Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz polonic #26364 üzenetére
én a motorcsónakról, helire felugrósat egyszerűen nem tudtam megcsinálni.
akárhogyan igyekeztem sosem értem be időre a heli alá.
így inkább hagytam a francba. a másik befejezés már úgyis megvolt.(#26361) Mariann294:
figyelek![ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Zolás
addikt
válasz polonic #26364 üzenetére
Nekem sikerült még annó, habár nem elsőre.
Nem tudtam hogy lehetetlen, ezért megcsináltam[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
@matthew@
őstag
válasz polonic #26377 üzenetére
Nekem is minden maxon van, nem értem Na mind1
OHHHH JEHHHHHHHHHHHHHHHH kijátszottam Azt csináltam h a space helyett az ugrást egy másik gombra tettem és azt a gombot kellett nyomogatni a beszálláshoz, és felváltva nyomogattam a 2 kezemmel, kissé megfájdult a vállam de már okés. THX a helpet mindenkinek!
Jó game, sztem újra megcsinálom, bár még ebből van galamb, ugratás és pár assasinos küldi, azok megmaradtak na meg azok amik az utcán álló embereknél vannak, de az már semmiMatthew 24:42
-
Max_218
tag
válasz polonic #26380 üzenetére
nemlétezik valami olyan hely ,neten ahol a mentést esetleg betudod tallózni ,és megmutatná ,hogy hányas galambot hagytad ki? vagy épp merre találom? 199et szétlöttem nyomtattam hozzá térképet , és mindig kihúztam amelyiket megcsináltam ,és véletlen behúzhattam egy másikat is ,ezért fogalam sincs hogy holvan az az egy esetleg valami gyakori hely ahol másis elhagyott egyet? pl ahol 2ő van egymástól nemmessze?
-
-
@matthew@
őstag
válasz polonic #26387 üzenetére
Na megnéztem én is, elnéztem mert nekem csak high-on vannak a cuccok, ha fölteszem mindet maxra +látási táv, akkor vagyok úgy kb. mint te. Úgyhogy ezt benéztem
Am a 100%-nál a Stevie által kért kocsik közül alig volt amit kért volna tőlem, 30-at meg tuti h nem, azt mikor fogja? vagy ha már eddig nem kérte akkor nem is fogja küldeni az SMS-t?Matthew 24:42
-
rup1u5
nagyúr
válasz polonic #26483 üzenetére
Örülök neki, hogy nálatok ilyen szépen muzsikálnak (leszámítva az imént linkelt hiányzó vizet meg a hasonló driver baszakodásokat)
Nekem pont ezekből lett elegem. GTA 4 alatt én szívtam a 4850-el és a 4890-el is, ezért visszaváltottam NV-re. Az 5ezres sorozatot azért nem mertem bevállalni, mert fsb1000 5870-e durva microstutteringet produkált és nem mertem bekockáztatni, hogy esetleg nálam is előjön. Így döntöttem a GTX280 mellett amivel nagyon elégedett vagyok.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Puma K
nagyúr
válasz polonic #26957 üzenetére
Nos.. lehet megvenném az alap GTA IV-et is, hogy Steam-en is meg legyen. A dobozos GTA IV-et meg felteszem a polcra port fogni. 10k alatt meg van az egész GTA IV pack az simán jó. Bár lehet még mindig várok vele július-augusztusig...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Teasüti
nagyúr
válasz polonic #26998 üzenetére
GFWL korlát??
Tényleg? Én azon meglepődtem, hogy az összes gta 4 verzió (tört, vagy eredeti) ment ugyanazzal a gwfl accountommal, amire már évekkel ezelőtt beregiztem a kulcsomat és soha egy mukkot sem kérdezett, hogy esetleg talán vmi cd kulcsot be kéne rakni neki.
Pl a most vett steam-es gta-m cd kulcsai parlagon hevernek, mert az évekkel ezelőttről származóval játszom a steam-es verzót, sőt, még az eflc-t is. -
addikt
válasz polonic #27676 üzenetére
Bizony ez a helyzet.
Én már beleőrültem, hogy nem indul el az EFLC,többször újratelepítettem, kb minden 20. próbálkozásra elindult aztán többnyire a betöltés után leállt.
Mignem itt egy kedves fórumtárs / ittakary / felhívta a figyelmemet az IE9-re.
Eltávolítottam, azóta megy a játék is hibátlanul.http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/how-do-i-install-or-uninstall-internet-explorer-9
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs