- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
Wiz Khalifa #29697 üzenetére
Egy régebbi patch óta nagyon idegesítő a v-sync
Graphics menupontba alul megtalalod
Advanced graphics minden off legyen -
looser
addikt
válasz
gali777 #29696 üzenetére
Te, én állatira szégyellem, átnéztem tízszer a beállításokat, rákerestem, hogy hátha más néven van ez a beállítás, de nem találom, a CCC-ben sem (hátha vga specifikus).
(#29697) Syd2012: régi berögződés; annak idején azt javasolták, hogy kapcsoljuk ki, mert így elkerülhető a képek "összefolyása"; amikor az első képkocka még nem tűnt el, de már a második betöltődik és ott "elvágódik" a kép, vagy valami ilyesmi. Nem nagyon emlékszem, lehet, hogy crt monitor specifikus volt, nem tudom. Szóval ösztönből szoktam kikapcsolni és eddig soha nem volt problémám emiatt :-)
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #29697 üzenetére
Én se használok vsyncet. Nagyon idegesítő, egér is máshogy reagál. FPS játékokat se játszok vsyncel
-
looser
addikt
Köszönöm a segítséget, Shift+S működik a vízből való feljövéshez :-)
Motion blur-t nem találtam. Volt egy lövöldözős szitu, amikor egy konténer mögé bújtam és akik lőttek rám, mind elmosódottak voltak, míg a konténer éles, kontúros, na az elég kellemetlen volt. Ezen a négy képen talán látható a különbség. Distance scaling-et próbálgattam, de nem segített sajnos.A lényeg lemaradt :-)
-
looser
addikt
Sziasztok! Még csak tegnap kezdtem el ezt a remek játékot, nem küldetéseket csinálok, csak járom a várost :-)
A rádiót nem lehet végleg kikapcsolni, ahogy olvasom, pedig jó lenne :-(
Ami ciki, de nem jöttem rá (nyilván tök triviális), hogy hogyan tudok vízbe esve feljönni a víz tetejére? WSAD csak a mozgás, egérke körbenéz, de felfelé hogyan? :-)
Illetve még egy: melyik az a grafikai beállítás, amellyel kiküszöbölhető, hogy a látótér szélén lévő objektumok ne legyenek elmosódottak? Ha "felemelem a tekintetem" akkor kitisztul a kép, élessé válik, de állati zavaró. W7 X64, ATI 7870 (utolsó stabil driver), Intel E5450, GB EP35C-DS3R
Lenyűgöző egyébként, le a kalappal a fejlesztők előtt.
Üdv -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #29690 üzenetére
Én se vettem volna fel a pénzt, mert nem kiszórta, hanem a fejemre dobálta, mire kiléptem nem tudtam teljesen elkerülni hogy ne vegyek fel annyi pénzt...
Mi is azt beszéltük haverokkal hogy majd closed szerverre fogunk menni, amíg nem enyhül a modderek száma. -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #29688 üzenetére
Az új ban hullám után már többen panaszkodtak erre, a mostani 1.30-as update után is írták hogy nem szabad felvenni.
-
törölt tag
válasz
BigBlue69 #29676 üzenetére
Modderek pénzért felveszed, te is kaphatsz ugyanúgy bant. Nekem az egyik pali csak úgy rám szórta a pénzt a fejemre, fel is vettem így vagy 2-3millt, majd 2 óra múlva kaptam is a bant. Pedig előtte néztem YT-n hogy nem szabad felvenni, erre a hülye jól keresztbe tett nekem...
-
parkr
őstag
válasz
Wiz Khalifa #29682 üzenetére
sms-t akkor lehet ha éppen onlne van az illető (és azt hiszem barátnak is kell lennie)
-
Geryson
addikt
Tudsz venni is a fegyverboltokban ill. a Youtube-on vagy térképen ITT tudsz találni ingyen. Én anno azt csináltam, hogy odaálltam a fegyverhez és otthagytam a gépem pl. 20 percre, közben meg ő szedi szépen össze a fegyverhez a töltényt és mindezt full ingyen...
Más: Elkezdtem összeszedni a nukleáris szemetet, hát ez valami gyönyörű és feelinges (és rémisztő) egy dolog!
-
Móró
csendes újonc
Sziasztok!
Hogy lehet puskát szerezni?
-
BigBlue69
őstag
5-en vagyunk abból 1 hacker. Jön valaki játszani?
Mindenki magyar! Nyaa ne kéreessétek magatokat, lesz pénz eső is.
-
Evome
senior tag
Meg tudja valaki mondani hogy a onlike karakterem arcát tudom e utólag változtatni ?
Szóval nem a haját meg a sminkjét hanem konkrétan az arcát -
Geryson
addikt
Mesterek! Döngetek a missziókkal és gondoltam elkezdem közben csinálni a monster jumpokat, ámde megdöbbenésemre a vásorban már nem látnak szívesen. Ez ugye egyszer el fog múlni? Gondoltam, hogy lerendezem őket, de ezek mindig visszajönnek, sőt a rendőrség sem látja szívesen a magánakciómat.
-
kigyi_23
addikt
válasz
laceszgamer #29666 üzenetére
El tudom képzelni az 50%-ot úgy, hogy melléraknak valamit, mondjuk GTA IV-et bundle-ben, vagy játékbeli pénzt stb, de 40€ alá nehéz elképzelni, hogy az idén bemennének.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Wiz Khalifa #29650 üzenetére
Előre senki sem tudja... de 99% hogy 33% leárazás lesz rajta ismét, ha most emgjátszották, akkor akkor is emg fogják, 50%-ra meg azt mondanám, vagy-vagy.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #29664 üzenetére
Ha befejezem a Windows telepítést, akkor jönnék..
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
4264adam #29663 üzenetére
Amúgy nincs neki gond a 33%-os akcióval se. De karácsonykor lenne rá zséje. Most újított gépet.
Szal ha 12-13-k-ért lesz karikor is akkor jó lesz.
Szerk.:
Kéne két ember a Human Labs ucsó heist-re. Mikin nem tudjuk tartani a kapcsolatot a tagokkal se én se haver mert nincs.
Akar valaki jönni? Mert akkor felveszem barát listára.
-
4264adam
veterán
válasz
Wiz Khalifa #29662 üzenetére
Ez már egyéniprobléma
A lényeg ha akar játszani megveszi, ha nem akkor nem
-
4264adam
veterán
válasz
Wiz Khalifa #29660 üzenetére
Akkor meg vegye meg amennyibe kerül, ha sajnál annyit kiadni érte akkor meg nem veszi meg. Ennél egyszerűbb képlet nincs, 7 év múlva 4k-ért is meg tudja venni
-
htc07
addikt
válasz
Wiz Khalifa #29652 üzenetére
A 33% meg az 50% leárazás közt mennyi a különbség? 10 euro? Biztosan megéri ennyire fillérezni rajta?
Pontos választ meg nem egészen értem, komolyan gondoltad-e, hogy látnokok vagyunk
Szerintem lehet örülni a -33%-nak is bőven, főleg a nyári "leárazás" után..
(#29657) Sz_Imre
Van valami magyarország crew, abba ha belépsz akkor biztos könnyebben találsz playert.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
-
Gyula84
veterán
válasz
maga a kérdéssel van a baj
-
4264adam
veterán
válasz
Miért kell várni biztosan hogy lesz?
használtan 10k
-
parkr
őstag
válasz
hívja fel az egyik tv-s "látnokot" majd az megmondja
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Bjørgersson #29649 üzenetére
De am kajak lesz rajta akkor is 33% vagy hülyéskedtél csak?
Mert haveromnak kéne a pontos válasz.
-
kigyi_23
addikt
Minimal gépről tudok nyilatkozni éppen egy ilyet próbálok alkotni, hogy menjen rendesen.
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson #29646 üzenetére
Persze... itt szakértesz, mint eugabesz
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #29638 üzenetére
de jól informált vagy
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Bjørgersson #29638 üzenetére
Akkor jó.
-
törölt tag
Sziasztok tudom nem feltétlen épp ide illik a kérdés de azért hátha tudtok benne segíteni
egy olyan gépet szeretnék összehozni ami elviszi a gta 5 - őt igazat megvallva a grafikai minőség mindegy a lényeg hogy elinduljon és azért játszható legyen 25-30 fps körül legalacsonyabb grafikai bestialitásokkal is megfelelne menyibe fájna egy ilyen gép körülbelül véleményetek szerint? ha esetleg konkrétumot is tudnátok azt is megszőném -
Bjørgersson
félisten
válasz
Wiz Khalifa #29636 üzenetére
Nem akciós nem lesz, hanem ennél akciósabb nem lesz.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Wiz Khalifa #29636 üzenetére
Karácsonykor lesz, de aki nem ér rá 2 hónapot várni és ki tudja mennyit kap lehet megint csak 33%-ot...
