Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20462) rup1u5 válasza BloodyEddie (#20457) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Mint ahogy az elöbb is írtam, próbáltam Zolee-ra meg Mariann-ra hatni, direkt azért mert te mint új ember velünk voltál multiban. Kérdeztem, hogy van-e kedvük versenyezni, kérdeztem, hogy csinálunk-e valami értelmeset, semmi válasz, még annyi se, hogy "hagyajatok békén". Mariannak még privátot is írtam, hogy mi van vele és hogy jöjjön versenyezni. Semmi válasz. Ezt az egyedül táncolok multiban dolgot sehogyan sem értem.
Úgy gondolom, hogy ha meginvitálunk itt a topikban mindenkit, hogy este gyertek multizni! És pláne ha sok az új és lelkes ember akkor illene kedvesnek de minimum kommunikatívnak lenni és nem bezárkózni az elefántcsonttornyunkba. Az elmúlt 1 évben mindkettejüket nyitott, kedves embernek ismertem meg. Ezt a tegnap estit egyikőjüknél sem tudom hova tenni.

Te viszont még velünk voltál utánna 1-2 verseny erejéig ha jól emlékszem. Miért nem maradtál tovább? 1:30-ig toltuk és tök jó volt. Be is jelöltelek barátnak játék közben! Nézd már meg légyszives, ha elindítod a játékot, hogy ott vagyok-e a barát listádban és ha nem akkor igazolj vissza pls. Szeretnék nyitott emberekkel játszani alkalomadtán.

(#20459) bendzso:
jááááj! :O :((( sgtkanyo :

[ Szerkesztve ]

Why don't you knock it off with them negative waves!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.