- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinesz.bob
senior tag
Unigine Heaven Benchmark 4.0
FPS: 32.2
Score:812
Min FPS:13.8
Max FPS:74.5
System
CPU model:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (2996MHz) x4
GPU model: NVIDIA GeForce GTX 760 9.18.13.2049 (2048MB) x1
Settings
Render: Direct3D11
Mode:1920x1080 8xAA fullscreen
Preset Custom
Quality Ultra
Tessellation:ExtremeEnnyit tud a régi q6600 3ghz-en.
A GTX 760 normál órajelen ment.
-
cyberkind
félisten
Ebből mi lehet az igaz hogy a GTA V november 22.-én jön PC-re ?
-
kasa85
őstag
válasz
tailor74 #18987 üzenetére
Köszi megpróbálom remélem sikerül.
Ha tudsz akkor dobsz egy Heaven Benchmark 4.0 tesztet.
Ami vissza fele kompatibilis 3 vagy alatta több mint 10FPS jobbat mutat átlag FPS el viszont ez a 4.0 nagyon leterheli a kártyát.
A monitorom 1920x1200as viszont a teszteket 1920x1080 készítettem,mert látom sokat úgy csinálták,így nyerek akkor én is 4 fps t,és nem lógok ki a sorbólAkkor linkelem is a képet.
És sikerült na akkor mentem is egy üveg hideg sört legurítani örömömben.
-
kasa85
őstag
válasz
tailor74 #18985 üzenetére
Nincs mit ha kell még más is csak szólj
Amúgy látom tuningoltad rendesen,de alapon is a Vram magasabb mint az enyém
Amúgy képet hogy a búsba tudok ide berakni,hogy ne link formájába csináljam hanem úgy mint te csak rá nézek a posztodra,és látom az eredményt képet is.
Régen másképpen volt azért kérdezem régi motoros vagyok most megtanulok képet linkelni -
kasa85
őstag
Maradt végül is a AB Core Clock +60MHz
Memory Clock +500 MHzMaximum 62c fokos a kártya,és megy mint az állom.
(#18977) tailor74
Nem tudom mi van vele lehet meg van kergülve a számláló -
cyberkind
félisten
327.23-as driverről csak pozitív a vélemény ?
Az 580-as topik sivatag lett, így itt kell kérdeznem ! -
kasa85
őstag
válasz
Laci2277 #18970 üzenetére
Köszi ezt már nem hiszem,hogy be hozom a maximum 49 átlag FPS volt amig bírta.A te 55FPS szemben,de az a +- nem számít amúgy gratulálok szép eredménynek jó lett.
Amúgy alapból 42 az átlag FPS OC va vagyis gyári órajelen ami alapból tuningolva van,és pár tized híján 49 FPS lett az átlag
Egy évig még marad minimum a gépben várok majd a kövi generációkra lehet konzolosodás miatt az AMD lesz majd a nyerő,mert azon készítik majd a játékokat alapból,és nem a zöldeken ott majd az egy két extráért max fizika megy cuda ilyesmire gondolok.(#18971) tailor74
Köszi jó lesz tesztelési alapnak ezer hála legalább lesz miből ki indulniA fene enné meg érdekesen van megcsinálva a tuning.
A kártyámon ha esztelenül felturbózom 1000mhz + ra a vramot AB ben akkor a szemét le tiltja úgy hogy megfelezi az FPS t-
A gépet ki kapcsoltam áramtalanítottam a programokat le szedtem,és fel raktam,így átlag nem 30FPS lett valley ben a teszt hanem 49 szóval aki tuningol,és látja,hogy az fps kevesebb mint tuning elött dobjon egy restartot onnantól a kártya helyre áll.
Illetve tegye visszább az órajeleket máskülönben megint felez. -
törölt tag
válasz
MasterHUn #18967 üzenetére
Én most éppen egy Giga 760OC rev2-t tuningolok. Nekem elsőre jónak tűnik és jók a hőfokok is. Alig közelíti meg a 74fokot gyári venti beállítással. Bár az Asus-ról is hallottam itt a fórumon jókat.
(#18968) kasa85: Az akkor az extreme profil, nem? Én azzal fogom megnézni, de még a GPU-t is emelni akarom. Egyelőre a 7600MHz memória stabilnak tűnik.
-
kasa85
őstag
Na basszusgitár beletenyereltem a jóba.
Meg emeltem +800MHz re és erre 30FPS adott
Erre vissza vettem alapra mindent,és akkor sem megy átlag 48FPS amit a tesztemen is látni na most mit történt(#18966) PeachMan
Valley
Ultra 1080 felbontáson.Minden max
Arra figyelj amire én lehet még gyengébben teljesít magas órajeleken mint ha alacsonyabban lennének ez érdekes. -
MasterHUn
senior tag
erre valakinek valami ötlet? [link]
-
törölt tag
válasz
kasa85 #18963 üzenetére
Most 7600-on nezem, mert 7800-on par perc mulva kilepett a heaven. Addig veszem vissza, amig nem lep ki. Minden kilepesnel 100-at leveszek.
Mas: valahol ugy emlekszem olvastam olyasmit, hogy ezekben a kartyakban van valami olyan megoldas amivel lehet videot rogziteni teljesitmenyveszteseg nelkul. Errol tudtok valamit?
-
kasa85
őstag
válasz
#68216320 #18957 üzenetére
Heaven Benchmark 4.0 tesztelj.
Futtasd egy fél óra vagy egy órát,és nézd van e anomália vagy olyan textúra amit nem láttál az előtt.
Terhelés alatt jön meg a képi hiba mivel nem terheled így csak a töredékével megy a vram sebessége ilyenkor nem tudod majd leszűrni a hibákat mindenféleképpen stresszelni kell,és olyan programmal ami eszi a memóriát vramot. -
Laraxior
titán
válasz
#68216320 #18955 üzenetére
Szerintem Heaven 4.0-val teszteld. Utána meg Crysis 3 mondjuk.
A sávszélességet növeli a magas órajel, kompenzálva ezzel az adatbusz 256bitjét. Mert ugye, ha 384bites lenne, akkor nem kellene kínlódni 200GB/s-os sávszélességgel, amit megjegyzem, hogy a GTX580am is simán produkált. Hogy gyakorlati haszna mennyi van? Fa**omtuggyaDe miért ne menjen gyorsabban, ha egyszer tudja... Nem kerül semmibe.
Az biztos, hogy benchmark alatt szépen észrevehető, gondolom akkor játékokban is megmutatkozik, de én csak BF3-at játszok, ott meg nincsen bench, úgyhogy nem tudom.szerk.: Heaven ki fog lépni, feladatkezelővel be tudod zárni. Az már sok neki akkor.
(#18957) PeachMan: Azért egy fél órás Crysis 3 nem fog neki ártani stabilitás terén, de ha instabil, akkor sem biztos, hogy az első fél percben eldobja.
(#18959) PeachMan: Furmark felejtős tesztre.
-
-
kasa85
őstag
Afterburner Core clock , MHz 1228
Memory clock,MHz 3416
Terhelés 99%.
Tesztelve:Heaven Benchmark 4.0(#18948) Laraxior
Értem akkor kösziMásoknak akiknek GTX670 kártyájuk van mennyi a biztonságos + MHz Vramnál
Előre is köszönöm a segítséget. -
MasterHUn
senior tag
Sziasztok.
Meiket választanátok Gigabyte GTX 760 rev2 vagy ASUS GTX760 DCII vagy MSi GTX 760 TF2
én ASUSba bízok MSiről nem tudom mien illetve a gigára azt mondják hogy silány minőségű alkatrészekből áll.
ezekre a feltevésekre ha valaki tudna nekem kielégítő választ adni esetleg a kártyák jó és rossz tulajdonságait leírni annak a segítségnek örülnék
előre is köszi
-
-
KTTech
veterán
válasz
#68216320 #18938 üzenetére
A Furmark az külön állatfaj, azt a terhelést soha nem fogod játékban elérni. Nálam is throttlingolt az MSI 770 Lightning-al (igaz nem érte el a 80°C-t). Azt vettem észre, hogy Furmarknál a driver fogja vissza a kártyát (függetlenül a hőfoktól, valamilyen másféle védelmet iktatott be - gyanítom, hogy az OCP-t).
-
törölt tag
Az mennyire problemas hutes, ha egy 770-es kartya eredeti (oc) orajelen, hazbol kiveve furmark alatt eleri a 80 fokot es throttlingol visszafele?
-
-
Reggie0
félisten
válasz
MaxxDamage #18930 üzenetére
Elvileg igen, de ez sajnos nem feltetlen igaz. Ha mindig jobb lenne az uj driver, akkor fel sem merulne kerdeskent, hogy erdemes-e felrakni, nem?
-
válasz
Reggie0 #18929 üzenetére
Lényegében New driver mindenre dob egy kicsi + t !
(különben mi értelme is lenne új drivernek ?)
Tudom.. javítás / kicsicsázás kb...(régi driverek hibái / bug-ok javítása is)Am ITT: Release Notes (v327.23) mindent részletesen megtalálsz !) (.pdf)
Additional Details
Installs new PhysX System Software 9.13.0725.
Installs HD Audio v1.3.26.4
Includes support for applications built using CUDA 5.5 or earlier version of the CUDA Toolkit. More information at http://developer.nvidia.com/cuda-toolkit
Supports OpenGL 4.3 for GeForce 400-series and later GPUs.
Supports DisplayPort 1.2 for GeForce GTX 600 series GPUs.
Supports multiple languages and APIs for GPU computing: CUDA C, CUDA C++, CUDA Fortran, OpenCL, DirectCompute, and Microsoft C++ AMP.
Supports single GPU and NVIDIA SLI technology on DirectX 9, DirectX 10, DirectX 11, and OpenGL, including 3-way SLI, Quad SLI, and SLI support on SLI-certified Intel and AMD motherboards.L
-
Reggie0
félisten
válasz
MaxxDamage #18927 üzenetére
XCOM2 - Enemy unknown fps-e valtozott?
-
válasz
Howkeddlee #18925 üzenetére
Nálam is minden OK !
327.23 ajánlott !
new funkciók és +% up (optimized ToP Games)L
-
bombibmw
veterán
válasz
Howkeddlee #18925 üzenetére
Nálam is minden rendben vele.
-
Nálam (Gigabyte GTX770) hibátlanul fut az új 327.23 driver.
Tesztelve Far Cry3-al,Crysis 3-al,és Grid 2-vel. -
válasz
SzlobiG #18921 üzenetére
a 7 szeria nagyon jo lett, azelott volt 6950 is es trnyleg xar volt az ati... es a ht hiba ugytudom megszunt bf3 alatt legalabbis nem lattam en se es imerosnel is megszunt. a phyx jo csak sajnos nem jatszom olyan jatekkal de anno lattam es szep volt amit nyujtott, de akkor valszeg amd lesz.
-
Locutus
veterán
Ma nekem is felajánlotta ezt az új drivert... érdemes felrakni valami miatt 670FTW-hez?
Igazából a 304.78-al a mai napig semmi baj sincs... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
JoolsNOS #18919 üzenetére
Komplett 7970 topic véleménye mikrolagról.
Abu85 véleménye mikrolagról.
Nem akarlak rábeszélni a dologra, de nekem sem jött elő 1 kártyával. -
udv, erdeklodnek ugyan volt mar 7970 es 680 am is, de eltelt par honap
illetve bf3 on kivul nem sok jatekot jatszom amihez kene kraft, de megkerdeznelek titeket, miert erdemesebb dragabban venni nvidiat mint mondjuk most az amd 7 szeriajat? Ujra vennek kartyat /bf4 az apropoja
/, es teljesitmenyben mind2 kartya megfelelo, de teny hogy amdvel tobb az fps. A kerdes esetleg szebb az nvidia kepe? a physx egyenlore nem fontos par eve nem jatszottam olyan jatekkal ami tamogatta volna. Csak szeretnek valami pluszt hallani hogy ujra nvidiat vegyek
mert azonkivul hogy sok nvidia kartyam volt most nem erzem, hogy erdemes lenne ujra azt venni.
-
KaakukK16
aktív tag
EVGA GTX770 2GB GDDR5 SC <- Ez 106K ért jó vétel?
Vagy MSI TF OC ? Vagy ASUS DC2 OC?
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #18911 üzenetére
Ezért nem használom...
-
válasz
MaxxDamage #18910 üzenetére
Frissitve a progival, a 327.23 érhető el (amit a progi felajánl)
L
-
-
mqm
senior tag
Milyen programmal lehet maximálisan törölni az nv driver-t? Vagy elég neki uninstall+resi kombó?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest