Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz chatran #28208 üzenetére
Szerintem legtöbbet a CPU cseréje hozna, mivel neked socket 775-ös a platformod és abba 4 magos közül csak a Q-s széria megy bele, ami nem mai gyerek de attól még jó, így azt rakhatsz bele, de a platform váltás a jövőre nézve jobb lenne végképp mivel most akarsz/kell vmit cserélned most megveszel 30-40e ért egy Q-s procit és utána 1-2 évvel később vehetsz új platformot, procit, így ezt most tennéd meg akkor a mostani Q-s proci árát megspórolod így sztem azzal jobban jársz. AM a többi kütyü megfelel neki sztem, am a VGA-don mennyi memória van?
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz chatran #28214 üzenetére
Az jó is 1GB-vel lehet játszani vele szépen. Max kicsit húzod és még jobb lesz, de az a VGA alapból sem gyenge Azt nemtom h az oprendszer számít-e vmit, nekem 64bit-es win7 van és hibátlanul megy majdnem minden maxon az adataimnál lévő géppel a VGA-m kicsivel gyengébb a tiednél és szépen viszi. Am az eredeti dobozon hátul van egy olyan rész h "Továbbfejlesztve": 64 bites, többmagos--> gondolom itt a 64bit-es kompatibilitásról beszél.
-
toldy
őstag
válasz chatran #28214 üzenetére
Ö, nem bántásból, csak nem értem. Jelenleg 4gb ramod van és 32bites rendszer? Mert ha igen akkor sokat fog javulni 64 bit alatt, mivel rendesen ki lesz használva a ram. Ha nem 64 bitet használsz az olyan mintha kb 2,5-3gb ram lenne a gépbe.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
toldy
őstag
válasz chatran #28218 üzenetére
Pedig kéne az a 64bit. A GTA 4 meg egyenesen imádja minnél több mag/ram/vram-ot*. Biztos vagyok benne hogy vennél észre változást, ha fps-t nem is de betöltés/textura hasonlókban biztosan. Mindenki túl misztifikálja ezt a 32 vs 64 dolgot. Vista óta csak 64 bites os-t használok, 4gb ram mellé meg kötelezőnek tartom. Egyedül az van hogy ha egy progiból van kimondottan 64 bit akkor azt azt szerzem be, egyébként még soha nem tapasztaltam semmi gondot csak azért mert 64bit.
benjemin1994: így elsőre szoftver gondot mondok. Mikori telepítések? Friss windowson friss játék legújabb driverrel is ezt produkálja? Bár az is tudott hogy gta nem nagyon szereti az amd kártyákat, az 5xxxán meg mégtöbb panaszt olvastam.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
@matthew@
őstag
válasz chatran #28218 üzenetére
Ja igen ezt is akartam írni de lemaradt, mind1 más írta Szal a 64bit tényleg jobb nekem is az van, mivel 4GB RAM-om van és csak a 64bit-es látja a 4GB-t ezért azt tettem föl, tényleg jobb lenne a + RAM aminek örülne a GTA, nekem volt olyan h GTA IV alatt a RAM-ból 3,5GB fogyott és más progi nem is ment a gépen
-
albert8
veterán
-
-
-
hajbel
addikt
válasz chatran #28606 üzenetére
100% szempontjából nincs jelentősége, és ha jól tudom, nem is lesz több küldetésed náluk. Viszont az egyikük a későbbi küldetések során segíteni tud, a másik pedig nem. Remélem, hogy ez még nem spoiler kategória... Bár ha nem mentettél, és döntöttél már, akkor úgyis mindegy
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
-
-
Kassadin
addikt
válasz chatran #28882 üzenetére
Rövid távon mindenképp, de hosszabb távon csak pénzpazarlás. Alaplapból mondjuk nem a legdrágábbat kell venni, és akkor olcsóbban kijön, és természetesen használtan, úgy lehet igazán faragni az árakból, rengeteg ember horribilisen drágán árulja a core 2 quad procikat, szóval annyira nem mondanám olcsónak.
A másik az hogy biztos nem egy játék miatt vennék új procit/fél gépet.
[ Szerkesztve ]
-
CJ3
senior tag
válasz chatran #28882 üzenetére
"Mert túl sokba kerülne lecserélni a lapot/proct/mem-t. Olcsóbb lenne a jelenlegi 775-ös lapba egy C2Quad."
Hát pont azt akarok venni a Q9400 szerinted mi? Szóval nem értem te miről beszélsz? Ezt alarok 4 mag 6mb L2 stb
néztem tesztet átlagban közel 50% al gyorsabb egy E 8xxx es nél......Szóval csak megéri akkor 8K t ráforditani nem?
Crypto
-
Vigneau
félisten
válasz chatran #29326 üzenetére
Valóban, ennyit nem ér meg. A steam akcióiról hallottam, de az meg picit olyan, mintha warezelnék (se doboz, se semmi). Tudom, maradi vagyok - akkor várok vele, legfeljebb WoW-ozok megint egy picit...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Warhammer 40.000
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Dell notebook topic
- Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest