Hirdetés
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #16150 üzenetére
volt már hasonló... 1.5 kiló fel 1ik héten, 2ik héten meg vissza 2..
Majd kiderül. De most mivel az edzés is megy, nem lesz gond a kaja. Csak maradjon is így... Lehet a megosztott edzést már nem fogja bírni a könyök, most ugye izomcsoportonként csak 2 alapgyaksit csinálok átmozgatásképp heti 3x...
Bár valszeg, ha a súlyokat képes vagyok tudatosan visszafogni, akkor nem lesz gond. Remélem!
Az az EPI bandage nagyon durva... nagyon szépen fogja a szalagokat... bicepsznél kicsit gáz, mert nem bírom teljesen behajlítani a karom, és a bandage ellen is dolgozom.
Meg tricepsz szűk nyomásnál se megy le teljesen a rúd (ott már túl behajlik a kar és szar érzés a könyöknek), de az sztem nem is gáz, úgyis szépen dolgozik.[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
-
God Vazzeg
veterán
válasz L|zsidoboz #16147 üzenetére
Köszi
8 éve edzek már
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #16153 üzenetére
nem laccik
na jolvan mostmar mindenkihez volt egy kedves szavam, leultemyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #16154 üzenetére
Tényleg nem, mások 3 év alatt hoznak össze különb formát, szóval én ültem le Ezért is volt ott ez a szmájli ->
-
Foglalt név
addikt
válasz penene #16149 üzenetére
Amit veled történik azt úgy hívják, székrekedés
Ma akkora jót edzettem, mint nem is tudom mikor. Múlt hét végén piszok mód nem ment a dolog. Az egész hét szánalmas volt de csütörtökön félbehagytuk a fekvenyomást(1. gyakorlat), hogy nincs értelme bohóckodni. Semmi izomérzet, talán némi kis bedurranás. Aztán hétvégére átköltöztem a csajokhoz, köszönet nekik ezúton is mindenért Ma jöttem vissza és éreztem, hogy úgy lenne kedvem. 50 perc alatt lenyomtam egy teljes test edzést mell váll hát kar has(bicó miatt a lábat most nem erőltetem, elég az). Fekvenyomáshoz rúddal aztán 60al szoktam melegíteni. Elöttem a srác éppen végzett, nézem oldalanként 3 5ös, mondom hagyja, nem kell a rudas kör, jó lesz az így is. Nyomtam vele két melegítő kört és mikor cseréltem volna vlmi értelmesebbre vettem észre, hogy nem 5ös, hanem 10es van rajta, addig kajak nem vettem észre. Ez is dobott a kedvemen, úgyhogy elég értelmesen ment utána is a dolog. Bár telhetetlen is lettem. Felértem és régen ilyenkor azt mondtam volna, hogy hidegen ezzel a formával megelégednék(40,5es kar, 75ös derék) de most úgy érzem, hogy még egy kis szálkásítás nem árt. Tehát most kicsit ráállok a tömegre, a bringa úgyis lehúzza
Bocs, csak az oroszlán befertőzött
-
FehérHolló
veterán
-
penene
őstag
válasz Foglalt név #16156 üzenetére
ugye, milyen jó néha kiengedni a fáradt oroszlánt?
Hajrá, így tovább
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Foglalt név #16156 üzenetére
mar voltal bringazni vagy csak most mesz?
mindenesetre ha voltal akkor nem tunt fel a hianyod viszont jobb lenne ha csak most mennel
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #16159 üzenetére
Jaja, vissza se jöjjön, mert a loginja is foglalt lesz addigra nem csak a neve
-
Sihto_
tag
sziasztok szokott valaki közületek felhúzást csinálni, itt nem a merevlábasra gondolok.
Most próbálgattam egy hónapja és eljutottam a 220 kg-ig, most egy kicsit félek továbbmenni, mert úgy érzem nagyon erölteti a vállamat is meg a hátamat is.
Meg lementem egy új terembe és olyan mellgép van hogy háttal is be lehet ülni, mivel nekem már elég kevés a 100kg lapsúly (általában ennyi van rajta) így kipróbáltam fordítva is, bazz így is kevés, már lassan 20at kell csinálnom, ezt a gyakrolatot szoktátok csinálni, egyáltalán van valami értelme?
ja én meg azt gondoltam a 15% testzsir százalék már nagyon nem jó.A példa minidg erősebb az utasításnál
-
Bubee82
őstag
válasz Sihto_ #16161 üzenetére
Kéthetente mehet kemény felhúzás, hetente necces mert nem fogod bírni. Nagy súlyos edzés után legalább 10 nap kell mire újra képes leszel uazt a súlyt megmozgatni. Most tényleg a nagy súlyokról beszélek, vagyis 1-2-3 ismétlésről.
Én múlt héten megpróbáltam a 240et, de h őszinte legyen nem éreztem igazán azt amit előtte való héten (amikor 220at 2x húztam fel). Nem is jött össze. Meg talán csak 5-6 nap telt el a két edzés között... Egy darabig jött, de még a technikán is van mit csiszolni (lógott a fejem ).
Ettől függetlenül én azt mondom aki vastag, brutális hátat akar építeni, az csináljon felhúzást mert iszonyatosan átdolgoztatja a hát minden részét. Istenkirály gyakorlat!
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
-
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #16164 üzenetére
Csináld 2 hetente
-
Boci_83
őstag
Koxshop működik még neketek?? Nekem nem.
-
nostrum
tag
Ha olyan helyen járok, méretek már én is egy TZS-t... mert meg se tudom saccolni.
Más: lehet hogy nem egyből 5 kilót kellett volna venni a Scitec-es 100% Whey-ből (mogyorós-csoki) mert szerintem retek szar íze van...
Ma reggel: 40g whey, 20g szőlőcukor, 50g kukoricapehely, 10g kreatin, és fél liter víz bele a turmixba.... nevet is adtam neki a remek íze miatt: REGGELI GANAJ
Szteroid update:
20. nap Deca után semmi hatás vagy mellékhatás...
Persze mindenhol 21 napot írnak, hogy elkezdjen hatni, és csak a 6. héten jön a full effect, de az sem fog érdekelni, ha kiderül hogy hamis a cucc, és csak étolajat injekciózok...
Mert az edzés jól megy, komolyan mondom, hogy jobban, mióta a "szuper-kiegészítőkkel" felhagytam.A súlyomat tartom, de erősödök, gondolom a tzs is megy lejjebb...
Bubee82 merevlábú vagy sima felhúzást???
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear you scream...
-
penene
őstag
Kukorica és zabpehely között milyen lényeges különbség van (felszívódás, rosttartalom, egyik ekkor jobb, stb.)?
Nem a CH értékre gondolok, azt látom a BB-n.
-
penene
őstag
BBn tényleg ezek az utcsó cikkek, nincsenek frissek, vagy csak máshogy kell előhívni?
Étkezés:
Versenyfelkészülés (naturál módon) Kormos Zoltán - (2006.06.12)
Edzés:
Gyerekek edzése (2006.08.24) -
vedini
őstag
most ezt nem értem amit ide leírtál
én tolom a zabot annyit amennyi a csövön kifér, csak azt ecseteltem, hogy nekem eddzés után jobban bejön a cukor, csak arra kell figyelni hogy 13gr legyen vagy valamilyen többszöröse (39-52)
más:
jw megy két hete, kis jóindulattal rá lehet fogni, hogy feljött 1 kiló
picit erősebb is lettem, meg mintha tömörebbek lennének az izmaimlábba iszonyatosan jól fejlődök, de sztem inkább azért lehet, mert eddig el volt hanyagolva, most találkoztam a problémával, hogy nem tudok normálisan menni mert dörszöli egymást a két combom, meg sajna kezdem kinőni azt a három gatyát amit tavasszal vettem
kb akkor leszek megelégedve az alri stack-kel, ha ez a fejlődés konstans marad szeptemberig, ha nem, akkor többet nem költök ilyenre, marad a jó öreg bevált kreatin
workworkwork...
-
nostrum
tag
válasz vedini #16173 üzenetére
Ez a gatyesz dolog tényleg gázos. A kedvenc nadrágaim alig jönnek rám, ha fel is jön, akkor majd szétreped a seggemen. Ráadásul én nagyon nehezen találok olyan nadrágot ami tetszik... és a kedvenc rövidgatyám se jön rám b@ssz@meg... Bár a pólókkal lenne ilyen gondom...
-
nostrum
tag
Úgy néz ki egy-két héten belül elveszítem az edzőtársam... megy a haver külföldre dolgozni. Ez így elég érdekes lesz... Kurvára nem szeretem ha senki nem figyeli a feladatok szabályosságát kívülről, és ha nem tudok segítséges ismétléseket csinálni.
Ráadásul fekvenyomásban is eljutottam olyan súlyokhoz, amit már nem kellemes végiggörgetni magamon....In space, no one can hear you scream...
-
vedini
őstag
válasz bandus #16176 üzenetére
igazából susta az a naposim
egyébként azt már kezdem unni, hogy az ismerőseim lekoxosoznak, az elején még imponált, mostmár kevésbé
pedig még csak nem is vagyok nagydarab, biztos a plussz 20kg feltűnő, alig 9 hónap alattegyszerűen annyira a határon mozgok, hogy minden egyes grammért meg kell küzdenem, meg zsírból van mostmár elég, tzs-met tartva akarok hízni, max 5-7kg-ot, aztán meg is leszek elégedve, szeptől meg majd szálkásítás
fLeSs: hát eddig hosszú évekig elég volt egy gatya, akkor dobtam le ha már rongyosra szakadt, mostmár odafigyelek erre
nostrum: egy idő után azért lehet érezni, hogy mennyire szabályosan csinálod, persze azért nagy ritkán nem árt a kontroll
nekem most szerencsém van, lett 2 eddzőpartnerem, ez egyikkel lábazok, a másikkal mell hát, vállat meg egyedül csinálom, bár lehet oda is szerzek valakit[ Szerkesztve ]
workworkwork...
-
Vandit.
addikt
válasz Foglalt név #16185 üzenetére
Az izom.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
vedini
őstag
válasz nostrum #16184 üzenetére
egy időszakon belül nem lehet zsírt leadni, és izomot felszedni
egy kivétel van a "kezdő effektus", ez azoknál van akik először fognak súlyzót a kezükbentehát vagy tömegelsz, vagy szálkásítassz, bár ezt gondolom te is tudod, csak ha majd jön egy úszni vágyó újonc, akkor majd elég lesz neki ezt linkelni
workworkwork...
-
nostrum
tag
válasz vedini #16188 üzenetére
Egy időben nem, de majdnem egy időben igen...
Mégpedig. Egy hét tömegelés egy hét szálkásítás, és így tovább... így szerintem megoldható 15 fölötti tzs-vel (ami fix hogy fölötte van) a testsúlykontroll, míg el nem érem a 10% körüli értéket...In space, no one can hear you scream...
-
Foglalt név
addikt
válasz nostrum #16190 üzenetére
Mivel kb. 2 nap kell a testnek, hogy rájöjjön, hogy ő most fogyni akar(, ha éppen nem a szaharában éhezel persze) ezért ha valami nagy baromság, akkor az az, amit leírtál. Szerintem.
Egyébként ha első kúra, akkor még lehet, hogy pucol is rólad valamit, miközben megmarad a formád. Igazából lehúzós hsz akart lenni, de fasznak károgjak, hogy jobban kelljen vigasztalni a végén?
bandus: én a formalinról hallottam hasonlót. Elég jól meg lehet vele tartani a formád
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz nostrum #16190 üzenetére
Namost Azt ugye tudod, hogy 1 hetes intervallumban nem reagál a tested semmire, mert kb 2-3 hét kell mire a zsírvesztés beindul, illetve diéta után is kell vagy 2 hét mire a tömegesedés (izomban persze) megindul. Szóval ez az 1 hetes interval kicsit sem jó, szerintem. De el kellene döntened, ha már koxolsz, hogy mit is akarsz, és vagy teljes gőzzel tömegelni, vagy diétázni, de ez amit te kitaláltál ez sehogy se kerek nekem
-
Zin
őstag
estét.
ujra elkezdtem edzeni.
naturba toljam vagy rendeljek kiegeszitoket?tomegeles a cel.
whey gainer-t szoktam tolni regen 6kg,meg creatin mono-t.meg cviti,ca-mg.░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
nostrum
tag
válasz God Vazzeg #16194 üzenetére
Még nem tudom koxolok-e, valamit szúrok, de még nem tudom mit....
Az elmúlt két hétben 94-ről 92 kilóra fogytam, de emellett minden súlyon emeltem 2-3 kilót a gyakorlatoknál. A derék és seggbőségemen kívül más méretem nem változott negatív irányban, szóval jó két hét volt.
Lehet hogy csak a szar ürült ki belőlem, nem tudom, de ne károgjatok már, hiszen ti is tudjátok, hogy van akinek ez jó van akinek meg az...
Mivel elég csirke vagyok, lehet hogy nálam most jön pár év után a "kezdő effektus"Pont az jött le nekem az elmúlt években, hogy sok "testépítős alaptétel" nálam megbukik.
Én vagyok az a bizonyos kivétel aki erősíti a szabályokat...
Majd lesz valami...In space, no one can hear you scream...
-
vedini
őstag
válasz nostrum #16196 üzenetére
azért vannak ökölszabályok amik mindenkire igazak
ha nem hiszel nekünk, csináld ahogy jónak látod, csak dokumentálj mindent pontosan precizen, és nézd vissza fél év múlva mi változottezzel a szisztémával én azt jósolnám, hogy visszaesel erőben és tömegben, és a tzs-d megmaradna, rosszabb esetben még nőne is
aztán meg az is lehet, hogy új fejezetet kapsz majd a weider könyvbe:
"Nostrum, a magyar módszer"
workworkwork...
-
Foglalt név
addikt
válasz vedini #16197 üzenetére
Ne ugassál neki, jó?! Megmondta, hogy ő a kivétel. Van benne valami. Más fél/egy év után rájön, hogy mégsem ő a kivétel. Merthogy mindenki így indul, csak egy idő után megjön az esze. Aztán van, aki kivétel marad vagy mert tényleg az vagy mert nem veszi észre magát, mint pl. a nemrég említett pesti "rokon".
Há ennyi.[ Szerkesztve ]
-
nostrum
tag
válasz vedini #16197 üzenetére
A dokumentálással nem lesz gond....
Sőt, nem csinálok semmi szart fél évig, mert ha akár két hét, akár egy hónap után negatív tapasztalataim vannak, már hagyom is el, és visszatérek a jó "öreg" módszerekhez.
Folyamatosan nézni fogom a súlyom, és az erőszintem, meg hétfőtől hetente a tzs-t is. Csak egyszer teljen el úgy két hét, hogy nem tudok legalább 0,5-1 kilót emelni a sorozatsúlyaimon, és már felejtős is..
Így nem nagy rizikó...Uzsi, Foglalt.... ma nagyon harapós kedvetekben vagytok... sok a tesztó???
Jó hogy enyire a szíveteken viselitek a sorsom... Mintha Ti lennétek szarabbak attól hogy valamit én elbaszok... ez a szeretet és törődés páratlan és példátlan országunkban....Benne lesztek a könyvemben...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest