- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #36935 üzenetére
De várjál mert én nem mondtam hogy az 5 jobb. Amit leírtál tisztában vagyok vele hogy árkád az 5. De ha ezt elfelejtjük, nem hasonlítjuk semmihez akkor is nekem már sok a 4-ben lévő fizikának nevezett valami. Mindig a motorra lyukadok ki, mert az visszatérő fájdalmam hogy nem lehet benne normálisan motorozni mert nem tudsz vele kanyarodni. Amúgy én hivatásos sofőr vagyok napi 700km-et megyek, van jogsim mindenre, van egy elég viccesen erős motorom is ( 625 supermoto) - mindez semmit nem jelent mert eszembe nem jutott még összehasonlítani a valósággal a játékot
, nem azért van. De azt szerintem kimondhatjuk hogy a valóságtól azért a 4 is távol áll ( és elhiszem hogy az 5 is, egyet is értek ebben, csak az meg a másik véglet)
Én amúgy az az ember vagyok akinek megjelenés óta az összes GTA a gépen van , telepítve, indulásra készen( a 4 is ). Viszonylag gyakran játszom is vele ( most épp mobilon játszom újra a 3-at kontrollerrel) .
Egyébként meg szerintem már mindenki úgy módosítja a fizikát módokkal ahogy akarja. De annyira nem zavar hogy hozzányúljak.
Amúgy az 5-ben is rengeteg féle tulajdonságú autó van. Van olyan amit abba is kb lehetetlen vezetni ( vapid hotknife) ,de ja elég komfortos a legtöbb, mintha sínen menne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged