- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Még nem biztos a dolog. Ha elég lesz a 2GB Vram akkor nem is nyúlok a gépbe és ebben reménykedek a legjobban.
-
FaTHI
őstag
Sziasztok!
Be újitottam egy Asus DirectCU II Gtx680 Oc-ra. A kérdésem az lenne hogy bekapcsoláskor az természetes e hogy a ventik úgymond morognak pár másodpercig. Olyan mintha nagyobb fordulaton pörögnének, legalább is a hangból. Felpörögnek vagy a fene tudja de érdekes.Egyébként kissé morgós a hangja ha feltolom manuálba 40%-fölé.Terhelés alatt autón kb 35%-on mennek a ventik, igy 65-fok alatt tartja a gpu-t.
Szval tudom némely kariknál pl Msi spec kártyáinál van olyan hogy a por miatt felpörög a venti,induláskor de Asusnál még nem hallottam ilyet. -
BlackSoft
addikt
válasz
Tirexi #19993 üzenetére
Igen Abu is írta már elég sokszor, pedig ő nem az, aki elkezd fikázni valami, mert nem tetszik neki.
Szerintem aboszlút jók lennének az AMD kártyái, ha lenne egy megfelelő support mögöttük, akik azon dolgoznának, hogy megfelelően ki legyen használva az a kártya amit kiadnak.Nekem volt 4870-em, 6850-em, amiből később 6850 CF lett. Utóbbi nagyon rossz döntésnek bizonyult. A legjobban ami nekem odavágott, hogy Half Life 2 Ep1-ban és Ep2-ban előjött egy bizonyos effektnél egy hatalmas rózsaszín-fekete kockás textúra. És néztem, hogy ez meg mi a fene?! Rákerestem, és tele volt velük egy csomó fórum, hogy hát ez ilyen meg olyan driver probléma, mert valamilyen (nem értek hozzá) dolog rosszul van kódolva, és már 3-4 driver óta nem javítják ki, pedig küldik a reportot a supportnak tömegesen.
-
Tirexi
addikt
válasz
BlackSoft #19991 üzenetére
"Nem akarnak olyan drivert csinálni amivel ki lenne használva az a saját hardverük."
Na éppen ez az... Hányszor írta már Abu, hogy ilyen meg olyan erős az AMD kártyák felépítése meg minden.
De sajna nem látom ezt az erőt.
Miért nem látom SZLOBI????Az meg nem válasz, hogy majd jön ki hozzá rendes driver... Vagy a megjelenés napján van és tudom használni vagy nincs és nem veszem meg. Volt 7970-em tudom miről beszélek.
-
kasa85
őstag
válasz
bombibmw #19981 üzenetére
Sz@rd le van itt annyi ember,hogy hidd el találni fogsz másik usert aki szívesen megvenné a csoda ketyerédet
A játékokban le tilthatja a HBAO pl 4x re nem engedi fel 8x ra menüből elnézést ha nem HBAO akkor valami más szűrő nem engedi Max Pxne 3 alatt,hogy 8x tegyed le tiltja alapból a 2gb os vramos kártyáknál mivel kér legalább 2300mb ot.
Ott van a Hitman legújabb része ott sem tudod a szűrést 4x feljebb rakni bár nem tiltja le,de jelentekzik egy 50% teljesítmény csökkenés ,és 30FPS körül fog akkor csak szaladgálni a játék ami néha zavaró.
Far CRY 3 esetében is a HDAO/többi beállítások 4x felett csúnyán meg eszik ultrán a játékot 4 x nél bő negyven FPS felett lehet játszani alig van különbség a 4/8 között szóval ott is kompromisszumokat kell kötnöd.
Most játszom 4x HBAO van a szűrés..
Várj minimum egy 3gb vramos erős gpu csodára ott nem kell kompromisszum bár sokról nem is maradsz le,de jó ha a csúszkát bátran lehet emelni(#19988) Pug
Nem irigyellek sajnálom,hogy nem sikerült bug mentesen megoldani a problémákat amennyiben nem jó megfelelő szakértelemmel Biosban lehet módolni,és már kész is van a tunin,fesz emelés,Power Limit kitolása,Ventilátor profil szabályozása MHz növelés stb.
Csak óvatosan nehogy garanciádba kerüljön én leszedtem mivel feleslegesnek tartottam a plusz feszért a kevés MHz többletet alig tudtam tuningolni.
Szóval nagy szám szerintem,mert olcsóm megúsztam mintha 770 vettem volna annak az alap sebességén megy tuningal a kártya szóval nem szégyenkezem gyors,és bele való a drágaságom .Egy darabig legalább fél évig míg a Maxel nem jelenik meg várni fogok utána fájó szível megválok eme remek kártyától utána kezdődik majd minden elölről.Tuning e pénisz mutogatás nem megsértődni csak viccnek szánom,és tuning hegyek mokolások stb ik.
Jelenleg GPU 1228MHz atom stabil Vramok 7200MHz en atom stabil ennél több nem is kell bőven elég egyenlőre,míg jön a következő berlini fal a gépházba -
BlackSoft
addikt
válasz
SzlobiG #19989 üzenetére
Igen hiányos a support. De ezt maguk az AMD fanboyok is mondják, mert ezt nem lehet elsunnyogni semmivel. Az AMD kártyáknak nem a hardverrel van a gond, hanem a szoftverrel. Nem akarnak olyan drivert csinálni amivel ki lenne használva az a saját hardverük.
AMD topicokban újra és újra felmerül az a vásárolóknál, hogy nem megy ez, nem megy az, laggol, textúrahibák vannak, leáll a driver óránként, és egyéb anomáliák. Meg heti 89464 beta driver jön ki, mind tele van hibákkal.
Kijön egy játék 2fps lesz benne. (példa BF4, de előzőleg ami nagyon ilyen volt a FC3) Kiadnak pár nap alatt egy beta drivert, amivel 50%-ban jó lesz, 50%-ban ugyan olyan kalap kaki. Ugyan azokkal a kártyákkal, mindenféle magyarázat nélkül. Meg leáll a driver, meg nincs CF, meg mikrolaggol minden. Na meg a textúrabugok.
Volt bő 3 éven keresztül mindenféle AMD kártyám, nekem aztán senki nem mondhatja, hogy olyasmikről beszélek, amikkel nem találkoztam.
TALÁN az új sorozat hozhat a drivereket illető újtást is, néhány ember szerint. Ami ha igaz, akkor sokkal, de sokkal jobb lesz az egész AMD mizéria. Erre a teljesen új szoftver késztésre az is utal, hogy eltűnik a CF összekötés, és pci-e alapon fog menni a kommunikáció.
-
-
-
WaterWawe
őstag
Félek kijelenti ebben a topicban, de ha kevés lesz a vram lehet hogy 7950 CF lesz belőle.
-
bombibmw
veterán
-
omikron23
senior tag
válasz
bombibmw #19981 üzenetére
Szerintem ésszerű döntést hoztál...
Időközben én is rájöttem, hogy 1db 760-al simán kihúzom, amíg kijönnek az új Radeonok egyedi hűtéssel. Akkor is ráérek dönteni, és 1 kártyát könnyebb eladni, mint kettőt. Ha mégsem lenne értelmes alternatíva az új R9-es sorozat, akkor meg jöhet egy másik 760, és hadd szóljon...
-
bombibmw
veterán
válasz
kasa85 #19979 üzenetére
Hát most lehet,hogy magamraharagítottam egy fórumtársat,aki holnap elvitte volna a kártyát.
Kivárok inkább,aztán meglátom,mi lesz.Ha esetleg mégis Sli mellett döntenék a következő 1 órában
,mi történne,ha elfogyna a 2GB?
Tudom,leesik az FPS,de két kártyánál is úgy megakadna a folytonosság,mint egynél? -
-
kasa85
őstag
válasz
bombibmw #19969 üzenetére
Gondolj a DX re nem tudja a 11.2 viszont a friss radeonok igen szóval várj mit válaszolnak,és az Nvidia lépését is várd meg hamar jönni fog az újabb zöld,hogy ismét a leggyorsabb kártyacímet vigye.
Mivel itt a nyakunkon az új konzol generáció DX11.1 támogatott lesz minimum Nvidia bizonyos megkötésekkel tudja szóval várj,mert a tudás is számít nem csak az,hogy hű itt egy GTX780 ami irreális áron adnak.
Inkább akkor vegyél még egy GTX760 és már a titánt is legyűrted tuningal meg a két kártyával alázod szó szerint.
Azt mondom légy résen várj,és figyelj most lehet a legrosszabb döntést hozni utólag meg csak veszteség amennyiben rosszul döntöttél. -
BlackSoft
addikt
válasz
WaterWawe #19968 üzenetére
Hát én nem veszek észre különbséget 60 és 120 között. Ez nem teljesen igaz, mert ha 60 vs 120-at nézünk egymás után, akkor igenis észrevehető. Viszont ha elkezdenék játszani 120fps-el, és 1órával később már csak 60 lenne (fokozatos csökkenéssel) soha az életben nem venném észre.
Az 50 már zavar! Tehát érzékeny vagyok rá. Nekem egy 120/144hz-es monitor azért kell, hogy ha van valamelyik játékban 80-100fps-em, akkor ne essen szét a kép (vsync off mindenképpen a lag miatt).Amúgy átlag 80fps van tuningal 780-al. Maximum fps pedig 160 volt egy meccs alatt, amit mértem. 50 alá nem ment. Tehát nincs sokkal több fps-ed a 760 sli-vel...10fps+ van nálad 2 kártyával. Azt még egy lézer sensor sem fogja érzékelni
(#19969) bombibmw: Vegyél 780-at
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #19976 üzenetére
Beta verziót szedd le és a beállításokban engedélyezd a vcore állítást. Akkor mennie kell.
-
-
bombibmw
veterán
válasz
daveoff #19971 üzenetére
Ez csak refhűtős lesz először,nem?
Amíg a rendes hűtősök kijönnek,megőszülünk.(#19972) freestyée : Engem nem konkrétan a BF4 érdekel,hanem a jövőben megjelenő összes játék akadálymentes futtatása,mivel nem igazán szeretném cserélni egy jó ideig.
(#19974) omikron23 : Őszintén szeretnék Nvidia mellett maradni,csak valami nagyon meggyőző érv miatt váltanék.
A 780 mellé jár ugye a fejhallgató iPonon,amit eladva annyival is kevesebbe kerülne.
Francba,inkább lefekszem aludni mindjárt. -
kasa85
őstag
válasz
Erdei88 #19962 üzenetére
Idővel nosztalgiázni szoktam,és elő veszek 2004es vagy annál régebbi játékokat,és volt amikor nem volt hajlandó elindulni,vagy villogott a textúrák a pályán amik tökre idegesítőek voltak.
Hirtelen most nem fogok neked mondani melyik is volt,de meg jegyzem volt mikor nem az első esettel találkoztam.
Viszont Radeon fanatikus voltam elég sokat segítettem,és segítséget kértem a pirosak oldalán szóval ne úgy beszélj rólam mintha az őskorból jöttem volna egy téglából faragott VGA val,hanem tapasztalatból írtam.
Semmi bajom a kártyákkal viszont a szoftverekkel amit adnak hozzá azzal igen szóval meg lehet kérdezni itt mindenkit nyugodtan miért irtózik ha meghallják a Katalisztet.
Remélem meg érted az állás pontomat.
Itt ki próbáltam az összes régi játékot,és megy szépen amúgy egy hirtelen eszembe is jutott prototype 1 elindítottam radeonon,és szaggatott viszont egy HD5870 /5890 toltam.
Itt megy rezzenéstelenül szóval nagyon sok játékot tudok akadás mentesen bugok nélkül játszani zöld driverrek mint Katalisztel.
Lehet hívni use errornak mert az aki panaszkodik use error már egyből a másik oldalt pár fanatikus miatt szóval sokkal jobban megvagyok egy zöld kártyával,és a hozzá adott szoftverével mint a pirosak szoftverével lenne ugyanez.
Nyugodtan végig nyálazhatod nem egyszer írtam,és nem a semmitől lettem őstag szóval köszönöm AMD Radeon,hogy őstag lehettem a sok siránkozás után -
bombibmw
veterán
Hát ezt nem hiszem el!
Lehet elviszik a kártyámat és nem tudom eldönteni,mi a fa..t csináljak.
Nagyon tetszik a 780.
A tápom is elég hozzá és van 6+6+2 tápcsati is rajta hozzá és ki is tudnám pótolni a 760 árával. -
-
válasz
ricshard444 #19956 üzenetére
Ezzel én is egyetértek! Még ha nem is itt van a helye,de szerintem is jó kártya a 7970!
Én is többször használtam 7970-et,sőt ghz editiont is,de nálam soha nem volt drivergond!
Szerettem a 7970-et is... -
bombibmw
veterán
Én nem akarok CF-et,mert tudom,hogy az laggol.
Sli-ben még benne lettem volna,de lebeszéltetek.
Mondjuk a Matrix majd 80k-val olcsóbb a 780-nál és nem is nagyon marad el tőle.
Jájjj,ez egyre bonyolultabb. -
válasz
kristof123 #19957 üzenetére
Jer át a 7900 topikba, ott beszélgethetünk, ez nem ide való lenne.
-
kristof123
őstag
válasz
ricshard444 #19956 üzenetére
De légyszíves szólj bele, főleg ha már írtál! Engem pont érdekelne ehhez a témához a hozzászólásod, tapasztalatod.
-
Ezt nevezem félrevezetésnek
Nem szólok bele, mert úgyis leszóltok a francba ahogy szoktatok, de azért maradjunk már a realitások talaján szvsz.
Úgy beszéltek róla, mintha maga lenne a használhatatlanság megformálódása. -
WaterWawe
őstag
-
BlackSoft
addikt
válasz
bombibmw #19952 üzenetére
Nem hiszem hogy le fog menni mostanában, majd jövőre, amikor jön a maxwell. Mint a 680 esetében is...
780 is 3Gb-os. Van benne PhysX. Van benne 2304 CUDA. BF4 ultrán fut 70fps átlaggal.
7970-es viszont nagyon olcsó. De nagy kompromisszumokat kell kötni. Kezdve a supportal, ha AMD-d van, szidni fogod minden egyes játék megjelenésekor. -
bombibmw
veterán
Rendben,meggyőztetek.
Várok még egy kicsit a vásárlással.
Úgy kb. mennyire mehet le a 780 ára majd?Tudom,hogy nagyon off,de egy 7970 Matrix mennyire lenne jó választás a 780-hoz képest?
Sokkal olcsóbb,3Gb,GCN,stb.
Ha megsértettem valakit a kérdéssel,elnézést kérek. -
kasa85
őstag
-
kasa85
őstag
Szerintem cserélj monitor kábelt,vagy keress a kártyádon monitorodon egy másik foglalatot netán lehet az egyik beadta a kulcsot,és időnként kontakt hiba alakul ki.
Érdekes hiba jelenség tipikus megtört kábel,vagy foglalat hibának tűnhet amennyiben szoftveres akkor várni kell a javítására. -
Pug
veterán
válasz
belinho #19941 üzenetére
Ezzel kapcsolatban senkinek sincs épkézláb ötlete, a driver váráson kívül?
Ez a Win8 alatti feketén/fehéren néha (ha belekezd akkor kb másodpercenkén) bevillanó kép jelenség rohadt idegesítő. Eddig csak annyit találtam róla, hogy majd talán valamikor driverrel javítja az nV. majd...
-
belinho
senior tag
válasz
ricshard444 #19940 üzenetére
Hamarosan kiderül minden, csupán arra megy a játék, hogy ki árulja a leggyorsabb grafikus kártyát a piacon!
-
-
belinho
senior tag
válasz
ricshard444 #19937 üzenetére
Rosszul tudod!
A TITAN ultra egy teljes értékű Titan lesz 2880 Cuda maggal, a sima Titan-nál csak 2688 van engedélyezve!
A GTX 790 pedig két GK110-es Chip-ből felépülő szörnyeteg lesz, hasonló mint anno a GTX 295! -
kasa85
őstag
Ebből kettő azt mehet a búsba a 780.
Még a vram is több,és a két kártya közös teljesítménye még a tinánnál is jóval gyorsabb.
Persze az esetleges CF/SLI skálázódást figyelembe kell venni mivel több a gond két kártyával mint egyel viszont költség hatékonyságból a GTX760 a nyerő ha van 4GB verzió azt érdemes megvenni.
Érdemes várni mint a többiek is mondták várni kell mit lép a pirosak kártyáira a zöldek ligája -
-
Laraxior
titán
Csináltam egy BF4 videot FPS kijelzéssel a VGAmmal, ugyanis a BF4 topikban jelezték, hogy bizony szaggat nagyon GTX670-el. Mivel az kb ugyanaz a VGA mint a 680,Itt elérhető, ha esetleg nem jártok a Battlefield 4 topikban
ezért.
-
bombibmw
veterán
válasz
TTomax #19929 üzenetére
Tehát 4,5-ön járatva bármilyen játékban ki lenne hajtva kb.
Hát,nehéz döntés.
Ha 780 lenne,eladnám a 760-at,ami lejönne az árból ügye,valamint a Flux-ot is el tudnám pattintani,ami szintén lejönne az árából.
Így olyan 90k lenne.
Ha az Sli-t választanám,vennég egy tápot 30k-ért+760 70k-ért-Flux~15k=85k
Amúgy is szeretnék egy új tápot már,a Seasonic már,legalább 4 hónapos.
Nehéz-nehéz.freestyée: Esetleg egy 780?
Nálad milyen a 760Sli? -
WaterWawe
őstag
Üdv urak,
mennyire lesz kevés a jövőben a 2GB Vram. Sajnos néztem teszteket ahol a BF4 betában például, 1080p-ben Ultrán, élsimítással 2300MB volt a vram használat. Lehet a későbbiekben ez limitáló tényező? Mert az nagyon kellemetlen lenne nekem így a 2db 760 esetén. Viszont a 780 SLi már nagyon drága. Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban? -
TTomax
félisten
válasz
bombibmw #19928 üzenetére
Azt nem tudom,nekem két 670-em volt egy i7 930al (4GHz)....játékra válogatja,hogy hova mi mennyi kell a cpuból,volt ahol kihajtotta nem volt gond,de most hogy van egy 3770K-m látom mitől volt néhány helyen komoly fps drop...most csak egy 670em van,de van olyan játék ahol jobb a minimum fps mint előtte kettővel.
-
bombibmw
veterán
Szasztok!
Szerintetek 760Sli,vagy 780?
Kicsit Félek attól,hogy nem fog jól skálázódni egyes játékokban az Sli és táp is kéne akkor.
Köszi a választ. -
Pug
veterán
Ez a Win8 alatti feketén/fehéren néha (ha belekezd akkor kb másodpercenkén) bevillanó kép jelenség rohadt idegesítő. Eddig csak annyit találtam róla, hogy majd talán valamikor driverrel javítja az nV. majd...
-
pcguru23
aktív tag
válasz
tailor74 #19916 üzenetére
+1
Igy van egy jó 6magos amd is eltud lenni egy ilyen kari mellett!Én 6300-at hajtok (persze 4ghzen)és nagyon szépen összhangban van a 760-al!
Főleg ha az ember full hd-ben vagy esetleg alatta 1600X felbontásban tolja (15% full hd alatt)akkor simán jó mellé itt a karit dolgoztatja meg jobban nem a cput. De azzal eggyet értek hogy ilyen karik mellé kell a minimum 4Ghz hogy szépen muzsikáljon az a kari!
-
kasa85
őstag
Amint írtam a minimum FPS dobja meg nagyon amennyiben tuningolod szóval amikor nagy terhelés következne be akkor jönne jól a kőkemény MHz.
Persze lehet nem játszottál mint én fosportokkal,de viszont van nem is egy ami alatt a VGA nyalókázott miközben szegény prociról az izzadtság folyt.
Szóval vegyes felvágott az egész.(#19912) Cshavez
Egy idő után már nem is veszed észre maximum a minimum FPS ben a különbségeket amint azt feljebb is írtam.
Nem véletlen az itt található személyek 80%a 4GHz felett járatja a processzorát szóval azokat kérem most,hogy szólaljanak fel a védelmemben,hogy alá legyen támasztva mind az amit le írtam az alacsony MHz adta problémákról.
Nekem a HD5890 Battlefield B C 2 alatt keményen Quad Q9550 processzorral 3.8GHz en ment a vga maximum 70% on most meg mindenhol 99% teker,és nincs nyalóka játszás közben.
A procim még a 60 fokot sem éri el szóval van némi különbség még 3.8,és 4.2GHz között is persze itt figyelembe kell venni a minimum,átlag,maximum FPS t. -
csoty
aktív tag
válasz
kasa85 #19910 üzenetére
Ebből jól már úgysem jövünk ki, de ezt nem hiszem, hogy egy 5870 megkérte a 4ghz-s i5öt, amikor egy jódarabig 4ghz-s i3al játszottam GTX 480 mellett és a minimum 75-80% GPU használat megvolt, sőt 2500k 3.8GHz-n 660Ti 99%on tekert végig minden játékban amivel csak játszottam (köztük bf3 multi is).
-
kasa85
őstag
válasz
Carasc0 #19908 üzenetére
Ha úgy gondolod elég akkor rád bízom szóval a te döntésed viszont ha a kártya terhelését nézed,és maximum 70% ban használja a kártyát minden játék akkor több eséllyel a procit meg kell ráncigálni.
Sajnos nagyon sok a konzol port,és tapasztalatból hidd el jobb amikor egy gépigényes játék 35FPS megy mintha 20 FPS menne,mert a processzor vissza fogja szóval készülj fel erre lesz ilyen ezt saját bőrömön tapasztaltam direkt teszteltem szóval nem a levegőbe beszéllek,és nagyon sokan ezzel egyet is értünk.
Egy HD5870 is meg kérte a 3.8 /4GHz et akkor egy ilyen kártya esetében gondolhatod mekkora tuning kell,hogy FulHD ban kijátszható legyen.Off vége többit aki folytatni akarja keressen fel privátban majd ott elmagyarázom a tapasztalataimat aminek van valóság alapja szóval mérhető a különbség.(#19909) tailor74
Te így gondolod vagy ha én nem,így van rendjén ez a természetes,és tiszteletben tartom.
Tényleg off vége mert sok a processzor off,és a mai nap kártyáról még szó sem esett -
válasz
kasa85 #19907 üzenetére
Egyet értek veled ,de a pc-nél , az alaplap + proci +vga+ memória négyes az alap ,aminek együtt kell dolgoznia,minden más csak bónusz....
Ezen 4-esen belül kell egy összhangot ,vagy megfelelő kompromisszumot találni...Off vége részemről...
#19908) Carasc0
Szerintem cserélj vga-t ,meghozza a várt eredményt.... -
Carasc0
őstag
válasz
tailor74 #19904 üzenetére
Üdvözlet!
Nos 5-10FPS várható emelkedés esetén, valóban nem éri meg. Nem sokat játszok! Ha játszok is, akkor persze fHD.
Kasa85: Nagyon köszönöm hogy segítesz. Tényleg nem szeretnék tuningolni, így is megfelelő gyors ez nekem. Mint kiemeltem, nekem a GTX 570 és 770 közötti differencia a lényeges. Ha hoz annyit a konyhára, hogy érdemes rákölteni, akkor elgondolkodok rajta.
Nos a teljesítmény terén nem lehet panasz. TX650 PS hajt a dobozban mindent. Azért az elég. -
kasa85
őstag
válasz
MaxxDamage #19906 üzenetére
Alapok nélkül a ház össze dől tartja a mondás,ha valami vissza tudja fogni a vga kártyát az a proci szóval oda kell figyelni rá nem mindegy mit teszel egy brutális jószág alá.
De hagyjuk abba mert törölve lesznek a hsz ek,és moderálnak minket sok a proci ezen az oldalon jöjjenek a vga kártyák sajnos ezen táborok többsége hol itt hol ott értenek egyet szerintem,így színes a világ. -
-
kasa85
őstag
válasz
Carasc0 #19903 üzenetére
Nem nyugodtan vedd meg majd privátba gyere,és segítek a bioszt belőni finomhangolni a proci tuningot.
Persze mehet autón is a TDP vagy micsoda azt nem tudod ki tolni 90 felé ez miatt szorzó záras,és ettől nem lesz stabil bizonyos tuning felett mert kérné a 120at például.A watt nem mindegy ilyenkor már mennyi meg eszik 4GHz felett már 120 is szóval érdemes az ki tolni K elnevezésű procik esetében viszont ami nem K az szorzó záras a limitet nem lehet ki tolni azon belül viszont lehet tuningolni bizonyos megkötésekkel.
Persze Konzol portoknál már más a helyzet oda kell a proci,és kevésbé a vga szóval javarészt nem árt egy kicsi MHz ráncigálás átlag fps nem fog sokat változni,de a minimum fps az igen nem mindegy,hogy 20FPS ,vagy 30FPS felett megy 20al akadna,30 felett meg simább lenne a játék szóval van bizonyos értelme a tuningnak,de ha nemtudod még,így is sokat fog majd a vga adni a számodra ha megveszed.
Jó vásárlást előre is amennyiben gond van privátban megtalálsz segítek szívesen,mert ez a természetes nálam,viszont nekem is segítettek oda fejlődni ezen az oldalon PH ahol most tartok szóval sokat segítettek nekem is,és sokat tanultam itt az emberektől szóval ha bármi van nyugodtan privát napi szinten fel nézek,és válaszolok majd. -
válasz
Carasc0 #19903 üzenetére
Szerintem elég neki ,bocsánat ,hogy bele szólok....
Igazából szerintem 5-8 fps különbséged lesz a "csúcs"-hoz képest ,minimum fps-ben meg 1-2 fps.....Na és????
Ezért nem éri meg beruházni....
FullHD-ben még mindig többet számít a vga ,mint a proci.....
Véleményem szerint.. -
-
kasa85
őstag
válasz
tailor74 #19900 üzenetére
Én is bele fáradtam már szóval aki elfogadja amit fentebb írtam annak köszönöm aki meg nem az meg ne törődjön azzal amit írtam.
Most írtam segítség képen a Magyarítok.hu ra segítettem egy srácnak,hogy miért megy újra a gépe,és le írtam nézze meg a procit,hogy nem melegszik e túl meg ilyenek.
Erre jön egy mühahahah nevű kopasz suttyó,és azt írja mivel le írtam egyes Core i procik esetében 72C fok felett tartósan nem ajánlott használni oda biggyeszt nekem egy 100 fokos teherbírású procit,és beszól hogy ökörségeket beszéllek meg ilyenek.
Pedig a jóképességű azt sem tudja a srácnak akinek újra indult milyen procija van mekkora a biztonságos hő igénye a gépének.
Kapott egy kis fél A4 oldalast kasa85 módra,és várom a további csípkelődéseit.
Undorító,hogy az ember segíteni akar le írja a véleményét,és erre jön egy pisis tisztelet a kivételnek óvodás trottyosgatyás hülye gyerek,és neki áll óltogatni.
Tényleg manapság meg kérdezem magamba érdemes ezeknek segíteni,de mindig jó szívű vagyok,és ez a vesztem segítek erre meg jönnek csípkelődni.
Esküszöm az összes ilyet kenyérsütő lapáttal úgy hátba b@sznám,hogy a foga kihullana,és lejátszanám neki utána hány fogad van betmen
Teljes mértékben egyet értek veled ezek a foglalat váltások is teljesen ki készítenek.
Már ki sem adtak egy lapot már jön a következő LGA foglaltú lap,és hozzá a proci,hogy majd arra fejlesztenek.
Elmennek a jó büdös picsáb@.
Majd jön az Xbox One meghekkelik mint az Xbox 360 esetében az RGH,hogy menjen vinyórol,és majd tesztelem azon a játékokat a PC ipar meg be kaph@tja a csülkömet már egy házat bele áldoztam,és még mindig megy a pofátlan Marketing pénz lehúzás,és még sorolhatnám még.
Vagy ha PS4 et hekkelik meg inkább azt azon még ütősebb exlusíve címet szoktak kiadni a sony által.
Na ennyit a sok offról részemről vége aki akarja hajtsa a prociját 100 fokon lesz@rom h@ljon mindenki éhen ha hülje nem érdekel én törődök a saját dolgommal lesz@rom kinek mi a baja ezek után most már betelt a pohár.
Nem ti húztatok fel hanem az a mühahaha nevű 3hsz hozzá szóló hülye gyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! 24hó gari! AKCIÓ!
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest