Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
focvis
üzenetére
Most már így értem, de szerintem nyáron jó lenne a Kumho ps72, télen meg van lemezfelnin Vredestein snowtrac amit kiváltott a jelenlegi Nexen S4....csak ugye azt gondoltam, hogy ha beválik a négy évszekos, akkor a nyárit és a téli kerékcserét megspórolom, de tévedtem.
De ha azt mondjátok, hogy van tőle jobb árban és teljesítményben más gumi, akkor nyitott vagyok rá, mert nem szeretnék lyukra futni újból, viszont pl. Goodyear Eagle F1 Asymmetric6 42.000ft al drágább a szett. Tehát kérdés, hogy tud e annyival többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Hardverfogócska a kertben
- VR topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vicces képek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest