Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz Kassadin #48998 üzenetére
Jó, neked. De mondjuk a testépítés arról szól, hogy izmosak legyünk, tehát hegyomlások, gorillák, mamutok, medvék, hústornyok, tesztoszteron hegyek, kamionok, stb. Tehát hogy olyan igazán qrvanagyok legyünk. Jó, a forma is számít természetesen, de az első akkor is az, hogy minél izmosabbak legyünk! Attól, mert a többség elégedett egy 70 kilós száraz formával, attól még nem ez a cél. Ne 70 kilósan legyen száraz, hanem 100 kilósan.
Át kellene nevezni a topikot: "Fitness Modellek ide"...
-
Woodslave
félisten
válasz macikos #49001 üzenetére
szerintem meg a topic gyúrósók ide, nem gorillák ide. A testépítésnek az a célja, hogy jól nézzünk ki (legalábbis nekem és még ez se sikerül, de ez más téma) Nem az, hogy qrva nagyok legyünk 50% testzsírral...
te úgy állsz ehhez, hogy inkább jársz egy ifá-val, ami lehet kék, nagy és erős, meg kétüléses, de qrvára nem néz jól ki. Én meg inkább járnék egy sportkocsival, ami szintén kék, és kétüléses....
ja és reménykedsz, hogy az IFA karosszéria alatt valami qrva jó sportkocsi van amúgy
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
macikos
addikt
válasz Woodslave #49002 üzenetére
A példád nem igazán helytálló.
Én járok a 6 literes S Mercedesszel, ami kurva sokat eszik, sokba van a fenntartása, sok helyet is foglal, nehéz vele parkolni. A másik csoport meg jár a kis pici széttuningolt Honda Civic Type-R-rel, ami kicsi, nincs benne felesleges több száz kilónyi extra, pörgős, jó az állóképessége, keveset eszik és elég jól megy, jól is néz ki, meg menő is a 20 éves fiúk körében, de a lányok tudják, hogy az S Mercibe kell beszállni.
-
Woodslave
félisten
-
mocsanisi
senior tag
válasz Kassadin #48998 üzenetére
Ez megint genetika kérdése, mivel valaki csak szálkásítás után lecsupaszított, viszont van olyan aki tömegelés közbe is kockás hassal rendelkezik. Én rájöttem hogy ez az ektomorf vagyok dolog akkora hülyeség volt hogy csak na, szépen be tudok én is hízni, mezomorf lesz ez. Edzésnél átállok arra hogy 8-10 ismétlés alá nem megyek. Meglátjuk hogy milyen lesz a tömegelés, amúgy malac jelmezben jobban éreztem magam mint most :S
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Zomb€€
őstag
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
macikos
addikt
-
Bubee82
őstag
Maci Kos 4 prezidente
Majd hamarosan pattintok képet, aztán meglátttyuk mire elég itten a pehelysúly Amit pehelysúlyokkal hordtak össze a verebek
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Az izmosság összefügg azzal hogy valaki "nagy"/hány kg? Ezt te se gondolhatod komolyan.
SzlobiG is kis vékony, de lehet hogy 5 év múlva(lehet kevesebb ), full izom lesz. Én nem gondolnám hogy a testépítés arról szól hogy hízzál be és akkor te mekkora bodis vagy. Pontosan arról szól, hogy mennyi izom van rajtad, nem arról hogy hány kg/mekkora hegyomlás vagy, amihez tegyük hozzá hogy genetika se árt. Én sose leszek hegyomlás a magam 167 cm-el, lényegtelen mennyit eszek, max elhízott törpe. Veled nem szabad ilyesmiben vitázni, úgyse jutunk dűlőre.A fitness modell az a czanik meg hasonlók, őket inkább ne keverjük ide.
Mocsa: Miért eddig nem 8-15-ig terjedő sorozatokat nyomtál?
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz macikos #49014 üzenetére
Nyilván, de mi nem vagyunk versenyzők hogy egy évben legyünk xy-szor formában a versenyre, utána meg behízni mint egy disznó. "Amatőrként" egész évben "jól" akarsz kinézni szerintem.
Én igazából már sz*rok erre az egész tömegelési mizériára, majd meglátjuk mire jutok ezzel a hozzáállással. Edzek keményen, eszek amennyi lemegy, aztán meglátjuk mire lesz elég.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Ilyen kijelentések elé rakd oda hogy szerintem .. Én inkább leszek szálkásabb, neked csak fitnessnek számító 80-85 kg mint egy 140re behízott zsírmalac. Amúgy is mi érteme tartósan 130 felett lenni naturalba? Az átlagember ha rád néz nem az fog neki beugrani hogy húúbazd de izmos, hanem hogy dagadt vagy. Azon kívül hogy egészségtelen is. Ez a súlyközpontúság meg elég elterjedt erre fele is, nem 1 ismerősöm van aki alapból 100 kg @ 170 cm de azé még tömegel jumboval meg a sok faszsággal
Kassa : ha megteszed amit meg kell ilyen még lehetsz . Ő is csak 170[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Nem tudom, én egyszer még egy másik teremben láttam egy srácot, aki szerintem 80-90kg lehetett maximum(mellé átlag magasságú), de a szó szoros értelmében full izom volt a gyerek. Nem tudom hogy mivel érte el és mennyire jó a genetikája annak az embernek, de hihetetlen volt. Ez most csak így eszembe jutott, gondoltam megosztom ha már ilyen parázs vita folyik itten.
bradam: Gondolom azért nem ajánlja, mert a vércukorszinted nem lesz tőle egyenletes, hanem megdobja, majd hirtelen leesik. Hosszútávon fogalmam sincsen mennyire káros ez vagy nem. Nekem bőven megteszi a darált zab is.
Szerk: Akkor miért nem ajánlja? Leírhatnád vagy küldj privátot.
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
válasz Kassadin #49015 üzenetére
Mert ha lehetne folyamatosan jól kinézni akkor a versenyzők szerinted nem azt csinálnák? Akkor nem szórakoznának tömegeléssel meg szálkásítással, ha ilyen egyszerű lenne. Pont ez az hogy a versenyzőkről kell példát venni minden sportban, mert lemész boxolni akkor nem mondhatod hogy csak a zsákot ütöd és ha utcán van valami akkor majd talán tudsz mit csinálni. Nem, oda kell állni a másik elé és mindent beleadni.
Amúgy szvsz szarok rá hozzáállással testépítésben nem sok mindent lehet elérni. Meg úgy semmibe. Amúgy az utóbbi időkbe mikor lejártam minden gyakorlatot piramisban csináltam. A tömegelés amúgy meg nem feltétlen jelenti azt hogy zsírdisznóvá kell hízni...
Amúgy meg ez hogy eszel annyit amennyit bírsz, hát nemtudom. Eddig ha nem mozdult a súlyod, akkor az azt jelenti hogy pont elég kalóriát viszel be hozzá hogy szintentarts. Ha ez így marad akkor nem fog gyarapodni az izomtömeg, ilyen egyszerű. Olyat meg hogy zsírosodás nélkül izomtömeget növelni, baromira jól belőtt étrend, és "anabolika" nélkül én nem tudok elképzelni.[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
-
Kassadin
addikt
-
Ijk
nagyúr
Amúgy 4 napja nem voltam teremközelben, mióta meghúztam a nyakam, ami még mindig fáj.
De holnapra talán elmúlik végre és csinálok egy olyan melledzést, hogy a végén össze akarok roskadni a kimerültségtől./人◕ ‿‿ ◕人\
-
SzlobiG
félisten
Ma edzés előtt bementem decathlonba azt vettem kettő ilyen trikót fehéret,feketét fel is avattam az egyiket és azt kell mondjam megért ennyit főleg ebbe a melegbe sokkal jobb ujjatlanba edzeni.
-
szőröscica
addikt
Hmmm, egy jól sikerült váll-hát edzés után nem mondom, hogy kielégítően visszatöltött az 50gramm teljes kiőrlésű kenyér, 2 szelet csirkemellsonka, és 20gramm camembert sajt. Meg persze közvetlenül edzés után a whey protein....
Délelőtt jobb szeretek edzeni, akkor az ebéd mindig segít, de mostanában sűrűsödik a munka, nem tudok elszabadulni, mert úgy nem lehet edzeni, hogy 5 percenként csörög a telefon.
-
God Vazzeg
veterán
Mell-kar volt, jóvót
-
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #49035 üzenetére
Kar vót. Istenifinom vót. Feldurrant 150-re legalább
-
Jojo5
őstag
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Tipo16V
aktív tag
és a női testépítőknél is így megy? betömegelnek aztán beszáradnak? de komolyan.
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
macikos
addikt
Nagyon nem ment ma az edzés. Előzőleg beteg is voltam, stb. de a nagy meleg miatt pláne kész voltam. Pihenő közben ráadásul még segítenem is kellett fekvenyomásnál, komolyan azt éreztem, hogy mindjárt rázuhanok a gyerekre, annyira nem voltam magamnál, az a kimondott ájulós érzés volt rajtam, amikor kimegy a lábad alól a talaj és paff.
-
Boxer001
veterán
válasz SzlobiG #49032 üzenetére
Pont ilyet vettem én is egyet szürkébe, de még kéne valamilyen színben, tök zsír ebben a melegben. Persze én edzeni nem merek ilyenben.
Holnap mell-kar. Remélem a nyomás ismét menni fog, legutóbb strandnap után gyengültem...most vissza kéne hozni az előző állapotot, és azt is megfejelni. Lehet sokat szeretnék, kiderül.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa