- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
The Lost and Damned, kár, hogy ilyen rövid, meg felületes. Simán el lehetett volna vinni egy Sons of Anarchy (SOA) dologra.
The Ballad of Gay Tony, amit láttam belőle, az jó lett volna, de High Dive küldinél kifagy a játék.Mind1, megyek a GTA5-re.
-
grizlisandor
veterán
válasz
buckrogers #36851 üzenetére
Sajnálom. Ha majd lesz egy kis időm és eszembe jut megpróbálom én is.
(#36852) cyberkind:
Nem húzza fel magát a helikopterre és leesel. Ugratás előtt átállítod 1 magos használatra a játékot, felhúzza magát Nico, mint a videón. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #36846 üzenetére
GTA IV Final Mission Helicopter Bug Fix(youtubealert)
Én meg ezért verem szét a billenytűzetet.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #36845 üzenetére
Nincs, semmi bug, csak nem írta ki, hogy az "F" billentyűvel tudom használni a létrát, amit amúgy meg ritkán kell használni.
Más:
Utolsó küldi kiakaszt teljesen.
Helikopterre való felmászás nem megy, hiába ütöm szét a space billentyűt egyszerűen Nico nem mászik fel.
Természetesen az újrakezdés, meg a lövöldözés elejétől indul, nem a motorra szállástól, így kinyírni az embereit izgalmas 12x.Valami tipp?
-
grizlisandor
veterán
Sikerült egy bug-ba futnom.
GTA IV Mission #77 - Trespass (Birtokháborítás)
Nem akart Nico felmászni a létrán, így improvizálni kellett, hogy keresek egy helicopter-t, na a 4. helyen sikerült találni, és sikerült a küldetés. Lefelé se akart mászni. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #36839 üzenetére
Kaptunk egy 500+ megás update-et, és már jó.
Kerestem patch note-t, de nem találtam, hogy mit csináltak.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #36838 üzenetére
Pár óra játék után, elszált a játék és nem mentette el.
Javítsák ki, majd utána folytatom a játékot.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #36837 üzenetére
Működik, szóval valami amatőr hibát vétett a Rockstar.
Más:
Story szempontjából lényeges, hogy megölöm van életben hagyom a küldetéseknél a célpontokat? -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #36836 üzenetére
Van elvileg megoldás rá(youtubealert), este kipróbálom.
-
grizlisandor
veterán
válasz
#81556480 #36835 üzenetére
Nem tudom mi lehet, megírtam a support-nak, jött a sablon szöveg, hogy vga, windows, rockstar cliens legfrissebb verziót használom? Kért system meg rockstar cliens, report-okat, gondolkodjanak csak.
Beleolvasva a netbe, nem vagyok egyedül.
Kénytelen voltam belenéztem a GTA5-be, jó lesz ez.
-
grizlisandor
veterán
Rottyon van a GTA IV.
Pár napja még toltam a single-t.
Steam-el ellenőriztettem a fájlokat, a magyarosítást szedte le, de változatlanul nem megy. -
grizlisandor
veterán
válasz
Crytek #36815 üzenetére
& (#36817) Dilikutya:
Köszi, így is lett.
Egyedül annyi baj van, hogy 728/8192 mb vram-ot használ a játék, úgy látszik sikerült nekik kijavítaniuk az utolsó patch-ben tényleg.A (#36769) Wiz Khalifa által írt tulajdonságokat is hiába írtam be, és indítottam úgy.
Kipróbáltam a dll-t, amit (#36775) Dilikutya említett, azzal már 728/11264 mb lett. -
grizlisandor
veterán
válasz
Crytek #36811 üzenetére
Szuper, köszönöm.
Nekem steam-es verzió van meg nekem. R* Launcher kelleni fog a játék futtatásához ugye?
Semmilyen steam-es közösségi cuccot, acsit nem használok, át tudom vinni a kulcsot az R* Launcherbe? Néztem, de megváltozott a steam kinézete és nem találom a CD key-ét, minden(katt) lehetőséget kipróbáltam és nem adja fel... -
grizlisandor
veterán
A játék eddigi magyarosításao(katt) továbbra is működnek, próbálta valaki?
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #36689 üzenetére
Hát ez az app elég kezdetleges.
Kíváncsi vagyok a fejleményekre, mert be van készítve a GTA IV végigjátszásra, de valahogy mindig találok más elfoglaltságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged