesleges várnom, mert egy jó darabig még nem fogják tudni úgysem feldolgozni... -
kovsol
titán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest