Hirdetés
Aktív témák
-
zeg
őstag
válasz penene #16091 üzenetére
Látom ettől a zabos témától(ami 1000X ki lett tárgyalva) sikerült besokallni
Majd egy időmilliomos visszakeresget Eszterótól, egy példa csak a legutóbbi bb.hu-féle edző válaszol rovatból:2008-05-29 01:16:45
''hali, ez volt a kérdés és válasz: Hello Bunny! Ha zabpehelyből vinném be ch 70-80%-át gáz lenne vagy lehet vele próbálkozni ? ..............G'''csakhogy a reggeli proteinedet nem lassitja fel, ahnem gyorstja. hoppá! ennyit az okosokról! a zebpehely kitűnő élelmiszer, de a zsírartalma jelnentős és nem midneki emészti annyira jól. ellenben olyat is tudok aki tonnaszámra eszi!..........Bunny''
[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
-
-
zeg
őstag
Nagyszerű hozzáállás, aztán amikor 30 kilónyi zsírt magára dobott a sok szeméttől azt gondolván hogy abból mennyi sok az izom, majd beledöglik a többhónapos diétába, és talán annyi izma sem marad mint a tömegelés előtt volt.
Most komolyan, csak én olvasok más fórumokat? Egyszerű példa George esete(bodybuilding.hu), aki most szintén tömegel, de megfogadta hogy nem zabál össze minden hulladékot és nem fog disznóformát felvenni, igaz valamennyi zsír fog jönni, de épp csak amennyi szükséges az izomtömegnöveléshez. Kűggyek idézetet? Képeket Dzsorzsról? Vagy linkeljem be a bodybuildinget?A body.builder.hu oldalon ugyanezt a tömegeléssel kapcsolatos hozzáállást olvashatjuk Bodó Imre testépítő írásaiból.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
A paprikás krumpli mennyire számít szar kajának?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
God Vazzeg
veterán
Te próbáltad már a zsírosodás nélküli tömegelést? Mert én igen, és ha valami nehéz, akkor az az Kell a qrva anyjának hogy még tömegeléskor is fogni kelljen magam kajába, inkább lediétázom ilyenkor oszt kész. Kibírom minden évben ezt a 2-3 hónapot, de amúgy meg élek ahogy akarok. Ja amúgy szeretek tömegelni ha nem jött volna át
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #16112 üzenetére
Akkor rendben van. Van zsír és kolbász is benne.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #16115 üzenetére
Heti mennyit pucol a cucc? Kaját rendesen tartod?
Más:
Az arginin és taurin nevű aminosavak kizárólag halakban, valamint a tenger gyümölcseiben találhatók meg, és a szomatropin nevű növekedési hormont szabályozzák. Ez a hormon felelős azért, hogy a zsírsejtek, zsírszövetek zsírtartaléka az éjszaka folyamán energiává alakuljon át. A hal ráadásul egyéb zsírégető anyagokat is tartalmaz: jódot, metionint, és különböző B-vitaminokat.Tegyen olajat a salátára! A legtöbb fogyókúra során lassul a sejtek zsírégető funkciója, és beleesünk a jojóhatásba. A linolsav, melyet nővényi olajak tartalmaznak, azonban védőfilmet épít fel, mely már az étkezés során visszatartja az élelmiszer zsírtartalmának egy részét. A friss salátákra mindig öntsünk hidegen sajtolt olajat és kevés citromlevet, mert ez nem csupán ízletesebbé teszi ételünket, de segít zsírtartalékaink lebontásában is. Fogyasszon magvakat! Ízletes természetes fogyasztószerek a kömény, a tökmag, a napraforgómag. Az olajos magvak magnéziumban, vasban, krómban gazdagok, így hatékonyak a zsír lebontásában. A legjobb krómforrás a növényi magvakon kívül a sajt, míg a vasat nagy mennyiségben a spenótban, tengeri algákban, mákban, szezámmagban találjuk meg. [b]Igyon aloe vera-levet! Az aloe vera folyékony koncentrátuma a csípő tájéki zsír bontását segíti elő. Fogyasszunk belőle minden reggel 20-30 ml-t. Főzzön zöld teát! A sötétzöld enzimek segítik a zsír lebontását. A fenol csökkenti a bevitt kalóriák mennyiségét, a szénhidrátok és lipidek felvételét. Fogyasszunk minden nap egy csészényi zöld teát. Almaecet mézzel Minden diéta hatásos kiegészítője: két teáskanálnyi almaecetet keverjünk el két kávéskanálnyi mézzel, majd egy pohár vízben oldjuk fel. Serkenti a zsírbontást, karcsúsító hatású, szabályozza az emésztést és csökkenti az éhségérzetet.[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
God Vazzeg
veterán
válasz Vandit. #16117 üzenetére
Heti 1kg körül, nem figyelem grammra pontosan, régifajta mérlegem van, örülök ha a killa pontos rajta Viszonyításnak jó
Szerk: és nem a cucc pucol, hanem a diéta, olyan keveset eszem hogy kiesik a szemem napközben az éhségtől. Mondjuk kezdem megszokni, egyedül a méretek leapadása (és hogy egyre csoffadtabb vagyok, de jobban nem nézek ki) zavar
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Készült egy ilyen kép a legutóbbi kméti együtt edzésen, ennyi egyelőre:
-
L|zsidoboz
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #16122 üzenetére
Bazzeg, tesó, legőszintébb gratulációm
-
Boci_83
őstag
-
Foglalt név
addikt
zeg: azért Imi meg penene kajálása között nem vonnék párhuzamokat
-
cettlee
őstag
a tatár bifsztek az mien kaja? miylen gyorsan lehet emészteni? mer 2 napja csak azt eszek piritossal
-
-
LOTR
addikt
válasz penene #16130 üzenetére
dehát folyamatosan azt írod, hogy nem gyarapodsz súlyban, aztán írod, hogy megkívántál egy pizzát, de nem szabad, akkor lehet hogy te csinálsz valamit rosszul
csak segítő szándékkal írogatok, ezt az évet én is tömegelés nélkül csináltam, kíváncsi voltam milyen, majd nyár végén kiderül, pozitívum hogy nem nagyon híztam el, aztán hogy ezen kívül van e más, azt még nem tudomOne Ring to rule them all
-
zeg
őstag
válasz God Vazzeg #16111 üzenetére
Azt írtam, hogy a lehető legkevesebb és szükséges zsírt kellene felszedni tömegeléskor, ezt pedig csak tiszta kajálással lehet elérni. Szerintem ebbe belefér a ritkán történő félreevés, de nem fér bele az agyatlan zabálás, 'úgyis tömegelek' címszóval. Nem kell messzire menni, itt a fórumban is próbálkoznak ezzel, esetleg ha Bubit megkérdeznéd..
Természetesen a Te döntésed hogy milyen utat választasz, de ugye nem haragszol amiért testépítők tömegelésről alkotott legfrissebb(legfeljebb néhány hónapos) véleményét osztom meg másokkal, megkímélve a kérdezőket sokszáz -nem a témába vágó- hozzászólás elolvasásátólMost éppen a legkisebb zsírosodás melletti tömegelést próbálom(ez kábé 8 kiló pluszt jelent, és lehet hogy hamarosan 10 lesz belőle), amikor lediétáztam, beszámolok tapasztalataimról. (de amilyen csirke vagyok még, az is lehet hogy az idén hagyom a fenébe)
-
penene
őstag
Ez hosszú történet, de természetesen igazatok van.
Tudom, mit csinálok rosszul. Nem edzek megfelelően elmúlt 2 évben, ennyi. Addig meg nincs mit csinálni, a plusz kalóriából / fehérjéből nem lesz izom. Pizzából meg pláne.Ezért inkább tisztán kajálok, amennyire csak lehet.
jó hasazás, gerincfeszítő, láb edzés van, csak az nem elég nekem ahhoz, hogy lehessen normálisan tömegelni.. csak hasazásért nem fogok. lábazással együtt már talán. de jobb lenne teljes edzés[ Szerkesztve ]
-
zeg
őstag
Szép munka! Grarulálok Ilyen izomtömeggel én sem félnék jobban behízni . És ez még ha jól sejtem közel sem a diétád vége. Szvsz lesz még ebből nagy ámulás a másik fórumon is
-
God Vazzeg
veterán
Köszi srácok, amott nagyot villantani nem tudok (nem is akarok), hiszen ti tudjátok honnan indultam, és hogy néztem ki Örülök ám, hogy ti is látjátok hogy valami alakul, jelenleg 96 killa vagyok, a hasam elég jó, alul van még úszógumi, most kezdtem az alfa burnt, és már érezhetően tol, meg melegít. Glettelés is van már napi 2x A diétát ennek ellenére nem akarom túlzásba vinni, 92kg alá csak akkor megyek, ha úgy érzem, elkerülhetetlen, eddig 9kg mínusz a 105kg-hoz képest, ami a csúcsom volt idén
Vállamon, mell oldalán, alkaron már kéklenek ki az erek, de még nem 3D, így fényképezni nem lehet. Hasam a legszarabb, ha az lemenne, már csak szintentartanék, és kész
Kösz mindenkinek a biztatást, f@sza csávók vagytok
-
Foglalt név
addikt
válasz God Vazzeg #16138 üzenetére
Én csak azért szurkolok, mert végre nem csak az én nyeszlett testem lesz 100kg alatt
Egyébként nagyon gáz, hogy mekkora különbségek vannak aközött, amilyennek élőben, egy tükörben vagy egy fényképen látszol. Persze a 3 egyszerre csak nagyon durva formánál megy és néha szarul esik, hogy mit tudok mutatni a tükörben, közben nem sikerül lefényképezni, pedig pár év múlva lehet jól esne megmutatni a lurkóknak -
Vandit.
addikt
Mass-Fx után kell levezető kúra?
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz BÁ Nutrition #16141 üzenetére
Köszi valami ilyesmit vártam tőletek.
-
Vandit.
addikt
válasz BÁ Nutrition #16143 üzenetére
És vmi helyette, amit nem kell levezetni?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz God Vazzeg #16138 üzenetére
Elnézve a másik oldalt (a versenyzőket nem számítva), ott is simán a haladó kategóriában vagy szerintem.
Ezt nem nyalizásból mondom, mielőtt valamelyik patesz megszólna.
Amúgy mióta edzel pontosan?Good to be good, but better to be lucky.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz L|zsidoboz #16147 üzenetére
mindenki tudja hogy nyalizasbol irtad, felesleges volt kihangsulyozni az ellenkezojet
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
penene
őstag
Srácok, valami "csoda" történt velem.
2 hete edzek és kajálok úgy, ahogy leírtam, és...múlt héten meglepődtem a +1.3 kilónak, most még 70 deka... az 2 hét/2 kg fel... Valamit vagy nagyon rosszul csinálok, vagy jól. Edzés előtt megint 2 sajtburger volt, mert okításon vagyok, és nem tudtam csak 1x ebédelni...
Egyelőre nem látom, hogy hova ment, valszeg has meg segg. De múlt péntekhez képest most ugyanazokkal súlyokkal csináltam az edzést (heti 3 átmozgató), és most sokkal könnyebben ment minden, szinte könnyű volt (de sokkal feljebb nem mehetek, ez még a könyöknek éppen jó volt)...Szal remélem valamennyit fejlődik az izmom is, ha már csinálom. Ha jövő hétre is pozitív lesz a mérleg, akkor komolyan odafigyelek, hogy tisztán tömegeljek, mert most elég sok volt a szemét is benne.
Lehet hogy a néhány szemét miatt feljött a zsír, aztán csak erről van szó... Mondjuk ha még 3 kilót hízok, akkor örök rekordot döntök tömegben, akkor már komolyan kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest