Hirdetés
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz penene #16699 üzenetére
Nekem az nem alapgyakorlat ami ennyire szétqrja az ízületemet. Pláne amióta kiugrott a vállam. Nyomok helyette mellről és kézisúlyzóval is.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
penene
őstag
válasz Vandit. #16701 üzenetére
Nekem a mellből nyomás szivatta a könyök izületem. De azért élveztem. Csak rámszólt egy nagyon nagydarab csávó, hogy inkább nyomjak nyakból, mint keretben mellből.
Mondjuk valszeg igaza van, mert mellből nyomást igazán szabadsúllyal kényelmes csinálni, a könyökhelyzet túl rögzítve van keretben, és az kritikus pozícióban tényleg nem a legjobb.
Egyébként 4-5 éve meg a nyakból nyomásról beszélt le az akkor kondiedzőm, hogy ha már Schauermanos a hátam, akkor ne csesszem szét a nyakból nyomással jobban, a mellből nyomás nem terheli annyira...
Szóval akkor egyiket se kéne
-
penene
őstag
válasz nostrum #16702 üzenetére
Te érzed. De az is biztos, hogy nem fogható konkrétan semmi sem pl. az edzésszámra... Ha jó eredményt érsz el, nem tudható be csak ennek, és ha netán elmaradnak az eredmények, akkor sem evidens, hogy ez meg ez miatt... Azért remélem jó lesz
Vasárnap jó, menjetek kirándulni barátnőddel, piknik... )
-
harry
veterán
válasz paprika #16682 üzenetére
Na mi ez, nálad nem a pont az alapértelmezett mondatvégi írásjel?
Nekem jelenleg
egy reggeli tesjavó scitec prof, 30g
nap közben 1-2 adat PT fehérje
1 daily vita min scitec multi vitamin
1 ca-mg scitec vitamin
c vitamin por formában, ez nem minden napIgazából az a baj, hogy ez amolyan szintentartó terv, mostanában nincs rendes étrendem, nincs itthon husi, és venni/sütögetni is lusta vagyok, edzeni meg főleg. De a héten vége a sulinak, utána írok már egy rendes étrendet, edzéstervet, és talán naplót is, és kezdődhet a diéta.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
penene
őstag
válasz Froclee #16706 üzenetére
Köszi, ez nekem is jó, mert már nem is emlékeztem, hogy ilyenem van, most jutott eszembe.
Mondjuk 16 éves korom óta tudom, hogy van, de az ég világon semmit se csináltam rá.
Ja, de, jártam kicsit gyógytornára, ahol inkább fociztam.Ja meg tök jó, hogy fel voltam mentve tornából, de a tesitanár a suli fociedzője is volt, és "saját felelősségre" nem hiányozhattam a csapatból. Régi szép idők... foci... de szép álom lenne újra... Talán jövőre is megpróbálom.
-
God Vazzeg
veterán
válasz nostrum #16697 üzenetére
Ááá nekem az arcom fogy be a legvégén Nem is tudom mennyire kellene lefogynom hogy a mostani trend szerint "jóképű" legyek. Szerintem vagy 70kg-ig Hasamról lemenne 2-3kg akkor már okés lenne nálam is, de sajna ez nem így megy, szóval szerintem le kellene fogynom vagy 90kg környékére mire elfogadható hasam lenne
-
nostrum
tag
válasz God Vazzeg #16709 üzenetére
Én voltam 70 kilós sokáig... 186 centivel...
Hidd el sokminden voltam csak jóképű nem (de ez persze mára megváltozott.... )
Majd azért az eredményeidről képeket nyomhatnál...In space, no one can hear you scream...
-
Froclee
őstag
válasz God Vazzeg #16712 üzenetére
A kép.
-
penene
őstag
válasz Foglalt név #16714 üzenetére
milyen programot nyomtál?
-
penene
őstag
válasz Foglalt név #16716 üzenetére
Ez otthoni edzés volt?
Van min húzóckodnod + tolóckodnod? irigyellek..
[ Szerkesztve ]
-
paprika
aktív tag
Leírnám nektek a programomat amit egy nagyon jó ismerősöm! Fekvenyomó világbajnok állított össze nekem! Nevet nem írnék .......
Szal az edzés 2+2 = 4 nap! Hétfő: Melll vállll Hát nap! Kedd: Bic -Tric - Láb! Has
Hétfő: Fekvenomás rúddal: 4 sorozat > 12> 10>8>8
30fokos Tárogatás: 4X 8
45fokos nyomás : 4 sorozat > 12>10>8>8
Áthúzás: 2x 12Váll: Oldalemelés kézi súlyjóval 4x8-10
Vállból nyomás kézi súlyzóval: 4 X 10Hát! Húzóckodás 3 x amennyi megy
Hátgéppel nyak mögé húzás 4x8
Döntött törzsű evezés 3x 8Kedd: Bicepsz: Egyenesrúddal v Francia rúd 5x8
Koncentrált bic : 4x8
Tricepsz: CSigás letolás 4x10
Homlokra engedés 4x8
Lórúgás 3x10Láb: Guggolás 4x10
Hack gépes guggolás 3x8
Lábtoló gép:4x8
Lábnyújtás 4x10Szerda pihi van! CSütörtökön előről az egész! Tom h soknak tűnik de nem voltam se túledzett meg semmi! Szépen fejlődök tőle!
Vélemények? ....
-
penene
őstag
-
paprika
aktív tag
Ez testépítő program de mivel megvan a Szakedzői ezért vágja a testépítést is! Ui: Kathi Béci! ....... Ennyit erről! Mondjuk egy erőemelő terv nem így néz ki! ............ Láttál már erőemelő vagy fekvenyomó tervet? ......... Ui: A fekvenomók is majdnem úgy eddzenek mint a Bodysok!
-
harry
veterán
válasz paprika #16728 üzenetére
De nem érted? Minek kérsz véleményt, ha utána leszarod?
"megvan a Szakedzői ezért vágja a testépítést is! Ui: Kathi Béci! ....... Ennyit erről!"
Nem kételkedem Béci szakértelmében, nem azzal van a baj, hanem mi itt irkálunk, hogy szerintünk mit-hogyan, erre te meg jössz ezzel. Akkor ne kérdezd meg.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Boci_83
őstag
Látom megy az oltás rendesen.
-
Foglalt név
addikt
Te meg örülj, hogy megtűrünk, ne variálj. Írta, ha baj, nem írt többet. Tessék: baj.
Viszlát!JA!!!! ésmég! annyit!!! Van egy ismerősöm Kovács Pistike!!! .... Ennyi 11 éves! Ha gondolod tanulhatsz! Tőle hogyan kell írni.... ! !nyelvtan! Magyarul!!!
u.i.: ezután mindenki, aki e-mail-ben kapott valakitől egy sablon edzéstervet, BéCi aláírással, az itt fogja verni a mellét, hogy neki fekvenyomó világbajnok a haverja?
-
Boci_83
őstag
válasz L|zsidoboz #16734 üzenetére
Szerintem meg semmit sem változik a topic. Viszonylag keveset irok, de folyamatosan olvasom a topicot. Irni csak a jobb napjaimon merek...
-
Boci_83
őstag
-
harry
veterán
válasz L|zsidoboz #16737 üzenetére
Azért mert elkezdtél ide írni, elég baj
-
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Foglalt név #16740 üzenetére
Nekem emlékeim szerint az volt az első kérdésem, hogy a Daily onet szét kell rágni vagy egyben le kell nyelni.
Gondolhatod, hogy mi volt a reakció...Akkor még volt Geli, Csudri, Janesz, Rambo...
Good to be good, but better to be lucky.
-
penene
őstag
ON: inkább nézzetek EBt.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Foglalt név #16740 üzenetére
te meg inkabb menjel bekaugetest csinalni vagy mikre adtad a fejed mostanaban. jah es a rakjarast is ajanlom!
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
vedini
őstag
jól leoltottátok paprikát
mondjuk szerintem alapvetően nincs rossz eddzésterv, van egy-két ökölszabály ami mentén érdemes elindulni mikor eddzéstervet készít az ember, aztán onnantól kezdve lehet ill kell variálni
a legjobb ha már az ember rájött, hogy neki mi fekszik, és saját maga csinál egyeta lényeg, hogy rendszeresen kell járni, helyesen végrehajtani a gakorlatokat, enni rendesen, pihenni, és folyamatosan figyelni a test reakcióit
aztán ez meg hogy épp a béci csinálta azt az eddzéstervet, az totál nem jelent semmit, egyik embernek bejön másiknak lehet kevésbé, szóval paprika, puding próbája az evés, csináld jópár hónapig (fél év), és ha gondok vannak akkor kérdezz, hogy mit s hogy, legalábbis az eddzéstervet illetően
workworkwork...
-
harry
veterán
válasz vedini #16745 üzenetére
Szerintem pedig van rossz edzésterv, ha valaki nincs képben az alapokkal. Így tehát ha minden nap lejár, vagy egy nagy izomcsoportot többször is eddz, vagy túl sok gyakorlatot akar csinálni. Illetve vannak az ennél bonyolultabb "hibák" is, mint a rendszeresen bukásig végzett gyakorlatok, és hasonlók. Persze ha valaki kezdő, akkor ezek még nem igazán számítanak az első pár hónapban, de azért idővel nem árt rendberakni.
-
vedini
őstag
azért írtam az ökölszabályokat
én arra gondoltam, ha xy felmegy a bb.hu-ra vagy nagyobb testépítő portálra, és mondjuk elkezd használni egy onnan leszedett kezdő tömegnövelő programot, vagy pl béci ír valakinek egy vakon egy eddzésprogramot az rossz nem lehet, legfeljebb nem a leghatásosabb
most én nem arra gondoltam, hogy csinálok 30 felugrást, meg 30 4 ütemű fekvőt akkor azzal érek is valamit
szerk:
és látod ez is mint minden totál egyén és helyzetfüggő:
"hibák" is, mint a rendszeresen bukásig végzett gyakorlatokpl. egy jó genetikájú, telekémiázott emberkének "meg se kottyan"
bocs, hogy kiragadtam egy fél sort, csak arra akartam utalni, hogy a jobb eddzésterv annyival jobb csak, hogy totál egyénre van szabva
[ Szerkesztve ]
workworkwork...
-
vedini
őstag
válasz God Vazzeg #16748 üzenetére
igen, csak nem számolsz azzal. hogy FN-t megkérem, hogy avasson be a kulissza titkokba, és akkor lesöprünk téged, break ide vagy oda
workworkwork...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest