- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teobromin
csendes tag
Üdv!
Gondolom sokaknak volt már ilyen problémája, mint nekem és biztos nem én vagyok az első aki segítséget kér. Tehát a problémám. A játék 3-4 másodpercenként szaggat. Illetve inkább akkor, ha jobbra, vagy balra irányítom a karaktert, vagy a járművet. Máshol ajánlották az 1.4-es patch-et, de telepítés után fatal error üzenetet írt ki. Következő körben a windows eseménynaplót kapcsoltam ki.(tanácsolták) Ez sem segített. Remélem ti tudjátok a megoldást. Előre is köszönöm a segítséget.
Ui.:
Processzor: AMD Phenom ii x4 955 3.20GHz
Memória: 4GB
Videókártya: Gigabyte GTX460 -
GrG1210
aktív tag
Mennyi az a mod amit mééég elbír a játék?? , mert felraktam most ezt az ujj modot , meg ma reggel akartam pár ujj kocsit berakni , de úgy már nem indult..
-
JetiRulez
őstag
Jau röggölt!
Tapasztalatokra számítok. Bizonyára van, aki ismeri az úgynevezett GTA 4 Graphics Downgrade módot. Az alábbi videó szerint a PIII-as gépen is elfut a játék, ha ezzel lebutítom. Jó, nekem ez egy kicsit bűzlik, így nem ilyen ősi vason, hanem öcsém 2GHz-es Athlon XP-s gépén szeretnék játszani. A telepítésénél lehet, hogy elrontottam valamit, vagy nem tudom. Mindenesetre a videóban látható gyorsulást nem tapasztaltam a játékban, max. 10FPS-t produkál 640x480-as felbontásban és minden minimumra van állítva. Máshonnan leszedtem ugyanennek a módnak a patchelt változatát, de ott is ugyanez a helyzet. Mintha nem butítaná a megjelenítést.
-
hajbel
addikt
válasz
gyuszito
üzenetére
Kösz szépen a modot, nagyon tetszik! A textúrák sokkal élethűbbek, valamint a szikra és a füst sokkal intenzívebb, már-már physx-es és egyáltalán nem, vagy csak egy kicsivel akadozik jobban. Az időjárással kapcsolatban egyelőre nem vettem észre semmit. Egyedül az zavar, hogy pl. a Central Parkban olyan a pázsit, mint egy megye 3-as birkalegelő egy eső utáni dagonyát követően. Nem tudja valaki, hogy a fűhöz esetleg van-e valami mod?
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés, létezik hozzá olyan car pack mint anno mondjuka vice cityhez meg san andreashoz, hogy minden kocsit lecserél valami modern valódi licenszelt kocsira? Ha igen hol és melyiket érdemes felrakni?
Köszi!
-
Sonja
nagyúr
-
-
Mariann294
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ez ku*va jó!!!

-
gyuszito
senior tag
Szép estét mindenkinek!
Találtam egy ilyen eszméletlenül szép modot, de nagyon kezdő vagyok még, és nem tudom egyenlőre megnyitni sem a fájlt.
Itt egy kis étvágygerjesztés! Ha valaki találkozott már ezzel a .7Z kiterjesztéssel, és tud valamit, kérem segítsen! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz
zsoltinnó
üzenetére
De telepíti a gépemre a steam mappába, de pontosan hová azt nem tudom. Vagyis nem tudom melyik mappában vannak az autók. Átnéztem az oldalt, de az magyar rendőrautókat nem találom. Segíts hol találom ezeket a magyar rendőrautókat. Valaki esteleg el tudja magyarázni, hogy kell felrakni steamhez a magyar rendőr verdákat
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Az alvázhoz hozzá se nyúltak szerintem!
Csak egy gyenge kidolgozott kasznit dobtak rá!Valami magyar srác csinálta!Minden elismerésem az övé hogy csinálta de gyengére sikeredett sajnos! 
CJ3 Ment privi!

-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
-
CJ3
senior tag
Azért ez szinte az eleje
Mért nem csinálod meg gyorsan? Én már vagy ötödjére játszom ki.Persze szerintem egy ilyen verdával élvezetesebb a dolog
[Porshe 911 GT2] -
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy eredeti GTAIV-em és egy EFLC-m, amit mostanság meghirdetnék eladásra. A IV kapcsán találkoztam először a Live-al, a mentések miatt kreáltam is profilt, viszont nem offlinet. A serialt revoke-oltam rendesen uninstallokkor. A kérdésem az volna. hogy ez így rendesen továbbértékesíthető, vagy csak polcdísznek lenne használható más számára?
A választ előre is köszi

-
takax
csendes tag
Üdv!
Nincs vkinek véletlenül olyan mentése, ami nem sokkal a The master and the molotov című mission után van? Mert a következő küldetést sehogy sem akarja behozni. -
GrG1210
aktív tag
Hali , bemásolom a zenéket a megadott helyre , és mégsem játsza le az independenceFM......?
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok!
Normális az, hogy az adatlapomon található gépen "minden low-on csúszkák 0-án" 7 15 FPS
Minden High, Very high, Csúszkák 100 on Kivéve a vehlice destyni(30) és 25 35 FPS-em van?
Természetesen szénné van moddolva a játék
ki sem próbáltam alapon.. Lehet hogy a sok modd tett oda neki? 1.0.4.0-ás Patch van fent a moddok miatt. -
bmwman
csendes tag
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni, hogyan kell a mentésemet visszarakni a gta4-be. Már mindenhogy próbáltam de nem tölti be.
Előre is köszönöm.
-
Fényhozó
tag
Sziaaztok!
Lehet én vagyok a láma, de nem sikerül a régi mentéseimet visszatennem. Mindent úgy tettem, ahogy leírják az első hsz.ben. Mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm.
Üdv

-
chatran
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Azért ez brutálisan drága az akciós digitális változatokhoz képest. Kábé egy hónapja volt a Gamersgaten akciós, a 4 + a kiegek kb 3500-ért.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
, persze ez sem rossz vétel, ha valaki nem tud egy leárazásra várni, szerintem még ennyit is megérnek 
-
Scholes9
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
2k volt Steamen, ha jól emléxem karácsonykor

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
GTA 4 és Episode from Liberty City egy csomagban---- 8990,-
Nem is olyan rossz ár érte!
-
albert8
veterán
válasz
Mariann294
üzenetére
ÉN ráérek mostantol bármikor

-
Crossfit007
senior tag
válasz
hajbel
üzenetére
Visszatérve az előző hozzászólásokhoz, a GTX470 is elég jól tuningolható, sőt...
Az én MSI GTX470-emet a gyári 607/1215/1674MHz-ről simán fel tudtam tornászni 803/1606/1950MHz-es órajelekre.
Szerintem ez a kártya még jó 2 évig is elég lesz, persze ha tuningolja az ember.
-
cNpowa
tag
üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni. Mai nap folyamán leszedtem egy 4.8 GB.os RealizmIV 6.2-t
felülírtam minden fájlt és mikor elakarom indítani a GTA-t akkor feketelesz a képernyő és kiírja h GTA IV működése leállt. Mi lehet a gond?
válaszokat előre is köszönöm!
-
takax
csendes tag
Üdv nagytudású felebarátaim!
Mivel nem akarom mind a 28 ezer hozzászólást elolvasni, találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy a the master and the molotov című küldetés után a search and delete-t nem tölti be. tölt,tölt,tölt,tölt és semmi...fent van az 1.0.7-es patch. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És minek ennyi smiley?
, most máár sikerült , megy szépen thx..
steames verzióval is így kell csinálni ahogy a vidiben van?