-
Wiz Khalifa
veterán
Akkor szerintetek karácsonykor nem lesz akciós Steam-en a GTA V?
-
parkr
őstag
a letöltőszervereikkel van valami
"We are aware of this problem and are working on a fix."
addig itt lehet nézni hogy változik-e a helyzet -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Életemben először megmoddoltam a GTA V öt:
Leszedtem a scrypt hooc-ot, és a The red house modot. Amikor megcsinálom az első assasnitaiont, kifagy a játékMit tudok ezzel csinálni?
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
csabi0805 #29630 üzenetére
Nekem sem engedi fellépni az online-ra, valami fájl nincs letöltve az írja, de tegnap még simán működött a játék.
Kép a hiba üzenetről -
válasz
Redneck #29628 üzenetére
A steames szinted a TP pontszámtól függ, játékokért ha jól rémlik kemény 1 pont jár darabonként...
Nem hiszem, hogy bármin változtat, hogy hogyan veszed a játékokat steamnél.GTA Online-ban vannak coop küldetések (2-4-6 személyesek), több is, egyszerűbbek (contact missions), összetettebbek (heistek, meg most Lamar küldetései).
-
csabi0805
senior tag
Kiakartam próbálni az új cuccokat erre nem tudok belépni az Online részbe.
Gondolom vannak megint fent egy páran... -
kigyi_23
addikt
A steam-es árat még meg tudom fejelni 10%-al hát az is valami ennyit találtam legolcsóbbat.
-
Redneck
nagyúr
válasz
4264adam #29621 üzenetére
Oké én mobilról nem találtam egyet sem... 11-ért egy külföldi idegent. Akkor inkább havernak 12k.
Szomorú de saját kártyával sosem vettem még Steamen semmit. Ez befolyásolja a profilom megítélését a rendszerben?Online sok a csaló? Vannak olyan módok ahol csak a gép ellen tolhatjuk a Cooperative küldetést?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #29619 üzenetére
Én is. Mindegy, megveszem és majd anyázok ha olcsóbb lesz. Ez van, szegény embert az ág is húzza...
-
kigyi_23
addikt
Nekem is ez a problémám, kolléganő fiának kellene vennem egy giftet belőle, de drágállom
És még a gépet is fel kell hozni arra a szintre, hogy legalább elfusson rajta
Csicska AMD procival nem tudom mi lesz, de most hoztam külső winyón magammal a sajátom, belépek és megnézem mennyire szaggat
Ehh még 1 óra mire felmásolja. Kap még 4Gb RAM-ot, hogy meglegyen a 8GB azt nem úszom meg.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #29617 üzenetére
És ha nem lesz? 50%?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #29615 üzenetére
Köszönöm!
Az érdekelt ezt is lehet e giftként. Szerintetek lesz olcsóbb Winter Sale akcióban vagy ennél lejjebb nem viszik? -
Redneck
nagyúr
Ha haverom veszi meg akcióban Steamen, át tudja nekem adni Giftként a játékot?
Nekem most nincs fent ennyim... -
VincentVG
senior tag
A Lamaros/online kuldeteseket meddig lehet vegigcsinalni? Uj patch el torlodik? Koszi
-
gerenda110
aktív tag
Helló!
Új vagyok, s az lenne a kérdésem, Lenne e kedve valakinek/valakiknek végig tolni az összes heistet? Lvl 15 vagyok, most kezdtem a játékot, és semmi pénz.. hülyékkel meg nem szeretnék menni. A nevem, ofcimxoox -
terepkigyo
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3 hónapja hozzá sem nyúltam a játékhoz és érdekelne, hogy történt-e valami fontosabb változás.
Egész konkrétan új heistek, és küldetések érdekelnének.
Küldetésből szerintem nagyon kevés volt(van?), én pedig annak láttam a legtöbb értelmét. -
-
4264adam
veterán
Mi lehet a baj nálam karakter készítés után nincs lamar se semmi alig vannak a térképen is kB ketten mindig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest