- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Jajj, ez a tetű játék megint.
Megcsináltam az összes bérgyilkos küldetést, amiért meg is kaptam az assassin's greed achievementet, erre a játék következő indításánál látom, hogy nem jegyezte meg a gfwl. Menjen a fenébe. Ilyenkor mit lehet csinálni? Benyelette velem ez a szar a nagy pitont? Újból kéne kezdenem kb? -
mrhitoshi
veterán
Ilyen beállításokkal kép 40 fps közelében tudom tartani az fps-t. Végre el találtam a köztes beállításokat. Ami még hihetetlen, hogy a VSync bekapcsolása után megnőtt nálam az fps-t, amit nem gondoltam volna.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26391 üzenetére
Csinálok majd teszteket. Amúgy is legalább egy hetes program lesz az összes cucc backupolása a gépemről, vincsik tesztelése formázása, raid0 építés és win7 telepítés aztán még installálgatás....
Nálam is hasonló az elgondolás csak én raid0-val kezdem mert az jelentéktelen összegből már kijön és helyenként duplázza a sebességet. Aztán ha még olcsóbbak lesznek az SSD-k akkor veszek én is egy 80-asat és átköltözik a rendszer arra, raid meg marad játékoknak. -
@matthew@
őstag
válasz
polonic #26387 üzenetére
Na megnéztem én is, elnéztem mert nekem csak high-on vannak a cuccok, ha fölteszem mindet maxra +látási táv, akkor vagyok úgy kb. mint te. Úgyhogy ezt benéztem
Am a 100%-nál a Stevie által kért kocsik közül alig volt amit kért volna tőlem, 30-at meg tuti h nem, azt mikor fogja? vagy ha már eddig nem kérte akkor nem is fogja küldeni az SMS-t? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #26389 üzenetére
Kösz! A klubba meg nem tudok bemenni. Megvárom a nyitást.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
@matthew@ #26386 üzenetére
4850-el csontra kimaxolni a GTA 4-et!
Te is mazochista lehetsz!
Más:
Segítsetek nekem megtalálni ezt a karaktert:A radaron és a térképen jelöli de hiába keresem sehol nem találom:
(#26372) Teasüti:
Nemsokára megérkezik a második vinyóm és nekifogok a RAID0 építéséhez!
Rendszer és játékok fognak rá kerülni. Beszámolok majd az eredményekről. Remélem fps-ben is javulni fog. -
Mariann294
őstag
válasz
Max_218 #26384 üzenetére
GTA IV 100%
Dwayne nem kell.Anno nekem is kimaradt egy galamb.Hát újra jártam a 200 galamb útját,másik térképet csináltam,besatíroztam amelyik már nem volt ott (netes oldalról néztem képet hogy hol kell lennie a galambnak) és végül megtaláltam amelyik kimaradt. -
Max_218
tag
válasz
polonic #26380 üzenetére
nemlétezik valami olyan hely ,neten ahol a mentést esetleg betudod tallózni ,és megmutatná ,hogy hányas galambot hagytad ki? vagy épp merre találom? 199et szétlöttem nyomtattam hozzá térképet , és mindig kihúztam amelyiket megcsináltam ,és véletlen behúzhattam egy másikat is ,ezért fogalam sincs hogy holvan az az egy
esetleg valami gyakori hely ahol másis elhagyott egyet? pl ahol 2ő van egymástól nemmessze?
-
Roxbury
őstag
KAMELOT (#26375) üzenetére:
A jelenlegi meg egyértelmű, hogy még minimumnak sem lesz elég neki. Most is a Gta 4-hez, meg az EFLC-hez éppen, hogy elég magas beállításokkal FULL-HD-ben. De észre lehet venni főleg multiban, amikor ott áll 25 játékos előtted robbantgatva, lövöldözve, hogy bizony be-be akad.
-
@matthew@
őstag
válasz
polonic #26377 üzenetére
Nekem is minden maxon van, nem értem
Na mind1
OHHHH JEHHHHHHHHHHHHHHHH kijátszottam Azt csináltam h a space helyett az ugrást egy másik gombra tettem és azt a gombot kellett nyomogatni a beszálláshoz, és felváltva nyomogattam a 2 kezemmel, kissé megfájdult a vállam de már okés.
THX a helpet mindenkinek!
Jó game, sztem újra megcsinálom, bár még ebből van galamb, ugratás és pár assasinos küldi, azok megmaradtak na meg azok amik az utcán álló embereknél vannak, de az már semmi -
polonic
félisten
válasz
Teasüti #26372 üzenetére
A gépem az adatlapomon. Egy hdd-m van. Semmi swap nincsen a játékkal, minden maximumra van téve, kivéve a látótávolság vagy mi, az 60-on van, tovább nem nagyon engedi. A felbontás 1280x1024.
Már megoldottam ezt a dolgot, nem kellett átállítani szerencsére.
(#26373) BaLee
Tegnap csak végigvittem. Megrpóbáltam én is lövés nélkül és sikerült, csak repültem a csónakhoz közel.
-
Teasüti
nagyúr
Amúgy swappel hogy áll a játék?
Csak úgy eyecandy gyanánt kimaxolva a játékot, eléggé elkezd darálni a hdd.
Tipikusan ilyenkor esik be 20 fps alá.Ki miről tölti be a játékot és mik a tapasztalatai? Főleg magas textúrákkal.
Arra lennék kíváncsi, h single hdd vs raid0 hdd vs ssd esetén hogyan változik a jelenség.
Mert single hdd esetén még 4 ghz-es quaddal sem fog megszűnni a dolog sztem.
Vagy tévedek?Persze azok tapasztalataira lennék kíváncsi elsősorban, akik rendelkeznek az alábbiakkal:
-quad core
-4 gb ram
-1 gb vgaKöszönöm!
polonic: miért nem rakod a heli rakéta-, golyózáporát billentyűre? Nekem pl num 5 ill. num 0.
És nincs szükség egérre. -
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #26370 üzenetére
Köszi sejtettem
Kemény lett volna ha átstreameli a zenét is -
Zolás
addikt
A régebb óta GTA-zóktól kérdem: Ha berakok saját zenét rádióba azt halljátok multiba? Tehát a saját zenéimet ti is halljátok?
-
polonic
félisten
Hihetetlenül szopat az utolsó küldetésnél ez a szerencsétlen szar játék. Irányítsam a helikopter 6 gombbal meg még lőjek is az egérrel. Menjenek a francba. Most próbáltam ötödjére.
-
@matthew@
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget! Akkor holnap az lesz az első h az ugrás megy másik bill-re arra a küldire. Am ez így eléggé vicces h ilyen megoldás van h alapból arra a bill-re van beállítva vmi akkor legyen már más amit nyomkodni kell és a játék alap használaton sem utal ahhoz semmit, na mind1.
Am az nem baj h még van pár assasin-os küldim, mert azokhoz nem volt sok kedvemmég
Remélem sikerülni fog holnap, sőttttttuti mennie kell
-
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #26361 üzenetére
Lényeg a FREEEE és hogy legyünk rajta elegen
Semmi más nem számit
-
-
BaLee
addikt
válasz
@matthew@ #26357 üzenetére
Az a vicc, hogy ugyanígy jártam. Az utolsó küldetés mondjuk kiakasztott alapból, nem szeretem az ennyire szkriptelt hülyeségeket. 3x zuhantam le a helivel mert szét akartam lőni a csónakot aztán kiderült, hogy nem lehet. Beszállás nekem egyszer sikerült billentyűzettel utána soha. Mondjuk én kontrollerrel játszottam általában de az utolsó küldetéshez visszatértem a bill+egér kombóra mert azt hittem azért nem tudom megcsinálni mert kontrollerrel béna vagyok. A helikopterbe beszállni viszont csak a kontroller gombjának iszonyatos gyors nyomogatásával tudtam így mikor odaértem mindig azt nyomkodtam. Valamiért azzal mindig sikerült beszállnom...
-
@matthew@
őstag
Hy all!
az konkréten nem baj h az utolsó küldinél sz*pok mint a boci, már kb. 6-7x próbáltam bemászni a helibe a space nyomkodásával de nico alig emeli meg a seggétNyomom mint őrült és semmi. Van vmi "technikája" annak h milyen tempóval nyomjam (hülye kérdések napja
) vagy mi mert nem megy vagy csak próbálkozzam, mindenki ennyit szívott vele?
-
rup1u5
nagyúr
jaaaj ne is említsd ezt a hülye összeadogatós fasságot!
i7-nél már még érdekesebb ez az elmebeteg elmélet mert ott ugye a 4 fizikai mag kiegészül 4 virtuálissal is. Na most akkor ilyen esetben mit mondana a nagyokos gigaherc-összeadogató júzer egy 4ghz-re húzott i7-nél? Hogy az már 32Ghz-en megy? Vagy a virtuális szálak csak fél magnak számítanak? Mert akkor csak 24Ghz. -
Roxbury
őstag
Jah egy 4 magos Athlon II-ről van szó 3.2Ghz-n.
-
Roxbury
őstag
Egyébként csak egy kérdés: nem tervezem a videókártyám cseréjét, amíg meg nem jelenik a GTA V.
Mert az EFLC-t, meg a IV-et viszi szépen (persze nem 5000 fps-el , de teljesen folyamatos), csak multiban esik nagy ritkán le.
Pl egyl GTX 460-at milyen proci hajthat ki teljesen?
FULL HD-ban játszok. Ahhoz elég lenne a procim, hogy FULL HD-ban kihajtsa szerintetek?
Kisebb felbontásokon gondolom erősen procilimites lehet a dolog egy 460-assal, de FHD-ban gondolom talán elég neki...
Mert akkor 1-2 év múlva csak videókártyát kell cserélnem elvileg. -
rup1u5
nagyúr
Nem hinném, hogy az Afterburner a ludas nálad.
Én Evga Precision-t használok és azzal lopom a képeket is. Nálam nincs ilyen. Ezek a programok a skin-től eltekintve gyakorlatilag ugyan azokra a rivatuner modulokra épülnek, tehát nincs különbség köztük. Ha megnézed a képeimet azokon nem látsz ilyen fps esést. Tény, hogy képlopáskor belassul egy pillanatra a játék de csak addig amíg a kész képet a vincsre nem írja a gép. Mivel a belassulás a kép elkészülte után történik ezért a képen ez nem látható.
Gyanús nálad a nagyon alacsony, 46-48%-os GPU terhelés. Ennyire kevés lenne a procid az 5850 alá?Nálam a GTX szinte sosem megy 90% alá! Milyen felbontásban játszol?
-
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #26344 üzenetére
Azért zuhan be mert az MSI Afterburnerrel lopom a képet és ilyen 2-3megás jpeget varázsol. Lehet valami mással kéne a képet lopnom hogy ne zuhanjon meg az fps.
A procit 3.2-őn hajtom. A ramok ennek megfelelően 900on mennek. Egyébként érdekes mert van hogy beesik 15fps-re de akkor is stabil és folyamatos.
Most igy visszaemlékezve hirtelen láttam meg a betonba fúródott kocsit és hirtelen odarántottam a kamerát miközben rányomtam a képkészitésre. És szerintem ha egyenletesen haladsz 30fps-el és megrántod az egeret másnak is beesik az fps. A második képen szépen körbenéztem az egérrel a kocsit. Ha jól emlékszem 50-60fps volt álló helyben. Nagyjából felezi a képlopásért az fps-t.
Majd kipróbálok valami másikat hátha nem rántja meg ennyire a rendszert. -
negyven2
veterán
válasz
Roxbury #26338 üzenetére
Minden ugyan úgy megy, amitől kicsit tartottam, az, hogy elindítja a Steamet de nem tette.
De látom, erre már Te is rájöttél. Az EFLC meg szerintem is "szebb", de lehet, hogy inkább maga a játék színvilág, hangulat beállítása
(GTA IV kicsit: kicsit depiseb, nyomasztóbb oldalról mutatja be LC-t,
TLaD: Ez a "kemény" motoros személet, kicsit darkos, vad.
BoGT: pedig az éjszakai élet pezsgő gazdagságát, bulizás meg minden.)Tehát szvsz a R* csinálta ilyenre, hogy a hangulat, játék témájához igazította a képi világot is.
Egyébként meg örülök, hogy másánál is működik.
-
Roxbury
őstag
válasz
negyven2 #26337 üzenetére
Hali!
Engem is nagyon idegesített, így találtam megoldást rá. Le lehet tölteni a netről direkt az EFLC-hez való mini image fájlt, ami 20 mega, bemountolva új daemon toolsal (advanced emulationt bekapcsolva) tökéletesen müködik.
De a Te magoldásod jobb, így le is töltöttem a fájlt.
Csak azért írtam, hogy ha valaki ugyenebben a cipőben jár, akkor legyenek megoldások a dologra.Ugyanúgy megy a steames-exe-vel a multi, meg minden? Egy szót se szól?
Mert akkor azt fogom használni én is, bár így is "gondozásmentes" a dolog már.Az alsó írásodra nem tudom a megoldást, nekem is csinálta 4 alatt, viszont EFLC alatt tényleg nem. Az a kérdésem, hogy Neked is szebbnek tűnik azonos beállítások mellett az EFLC, mint a 4? Mert nekem nagyon feltűnően.
-
negyven2
veterán
Sziasztok!
Tegnap gondoltam egyet, és kísérletezgetem egy kicsit. Engem zavar, hogy a EFLC mindig kéri a DVD-t ha el akarom indítani a játékot. Viszont ismerősömnek meg van a Steames verziója. Ott értelemszerűen nincs szükség DVD re. Elkértem tőle a Steam könyvtárában lévő LaunchEFLC.exe-t és bemásoltam hozzám. Azóta nem kéri a DVD-t. És eddig működik minden. Megnéztem mindkét LaunchEFLC.exe-t (A lemezről feltelepített, és a Steamröl letöltöttet) adatait és szinte ugyan az. A Stemes pár KB-tal nagyobb.
Akinek kell az itt letöltheti.
Kicsit más, de az utóbbi időben a GTA IV olyat csinál, hogy eltünteti a textúrákat. A járműveket, embereket, rombolható járműveket láthatóak, de minden más átlátszó lesz (még a minitérkép is). ekkor csak azt segít, ha átállítok valami textúrára vonatkozó, beállítást (pl árnyék). A játék eredeti legfrissebb patchel, és semmi hack, commandline, vagy módosítás nincs benne. Ezt csak úgy magától behozta, mert eddig normálisan ment. És ez zavaró mert egyre gyakrabban csinálja (EFLC nincs ilyen). Szerintetek mi lehet a probléma.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Azon lehet valahogy segíteni, hogy sokszor csak egyszínű felületet kapok részletes textúra helyett 1-1 másodpercig. Főleg az épületek és az utak esetében. Grafikus memória használat 300/512 a beállítások szerint, és stabilan megvan legalább 25-35 FPS
-
Zolás
addikt
Valaki esetleg egy kis free multimóka? Jó lenne kicsit ökörködni
-
toldy
őstag
válasz
Mariann294 #26328 üzenetére
Én is most fejeztem be, a vége szerintem lehetet volna jobb is ( ha már a többit ennyire eltalálta). A hang valóban nem a legjobb, illetve a felírat is kicsit zavaró, de ettől függetlenül szerintem mestermű.
-
toldy
őstag
Nézem a GTA: The Trashmaster-t, nagyon durva film lett, egyszerűen nem semmi
Én már az első 5perc készítésénél hülyét kaptam volna.
-
KAMELOT
titán
válasz
DeFranco #26318 üzenetére
enyém így van beállítva
1920x1080
aspect ratio auto
textire medium
reflection high
water very high
shadow high
texture filter highview distance 24
detail distance 36
vehicle density 24
shadow density 2definition on
Vsync onresource usage 452MB / 492MB
remélem érthetően írtam. Képet is lőnék de a WIN 7ben nem tudok.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #26316 üzenetére
Alacsony kamera?
Próbáltad már a "V" gombot megnyomni vezetés közben? Van egy távoli nézet. Én mindíg azt használom. A kanyarok bevételével és az autók irányításával sincs gondom, sőt azt hiszem egész jól és gyorsan tudok közlekedni. Nem értem mi ez a sírás az irányítás és a kamera körűl.
kb 5 percig tartott megszokni és azóta más játékokból is hiányolom. -
DeFranco
nagyúr
válasz
KAMELOT #26317 üzenetére
Nem értek egyet
fullHD biztosan nem lesz, ha ez be is döglik, akkor is 1280x1024 vagy ha az nincs, akkor (fenetudja)x900.
Elhiszem, hogy jó a fullHD, de nekem nincs szükségem rá, így is nagyon élvezem a játékokat. A jó tanácsot azért köszi. Írhatnál egy beállítás listát, mert ahogy írtam, még hangolnék az enyémen.
-
KAMELOT
titán
válasz
DeFranco #26302 üzenetére
HI!
Látom hasonló kártyánk van. Esetedben jóval kisebb felbontásban mehet a game mint nekem.
Nekem FULL HD-ban megy és 25-40FPS közt mozog. Konfigomat láthatod!Ha már van egy jó kártyád illendő lenne venni egy 22-24-es FUll HD LED vagy LCD monitort.
Csak akkor fogod élvezni igazán a gamet! Ilyen CRT monitoron nemsok értelme van.
Szemedet rontod csak vele.
Vegyél nagy monitort és nézd távolról. -
Teasüti
nagyúr
Mert gyak sosem pihenhet a kezed. Még nyíl egyenes úton is alkalmatlan az alacsony kamera a vezetéshez és folyamatosan korrigálnod kell, ami zavaró. Főleg az a határeset, amikor a követés átveszi az irányítást az üresjáratban lévő egértől, aztán meg felül kell bírálnod -> ugráló, rángatózó kép. Ennyi erővel teljesen ki is hagyhatták volna a kamerakövetést, akkor legalább fixen megmaradna a kocsi mögött abban a pozicíóban, amiben hagytad...
Mondjuk olyan hatalmas bajom nekem sincs vele, ne tűnjek úgy, mint akinek semmi sem tetszik!
Ez nem igaz, mert még mindig ez a világ legjobb sandbox játéka.
Én csak a kódját szídom, meg egy-két ilyen apróságot. -
bpx
őstag
miért baj az hogy nem követi a kamera az autót?
úgyis az egérrel kell célozni az autóból is + közben arra tudsz nézni amerre szeretnél -
RX-8mAn
csendes tag
válasz
crysis #26309 üzenetére
Hello!
Először is keress olyan oldalakat, ahonnan jó minőségű modelleket tudsz leszedni.
Ilyen pl.: www.gtainside.de vagy www.gtagaming.com/downloadsHa letöltötted a kiválasztott modellt, találsz benne egy autónév.wft és egy autónév.wtd fájlt.
Ezeken kívül van még Read Me vagy url...
Letöltesz egy SparkIV nevű programot. Elindítod, tallózod a X:/GTA IV/pc/models/cdimages/vehicles.img fájlt. Ezzel megnyílik a játék autókat tartalmazó mappája. Az autónév.wft és az autónév.wtd fájlt importálod a megnyitott vehicles.img-be a SparkIV segítségével. Mented a SparkIV ablakának bal felső sarkában lévő kék Floppy lemez megnyomásával!!!A letöltött .rar-ban találsz Read Me fájlt. Ott általában handling, vehicles és carcols van. A mellettük lévő értékeket bemásolod a X:/GTA IV/common/data/handling.dat-carcols.dat-vehicles.ide mappába, amelyeket egyszerű jegyzettömbbel tudsz megnyitni. A megváltoztatott autó neve mellé bemásolod az értékeket. Elmented, kész.
Figyelj, mert vannak olyan modellek, amiket nem pl.: admiral.wft/admiral.wtd néven töltesz le, hanem E92.wft/E92.wtd (BMW M3 E92) vagy Rapide.wft/Rapide.wtd (Aston Martin Rapide) néven. Ezeket egyszerűen átnevezet arra a játékban lévő kocsira, amelyikre rakni szeretnéd pl.: E92.wft ---> sentinel.wft; E92.wtd ---> sentinel.wtd
Ilyen egyszerű...
Ha nem megy, Youtube-on van egy rakás video.Csao!
-
crysis
tag
Sziasztok segitséget szeretnék kérni,kocsikat hol és hogy lehet betenni a jatékba?
-
Teasüti
nagyúr
Mintha találkoztam már volna ilyen modokkal, amik normális kamerakövetést buheráltak a játék alá. De alapesetben tényleg nem követi az autót.
szerk: meg ha be is áll a kocsi mögé, akkor is olyan alacsonyra, h egy SUV mögül már ki se lehet látni...
Nem is értem, a konzolosok hogy tudnak élni így (vagy ott is joystick-kal kameráznak?).De sztem ez így teljesen rendben van, egyedül helikopternél kell két kézzel billentyűzni, de ott szerencsére nem okoz gondot a kamera. Ha 3-nál több gombos az egér, akkor még a motorral is tudsz egyensúlyozni egéren.
Egyébként analógban is lehet irányítani a játékot, és akkor lesz gáz/fék/kormány adagolás.
Én eddig csak kevés szituációban láttam ennek kárát, alapvetően meg lehet szokni, h füstölő kerekekkel lehet csak közlekedni.
Lásd: online race mód -> itt a veteránok már nem panaszkodnak ilyen apróságokra.
Bár tény, hogy az arcade játéktól kicsit elbillent a mérleg, hisz gta-ban több év játék után sem tudok billentyűről tízből tízszer sikeresen power slide-olni. -
toldy
őstag
Baz, van "tűzoltó csúszás" létrán lefele, nagyon nagy. Vannak azok a magas ufo tornyok ott a husszúlétrán így lejönni tök jó.
-
efge
aktív tag
válasz
DeFranco #26305 üzenetére
valszeg ugyanabban a helyzetben vagyok mint te...
megvettem most a steam akcióban, mert anno imádtam játszani a 3as széria részeivel
és most meg értetlenül állok az irányítás és a regisztráció bonyolultsága előtt. nekem az sem tetszik, hogy a kamerát külön kell irányítanom az egérrel. erre van vmi megoldás? hogy automatikusan forduljon a kocsi után? -
DeFranco
nagyúr
válasz
Teasüti #26304 üzenetére
Az autóban tudom adagolni a gázt, nem csak koppgáz-koppfék van.
Értem én ha padlógázzal mennék IRL akkor ott is szokatlanul viselkedne az autó, csak meglepett, hogy ez régen azért nem így volt a GTA-ban, (kivéve a Viper, de azt most hagyjuk
) lehetett száguldozni, és ha nem is dróton húzták az autót, de nem a kanyarodás jelentette a legnagyobb kihívást a játékban.
Persze ha ez amúgy normális, akkor elfogadom, csak gondoltam rákérdezek, hogy nem-e gond van, illetve hogy lehet-e ezen valahogy segíteni.
2. Sorry, tényleg benne van.
Elolvastam pedig...
3. Akkor ezek szerint Win Live. OK. (hogy azzal mennyit szívtam első indításnál...)Köszi
-
Teasüti
nagyúr
válasz
DeFranco #26302 üzenetére
Van jogsid?
Ültél már autóban?
Féktáv az ismerős fogalom, nemde?
Tehetettlenség, tapadás, meg hasonlók megvannak?Sztem egész reális a játék.
Kipróbálsz egy szimulátort, ott is egy másodperc alatt elszabadul az autó, ha nem vigyázol.
Élőben ne próbáld ki! (max télen hóban 20-al nyitott terepen, mert az jó móka.)
2. kérdésedre olvasd el az 1. hsz-t! Őstag létedre tudhatnád.
3.: patch live-on keresztül jön. Offline játékhoz nem szükséges a SC. -
RX-8mAn
csendes tag
válasz
Black-core #21867 üzenetére
Hello!
Nagy keresgélés után megtaláltam a hozzászólásod!
A baj az lenne, hogy a jó múltkor linkeltél egy oldalt, ahonnan le tudtam tölteni egy file-t a handling változtatáshoz. Ismét ráakadtam a hozzászólásodra, de az oldalt nem tudom megjeleníteni, valószínű, hogy lejárt.
A problémám újra jelentkezett és nem tudom megcsinálni, nem él a link...
Még egyszer, utoljára tudnál segíteni, hogy mi lehet az a cucc, amit le kell töltenem? Az Asi Loaderrel tisztában vagyok, ott van egy dsound.dll file. A Scriphooknál pedig hiába másolok be másikat, felülírja a trainer scriphook.dll- jét és nem indul a játék.
1.0.4.0 patch, játék 100%-on általam kijátszva...
Előre is köszönöm!Ez a hozzászólás volt a múltkor, amivel segítettél:
21867. hozzászólásSajnos tippem sincs.
Viszont az én problémám megoldódott.Ha valaki átakarja írni a játékot legalább is egy kis részét annak ez a file mindenképpen kelleni fog +egy asiloaderÜdv!
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Nemrég vettem meg a játékot, jöttem is nyavalyogni ide a gépigény miatt. Egyébként jellemzően middle beállításokkal 30-40 FPS körül teljesít átlagban, vezetés közben is, 20 alá nem igazán megy, de nem hangoltam még be teljesen.
A tapasztalatom vegyes, hangulat szempontjából a Vice City köröket ver rá (amiben a rádió a ludas 50%-ban, azt ott nagyon eltalálták), de azért így az elején még megfog ez is, meglátjuk mi lesz később.
Amivel komoly problémáim vannak az a kocsik irányítása. Olyan, mint ha szappanos t*konnyal lennének lekenve az utak. Egy sarokkal hamarabb kell fékezni, mint ahogy kanyarodni akarok, kézifékesre a ház sarka állít meg, vagy megpördül háromszor az autó.
Ez normális, és tudjam be annak, hogy a fizika az egy ilyen, és tanuljak meg vezetni, vagy valamit lehet tenni az ügy érdekében? (Steam-es verzióm van, moddolni egyelőre nem szeretném)
A másik kérdésem az lenne, hogy hova tárolja a játék a mentésemet? Amíg nem csináltam hozzá Live profilt, addig nem is engedett menteni, most már ment, de nem tudom, hova.
Harmadik, és egyben egyelőre utolsó: a Social Club-regisztrációnak Steam verzió esetében van értelme, ha egyébként nem akarok multizni? Csinál valamit a multin kívül? Olvastam olyat, hogy a patch-ek is onnan jönnek, de steames játék lévén ez lehet nem így van.
-
Roxbury
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Sikerült megoldanom végül is Daemoon Toolsal, meg Y.A.S.U-val. El is tettem a dobozába a szekrény mélyére a játékot, na ott tuti nem lesz baja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- PS1 konzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest