Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Franklin
üzenetére
És ez megy minden éven
persze én is elmehetnék mellette szó nélkül, de nem tudok. Főleg úgy hogy ez konzol topic volt eredetileg
Érdekes módon más multiplatform játékoknál megférnek egymás mellett a játékosok, csak itt nem 
Én úgy gondolom Alapjátékként tekinthetünk a 2013-as megjelenésre platformtól függetlenül. Mint a hogyan a GTA online is azon az éven október elsején debütált.
Azé bódog szülinapot neki! Az én 3 platformon átívelő karakterem Október 1. lesz 5 éves! xbox 360-ról indult majd PC-re lett migrálva. Így van csomó olyan awardja, ami ma már megszerezhetetlen ( special crate droppokra emlékszik e még egyáltalán valaki? vagy a random pénzszállító autókra.. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze én is elmehetnék mellette szó nélkül, de nem tudok. Főleg úgy hogy ez konzol topic volt eredetileg
Érdekes módon más multiplatform játékoknál megférnek egymás mellett a játékosok, csak itt nem 
CactuS