- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi2
senior tag
válasz
hajbel #29677 üzenetére
Köszi a keresgélést! 560 kilőve.
Az a 480 tetszene, de nincs túl sok visszajelzés az eladó felől. Vagy az első 470.
Már sikerült teljesen belekeveredni a VGA piacba.
Legyen a 460 a kiindulás.
470-több ram, gyorsabb
480-mégtöbb ram, méggyorsabb
560Ti- 460-nál nem több ram, de sebességben hova tehetem?Bocsi már mindenkitől, hogy VGA vásárt csinálok a GTA topicjából, hátha valakinek még hasznára válik.
-
-
Murder3
addikt
válasz
hajbel #28639 üzenetére
az nem nagy dolog mert 4-évente szokott jönni tehát valahol lehet tudni.
Én nem bírtam annyira Vice Cityt...
Nekem Liberty city volt az elejétől is a kedvencem
ezé nekem máig a kedvenc gta a 3...Én egy ilyen összekapcsolt dolgonak örülnék h pl san andreas megyéje és liberty vagy vice city megyéje.
-
Kassadin
addikt
-
-
Crossfit007
senior tag
válasz
hajbel #28262 üzenetére
Visszatérve az előző hozzászólásokhoz, a GTX470 is elég jól tuningolható, sőt...
Az én MSI GTX470-emet a gyári 607/1215/1674MHz-ről simán fel tudtam tornászni 803/1606/1950MHz-es órajelekre.
Szerintem ez a kártya még jó 2 évig is elég lesz, persze ha tuningolja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest