- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Értem akkor ezek szerint a Core i 3 tartalmaz HTét.
Akkor egyértelmű lenne a 4 mag félre értelmezése mivel úgy tudok csak a Core i 7 rendelkezik HT tartalommal(több száll kezeléssel).
Egy kérdés mivel költözködöm cészerű a kártyát ki venni a gépházból ha cipelem nehogy megroppanjon a PCI E a nyák vagy maradhat a gépben szállításközben
Segítségeteket előre is köszönöm.
Az tudom az alaplap lent vízszíntesen legyen az üléssel a kocsiban,vagy a lábamon mindenféleképpen ne fejjel lefelé,hogy nehogy ki rázódjanak a sinekből az alkatrészek. -
Necc
addikt
válasz
kasa85 #19298 üzenetére
Ugy hogy a windows feladatkezeloje nem tesz kulonbseget. Egy HT-s mag egyszerre 2 szallal tud dolgozni es a windows feladatkezeloje ezt is fogja visszamutatni, 2 mag pedig ertelemszeruen igy 4 szallal tud dolgozni.
Laikusok ezt konnyen felreertelmezhetik, de egy hardverdiagnosztikai program (pl. CPU-Z) konnyen pontot tesz a dolog vegere.
-
kasa85
őstag
válasz
MasterHUn #19296 üzenetére
Ezt nem értem,mert a Core i 3 procik 2 fizikai maggal rendelkeznek a 3 magosat AMD vel kevertem a Core i 5 az kezdődik 4 fizikai maggal,és a Core i 7 annyi plusszal,hogy ott már négy helyett 8 szálon megy a proci,és van HT.
Nem tudom a te Core i 3 procid hogy rendelkezhet 4 maggal mikor fizikailag 2re van felkészítve.(#19297) FLATRONW
A HD4850,és a HD 4870 között kb 20% különbség volt a GTX 260 10% gyorsabb volt a 4850 nél a 275 közel volt a 280hoz ami a 4870 verte úgy majdnem 17% al kb. -
JoolsNOS
veterán
Na nem bírtam várni tovább. Megrendeltem az MSI Twin Frozr 680at. 250font postával. (kb 87000) Elvileg lesz hozzá batman meg splinter cell is. Remélem nem bánom meg. Bár ez a pár nap várakozás jól jött, mert ha megrendelem 2 napja akkor 5 fonttal olcsóbb de játékok nélküli lett volna.
-
válasz
ricshard444 #19290 üzenetére
ertem
csak szamit ez a resze nekem, es nem refhutos 670, szeretnek venni hanem alap oc-t ami 1000mhz folott jar alapbol es hat most 5k val olcsobb a 760 es hozza ezt a szintet akkor inkabb az ujabbat vennem, es abbol se refhuteset vennek. /lehetoseg szerint hasznalt arakon szamolva./
-
-
ertem, akkor nem te vagy az emberem
ha megnezed egy asus 670 dcuii t akkor gyari tuningal hozza a 680 phbalapn kb 1 fps jateknal, es kis emelessel jobb is nala, 2 volt ref 680 es dualfanos nem refes amd es meg az nvidia szinte hangtalan addig a masik hangos... a hutest is ertem hogy nem mind1
es mivel tuningolnek ha nem is a katya max teherbirasan azert csak emelknek orajelet es ott engem az erdekel melyik az erosebb jatekban, persze ha csak par fps a kulonbseg nyilvan a 760 a nyero.
-
Necc
addikt
válasz
Fail3D! #19285 üzenetére
Nagyon rossz a gondolatmeneted, tuningra amugy sincs garancia, ne ebbol indulj ki! Amugy jot mosolyogtam azon hogy "GTX670 siman 680 szintjere tuningolhato", lol
ezt ugye nem is gondoltad komolyan, de semmi gond, vettem a poenod
A zajszint pedig nem a GPU gyartotol fog fuggeni, hanem a kartya gyartojatol hogy milyen hutest pakol ala, meg a te dontesedtol hogy melyik hutessel szereltet veszed meg.
A 670/760 kartya bar technikai parametereiben meglehetosen elter egymastol, jatekokban felmutatott teljesitmenyuk mar nem annyira. En a 760-at javasolnam neked, a legtobbszor 1 generacioval jobb/hatekonyabb hutest pakolnak a 7-es szeriara, de oszinten mas erdemi kulonbseget nem igazan latok a 2 szeria kozott. (Esetleg a GPUboost 2.0 a 7-es szeria javara, de ez megint csak "olyan" dolog...
)
-
udv egyenlore instabil mit veszek hol amd hol nvidia a cel
eddig 670 ben gondolkodtam mert 680 szintre siman tuningolhato arrol amit eddig ilvastam, viszont olvasgatok a 760 rol es az meg elmetilet egy 670. A fokerdes ha mind2 kartyat tuningolom / atlagtuningolhatosagot tekintve / akkor a 670 kb hany% al lehet erosebb? Az nvidia melett all hogy alapbol halkabb mint az amd.
-
Necc
addikt
válasz
MasterHUn #19281 üzenetére
Ertem, hogy az anyagi lehetosegeid korlatozottak es nem tudsz mindent egyszerre megvenni, ennek tudataban valaszolok neked.
Vedd kerlek figyelembe, hogy a piac jelenlegi trendje szerint a videokartya a legjobban amortizalodo termek, ez vesziti el a leghamarabb az erteket, mig a tobbi komponens sokkal idotallobb.
Tipikusan az ember akar 3x/4x is cserel videokartyat, mig pl. processzort alatta csak 1x ez ido alatt.
Ha magamat veszem alapul, a mostani gepemben mar a 3. videokartya tapossa az ipart (HD5850->GTX580->GTX770), de a processzor, alaplap, memoria ugyanaz mar evek ota. Ha az utobbi 6 evemet veszem alapul, 4x csereltem videokartyat, mig a masinat alatta csak egyetlen egyszer.
Ha most kivetelesen atlagos lehetosegeidhez kepest magasabb penzt tudsz gepre kolteni, en azt tanacsolom neked, hogy inkabb az alaprendszerre koltsd el, mintsem egy villamgyorsan ertekveszto videokartyara.
-
válasz
vaspingvin #19271 üzenetére
Alaplapot mindenképp újítanom kell majd !
L
-
MasterHUn
senior tag
válasz
kasa85 #19275 üzenetére
hát a proci lenne igazából elsődleges. gondoltam keresek aprón valami 4magosat és rádobok az én i3-asomra mondjuk egy 20-ast és akk valami értelmesebb erősebb procit talán találok.
memót csak azért cserélnék mert most van 2x2gb a gépben és a b75pro3 lapomba mnet dual cghanelbe de a h77pro4/MVP lapomba meg kisípolja a memót ha dualba rakom(amit ugyan nem értek miért) ezért akarom lecserélni a memót is 2x4 re vagy 2x8 ra
-
MasterHUn
senior tag
válasz
E1even #19273 üzenetére
nem vagyok elengedve ugy mint az átlag. én már annak örültem amikor összeraktam az első gépemet amit hozzáteszek lomtalanításkor találtam. és nagyon vigyáztam rá.
aztán jöttek a szakmai évek suliba. gyüjtögettem meg elkezdtem pc cuccokall bizniszelni és szép lassan lett annyi hogy az adat lapomon látható gépet összehoztam. tudom h a I3 2120 kevés lessz a karinak. de tervben van egy nagyobb proci. illetve memória.
majd ahogy az élet hozza
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
MaxxDamage #19200 üzenetére
Jobb fajta SLI alaplapokhoz adnak SLI hidat (sőt ált. flexibiliset)
Szóval majd beújítod az alaplapot azzal nem lesz gondod.
-
kasa85
őstag
válasz
kristof123 #19262 üzenetére
Ja ja várom én is azt a megmagyarázó linket,de kerestem nem találtam ha valaki tudna magyarul egy tesztet akkor azt megköszönném.
-
cyber86
őstag
Kb hány %-al gyorsabb 1 760as a giga 560 ti oc-tól?
-
keIdor
titán
válasz
kasa85 #19243 üzenetére
De konzolon nem ilyen API működik, mint PC-n, pont azért tudsz abból a hardverből sokkal többet kihozni.
Xbox-on nincs DirectX, egy közvetlen a hardverhez készült speciális API működik majd, de ezt Abu jobban el tudja magyarázni.A DirectX az csak PC-n van, ahogy az OpenGL is.
freestyée: Én is azt vettem észre, hogy ez is a grafikus motortól függ, (Far Cry 3-ban lehetett látni pl. valóban) Ahogy a Vsync hatékonysága meg még sok minden más is, ezért nem lehet ezeket gyakran egyértelműen kijelenteni, mert ember(egyén), monitor meg motorfüggő. 30fps is sokaknak már teljesen folyamatos, és ez 1-2 játéknál persze igaz is lehet, de sok helyen meg az még kevés.
-
kasa85
őstag
válasz
FLATRONW #19252 üzenetére
Igazából akkor vágtak át elösszőr,és utoljára.
Adtak egy hibás 8800GTX ami fagyod Call Of Yourez ben remélem helyesen írtam na mindegy,és vissza küldtem a kártyát közben vissza adták,hogy hibátlan.
Én szét kaptam gondoltam valami nem kóser akkor a hűtéssel sajnos sikerült egy kis galibát elkövetnem furcsa gyurmák voltak a vramokon azt nehezen is tudtam vissza rakni eladtam nekik nem kell,mert a World in Conflikt is kifagyott vele.Helyette kaptam egy 8800GT a 8800GT használtam egy jó darabig utána le cseréltem míg meg volt az ára egy HD4850 re pénz kiadás nélkül szóval a többit jól csináltam a 8800GTX kellett volna a fogyasztó védelem,de akkor még nyúl szívű voltam,de tanultam most zord jeti lett belőlem szóval oda csapok az asztalra mit ő a Tv nek. -
kasa85
őstag
válasz
kristof123 #19250 üzenetére
Megy az szépen csak az MSAA 8x tesz be neki egy szívlapáttal na akkor ott durva nokedli szaggatás jön elő pedig meg van a +20FPS.
-
kasa85
őstag
válasz
FLATRONW #19248 üzenetére
Viszont a 8800GTX nem engedett sokáig míg nem jött a 8800GT ami alig volt lassabb mint a 8800GTX.
Akkora áresés volt,hogy csuhaj.
Viszont jött a 9800GTX ami már egy javított verzió volt magasabb órajeleken szóval követtem nagyjából mi hogyan történt utána nem sokkal jöttek a GTX2xxx szériák,és a HD4XXX szériák.
Volt 8800GT is,és azt cseréltem egy HD4850 re amit nem bántam meg nemsokkal GTA 4 vele -
FLATRONW
őstag
válasz
kasa85 #19216 üzenetére
Gondolom tisztában vagy azzal, hogy a 4850 2 generációval újabb kártya, mint a 8800 GTX. Csoda lett volna, ha nem lett volna gyorsabb.
(#19215) blaca83: szerintem meg a fordítottja az igaz, az AMD nem talált rajtuk fogást akkoriban.
A 4850 ellenfele a GTX 260 és GTX 275 volt. A tesztek alapján pedig mindenhol gyorsabbak is voltak ezek a kártyák. -
MasterHUn
senior tag
Tisztelt Club
úgydöntöttem hogy GIGABYTE GTX 760 4gb lessz a jövendőbelim a 2gb os verzió helyett. szerintetek megéri?
-
WaterWawe
őstag
válasz
Howkeddlee #19242 üzenetére
A Lightninghoz azért jár, mert a hűtő magasabb mint kéne és a merev SLi híd nem megy rá.
Far Cry 3-ban szerintem a 4x-es és 8x-os élsímítás között látható különbség van.
-
kasa85
őstag
válasz
keIdor #19239 üzenetére
Majd ki derül amint az Xbox megkaparintja azt fogja hájpolni szerintem az újabb játékoknál ezért nem árt az ovatoság nehogy egy csúszkát ne tudjunk emiatt kimaxolni.Atin más volt a helyzet a 10.1 el itt megint más a Konzol generáció is tudni fogja,így mindent amit lehet kisajtolnak majd a gépükből.
(#19240) JoolsNOS
Az jó én a ridicket szeretném felrakni csak a menetét nem ismerem hogyan privátban le tudnád majd nekem írni,és még azt is hogyan kell úgy konvertálni a képet,hogy a PH elfogadja,és bele tudjam rakni a profilomba? -
válasz
MaxxDamage #19191 üzenetére
Gigabyte GTX770 OC-hoz sincs SLI híd csomagolva! De anno az MSI GTX680 Lightninghoz adott az MSI!
-
-
kasa85
őstag
válasz
JoolsNOS #19237 üzenetére
Nehéz is szinte a korlátokon veszed észre azt is FRAPS al lementve,és kinagyítva.
Szabad szemmel már van amit nem is látsz szóval nekem is elég bőven a 4X MSAA nem kel több ide felesleges szép,így is szóval van amiben észre vehető azért a különbség,de több esetben tapasztaltam,hogy alig van jelentősége,hogy 4x van vagy nyolcason.Amúgy Vin Diesel avarod van,mert nekem is az kell
Már rég szerettem volna. -
JoolsNOS
veterán
válasz
BlackSoft #19234 üzenetére
Na akkor az utolsó offom. Lehet régebben máshogy volt, de pl half life 2nél tisztán emlékszem, hogy a 4szeres élesebb volt mint a 8szoros. Lehet valami hiba volt, de azóta se rakok semmit 4szeres fölé. Most pl a crysisnál meg semmi különbséget nem vettem észre a msaa 2 és 8 között. Pedig jó a szemem.
-
BlackSoft
addikt
-
kasa85
őstag
válasz
BlackSoft #19226 üzenetére
Én is türelmetlen típus vagyok szóval
Figyu ha megteheted hajrá,de ide is dobhatnál mikor Cysis 3 ok egy SLI kártyát,hogy menjen maximum elsimításon na ott már érezhető,hogy kevés a kártya.
maxwell érdekel engem is megvárom inkább az amennyiben teljes körítésű 11.2 kap DX ben akkor vetem is rá magamat -
BlackSoft
addikt
válasz
kasa85 #19225 üzenetére
Hát jó lehet várni, ez igazából emberfüggő
Én mondjuk ha kijön valami, ami érdekel, akkor azonnal
Tuti nem várnék 2 hetet...És 60FPS-től nevezem játszhatónak a játékokat, a 45 már nagyon zavar. Tehát egy gyengébb kártya nekem nem lenne jó.
Igazából ebből a 780-ból is lesz még 1 majd. Hacsak nem jön előbb a maxwell, mert akkor abból lesz SLI
-
kasa85
őstag
válasz
BlackSoft #19224 üzenetére
Vagy inkább várok addig biztos jön patch is hozzá ami jó dolog lehet a játékra nézve felhozatal amennyiben két hét nem a világvége az SLI támogatás
Minden szempont az anyagi járulék amennyiben van jobb választás azt kell választani viszont a piros szoftvereivel inkább nem is játszok maradok zöld gatyás játszok fele akkora FPS el bug mentesen,és mikroakadásmentesen. -
kasa85
őstag
Ez is egy limitált fos lesz mint a titán pénzes zsákok meg veszik,hogy elmondhassák viszont az ő kártyájuk a leggyorsabb én inkább okosabb leszek persze nem Tomival mosok,de veszek kettő 4gb vramos GTX670 kártyát,és még a GTX780 árát sem fizettem ki,és gyorsabb mindenben még a titánnál is a két kártya.
Igazából a DX 11.2 re leszek kíváncsi Xbox One meg a PS 4 azt fogja majd használni elviekben szóval jó lesz inkább arra pazarolni.
Bár nem biztosak az infóim azt hiszem a Xbox One a HD7850 kapja a PS 4 a HD 7870 kapja meg belsőleg.Ami ha jól tudom teljes kőrítésű 11.1 es DX kártya.(#19224) BlackSoft
Akkor inkább én törlöm ki vele a seggm nem játszok vele amennyiben egy kártyával játszhatatlan,így is egy felső kategóriás kártyán el kéne mennie egy kártyán egy játéknak max beállítások mellett +30FPS felett.
Amennyiben nem fosport mehet a GTA 4 mellé a kukába. -
BlackSoft
addikt
Gyerekek látom nagyon megy a duma az új AMD kártyáról
Ahogy elnézem ez nagyjából egy 780-as áron lévő tuningolt 780-as physx nélkül
Hacsak nem lesz jóval olcsóbb, akkor nem látok egyáltalán előrelépést, pedig ez elvileg új gen lesz... A földig kellene taposnia az előző kártyákat, és az NV-ket is, pedig a tesztek alapján az a néhol +5 fps egyenlő a semmivel szerintem.
Aztán nincs olyan sok idő a maxwell megjelenéséig sem. Arra jobban kíváncsi leszek
-
kasa85
őstag
válasz
MaxxDamage #19217 üzenetére
Viszont helyesbítek ami nincs felkészítve a két kártyásra a lap ahhoz természetesen nem is adnak sineket.
-
-
kasa85
őstag
Ez így van pont ez miatt nem váltanák vissza Atira pedig ott hű ez mennyivel megy az mennyivel megy közben meg mikroszaggat mint az állat mintha rángatna a játék nem folyamatos a kép.
(#19215) blaca83
8800GTX ami 160 ezer ft ba került alázta a 4850 +15%al,és alig volt a kártya 40ezer ft szépen le esett a GTX ek ára akkor buktam egy hatalmasat a 8800GTX kártyával mivel képes voltam megvenni 160ezer FT ér,és alig három hónapra jött a válasz a 8800GT ami megint a nyakán volt 70ezer FT ér akkor zuhant mélyrepülésbe a 8800GTX ára na ott mondtam soha többet nem adok 100ezer ft felett kártyáért,mert akkora lehet a bukta ha nem szállsz ki időben,hogy egy életre megjegyzed hát meg is jegyeztem.(#19217) luimapeiz
Ha a kábel a téma akkor van olyan szemét forgalmazó akik ki szedik a lapból pedig adnak hozzá alapból.és el adják ezer forintokért külön zsebre kávéra.
Minden CF/SLI támogató laphoz jár egy híd. -
blaca83
őstag
válasz
kasa85 #19209 üzenetére
Szerintem is nagyon jó kártyák voltak és abban az időben az Nvidia sem nagyon találta rajtuk a fogást.
(#19210) tailor74: A 8xxx-as szériából is lesznek biztosan kisebb modellek, csak ki kell várni.
A Bulldoser sajnos úgy volt beharangozva,hogy alacsony áron nagyon erős lesz. Sajnos nem így sikerült. Hiába a több mag nincs "kraft".Mondom ezt úgy,hogy nagy AMD proci és vga fun voltam...
A kártyáknál jelenleg a driver támogatottság gyengeségét tartom például alapvető problémának. -
Zorel
senior tag
válasz
#35434496 #19199 üzenetére
Új Radeon árával kapcsolatban, pedig úgy fest szivárgott ki egy kis infó.
Itt a táblázat szerint 600-650 dollár lesz, ami azt jelenti, hogy az nálunk 600-650 euro, az kb 190-200 ezer forint.Ez jóval a Titán ára alatt van, viszont nem fogok a boltba rohanni érte, nem akarok úgy járni, mint a 7970-el, a megjelenés után kb 1 évvel volt hozzá normális driver. 7970-ről váltottam 670-re, majd később 670 SLI-re, de egy 670 esetén is folyamatosabbnak éreztem a játékokat, mint 7970-el, pedig általában az FPS mutató kevesebbet mutatott. Hozzáteszem NV-nél is volt mostanában baj a driverek terén, de az utóbbi pár drivernél már nincs gond. Ismét szép folyamatos minden.
luimapeiz: Nincs mit.
-
-
Zorel
senior tag
válasz
MaxxDamage #19200 üzenetére
NV kártyákhoz nem szoktak adni SLI hídat, ASUS-éknál sincs hozzá. SLI híd az alaplaphoz jár, CF-nél viszont inkább a kártyákhoz mellékelik a lapokhoz meg nem.
-
kasa85
őstag
válasz
Tökmindegy #19205 üzenetére
Nekem nem ez a cél de nem is az a fórum ahol Tibi bácsi három jókívánságát kérhetem
Majd lesz egy fix állásom nem kell anyám nyakán élni,és tudom fizetni azt amit meg eszek,és meg iszok,elfogyasztok.
Végül is én is leszázalékolás alatt állok azért vagyok itthon,de azt csak egy két évre szeretném megjátszani én utána miután helyre raktak keményen dolgozom mint eddig szóval mint minden normális ember kelleni fognak majd azok a célok is amik szükségeltettek az élet mindennapjaihoz
Szóval köszönöm kicsit betegesen,de rendben vagyok(#19207) kristof123
Nem fogok istenem kivagy a mennyekben szenteltessék meg a te neved jöjjön el a te országon legyen meg a kirakatod a kísértéstől óvj meg főleg a pirosak szoftverétől.Jőjön el a sávszélességed legyen meg a megabitted.
Uccsó off volt részemről
Na ennyi kész befejeztem inkább 2db 4gb-os vramos GTX670 oc veszek.(#19208) blaca83
Nekem HD4850 volt le a kalappal hideg gyors,és jó volt a szoftver is az ötös szériánál kezdett el felborulni minden.
Az volt az utolsó hd6950CF kártyám amit használtam a mostani HD7XXX szériáról fingom sincs viszont sejtem meg ahogy látom már tudom,hogy jó volt kihagyni. -
blaca83
őstag
Én is nagyon kíváncsi vagyok az új AMD kártyákra és egyenlőre nagyon bizakodó vagyok
Bízom benne,hogy most tényleg előjönnek a "frankóval" és nem lesz pofára-esés mint prociban a Bulldoser.
A 4850-70-90-es széria volt az utolsó szerintem ami tényleg sikeres volt tőlük.
-
kristof123
őstag
válasz
kasa85 #19202 üzenetére
Ne hogy elcsábulj! A végén még megbánod (megint).
"Akkor 670 OC SLI,és már ott is vagyok stabil szoftverrel még a fogorvosok is ezt javasolják.
Főleg a hajápolási cikkek kevésbé hullik az ember haja az Nvidia szoftvereitől ha érted mire célzok"
Teljes mértékben egyetértek veled, és értem azt is mire céloztál. : DÚgy néz ki, megtaláltam a zöld gatyások helyét. : DDD
-
válasz
Tökmindegy #19205 üzenetére
Ugyan-Ugyan , badarságokat beszélsz !
(igaz levagyok százalékolva) , de am. azon kivül. minden rendbe... köszönöm !
Ha nem lenne rendbe és nagy "gondjaim lennének" (mentális / anyagi) akkor nem ruházok be egy PC-be ami 300k+ zsés konfigba nem ?"Talán nem egy hardver elem birtoklása a legkomolyabb cél a világon" --> majdnem... pontosítva: "millió darab / példány birtoklása a cél ! (nekem van is sok "millió" db. hardverem collection -ba / komplett konfigok is ! (igazi ritkaságok, amik maga idejükbe egy vagyon volt , s most is egy vagyont ér, mert beszerezni 1-2 darabot nem is nagyon lehet....pl. PI,PII,PIII Dual Pentium cuccok...
) emelett sok cél van még a világon amit egy ember elérhet... csak akarni kell és tenni érte ! (+ sok-sok szerencse...)
L
-
kasa85
őstag
válasz
MaxxDamage #19203 üzenetére
Akkor látom neked sem jó én már egy éve keresem a munka helyemet szóval lesz még mit kivárnom amilyen gyorsan haladnak itt a körülmények viszont kéne tuningolnom már szinte érzem viszket a tenyerem kell nekem az a csoda kártya
De a szoftver nem,és nem,akkor sem,még ha ingyen kapom a kártyát akkor sem és kész -
-
kasa85
őstag
válasz
#35434496 #19199 üzenetére
Elképzelhető,de akkor nagyon limitált széria lesz itthon nem sokan fogják majd megvenni.
(#19200) luimapeiz
Ha le megy az ára meg éri az SLI szép teljesítmény érhető,így el ezáltal.
Szégyen,hogy nem tettek a dobozba egy pár filléres hidat pedig nekem adtak a gigához.
Én is rá fekszem majd ha lejjebb mennek az árak,és lehet nekem is SLI lesz bár se meló semmi nincs még a láthatáron(#19201) kristof123
Én is így vagyok ezzel többet soha pirosat bár nagyon elcsábultam a mostani csoda kártya miatt ami majd a titánt püföli.
Lehet a kártyára befizetek,de a szoftverre nem
De akkor hogy a búsba fogom használni sehogy
Akkor 670 OC SLI,és már ott is vagyok stabil szoftverrel még a fogorvosok is ezt javasolják.
Főleg a hajápolási cikkek kevésbé hullik az ember haja az Nvidia szoftvereitől ha érted mire célzok -
kristof123
őstag
válasz
kasa85 #19198 üzenetére
Nekem az 5xxx-es széria előtt egy 9600xt edition volt. Annyira gáz volt a szoftvere, hogy a hozzá adott CD-je sem volt teljesen kompatibilis. És ezek után még is hagytam magam rábeszélni még egy ati kártyára, természetesen az is gáz volt.
Így soha többet nem akarok pirosat lakásba látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Lexus, Toyota topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest