Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsy
senior tag
Üdv.
Lenne pár kérdésem
1.Melyik driver a legjobb a gta4-hez a legfrissebb vagy a régiek közül valamelyik?(és melyik?)Vidi kártyám lent látható.
2.Eddig 1.3-as patchal toltam most feltettem a 1.2-t és mintha jobb lenne,mi a különbség a kettő között?Az 1.4-et meg feltettem és else idul a game?
3.Hogy kell multizni?Köszi előre is a segítségeteket
-
Mariann294
őstag
válasz bognar110 #16648 üzenetére
Szerintem ez elengedhetetlen hozzá.Meg más játékokhoz is.Nem hiába telepiti automatikusan a telepitő.Win7=Vista szóval mi az hogy nincs win 7-re?
Itt szintén van pár frissités ami kell.
Brad: Itt van a vehicle selector.
szepsy: Ennek a játéknak mindenből a legfrissebb kell.MINDENBŐL még a peccsből is az 1.0.4-es a legjobb.A játékod eredeti?
Multiról itt olvashatsz.Ha ez megvan akkor a játékban telefont előveszed/multiplayer és ott van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ajjaj, végig GTA-ztam az éjszakát.
-
bognar110
őstag
válasz Mariann294 #16652 üzenetére
Eszt is néztem azért kösszi
-
yako
tag
Szevasztok!
Fura dolog történt velem, remélem tudtok magyarázatot adni, segíteni.
Összepakoltam az új konfigomat, tettem rá egy win7-et - 64 biteset -, és természetesen szinte az első dolgom volt a GTA-t tesztelni.
Azt most nem részletezem, hogy mekkora szívás a játék deaktiválása, regisztrálása, illetve a létező LIVE fiók beazonosítása, és összekötése a játékkal, mert ezt mindenki ismerheti...No de!
Miután feltelepítettem a játékot természetesen az első küldetést szerettem volna megcsinálni, hogy betehessem a régi mentéseimet.
Elvittem Romant - ahogy kell -, a pecóhoz, de menteni nem tudtam, mert ugye nem voltam bejelentkezve a GFWL-be.
Természetesen nem írogattam fel az első telepítéskor a most fontos információkat, és a sztenderd kombinációk sem stimmeltek...
Mindenféle elveszett jelszó emlékeztetők, és offline módok kombinálása után bepipulva - ekkor már 2 órája szerencsétlenkedtem -, nemes egyszerűséggel az egész kimentett Rockstar mappát bemásoltam a megfelelő helyre.
Láss csodát, működött a dolog - FÉLIG!
Megvoltak a mentéseim, csak épp a játék 800*600ban futott, és nem is tudtam állítani rajra, egyszerűen nem adott rá lehetőséget a játék!Valami tippetek lenne?
Lehet nem tiszták a körülmények, pontosítok, ha kellene még infó!
Előre is köszönöm!Ja!Konfig az adatoknál, a játék eredeti!
By Demons Be Driven
-
yako
tag
válasz Mariann294 #16656 üzenetére
Mindkét frissítést 'kézzel' telepítettem.
Azt nem tudom, hogy automatikusan frissít-e, ilyesmit én nem tiltottam.
Vagy alapból tiltva van?By Demons Be Driven
-
bognar110
őstag
Nekem 10 mb/S van
-
-
yako
tag
válasz Mariann294 #16661 üzenetére
Asszem telepítésnél közölte, hogy van új verzió, töltsem le.
Megtettem, telepítettem, legközelebbi alkalommal nem közölte, hogy valami hasonlót csinálni kellene.
A LIVEba nekem akkor kell bejelentkeznem, mikor már a mentés töltődne be, nem az egész game indításakor.By Demons Be Driven
-
Mian
aktív tag
gtaiv ben kb mennyi az ideális fps?
-
sagesz93
addikt
válasz puttputt #16668 üzenetére
Én néztem fraps-el és 24fps alatt látom már úgy, hogy zavaroan szaggat a game.
Amúgy nekem 34fps ad ki 1280x800 minden highon(kivéve water) látotáv 0, kocsik 20 meg a másik csuszka is 20.
De ez a benchmark mérő se ér sokat. Mert néha már zavaroan szaggat a game. Szóval inkább visszavettem mediumra a texture quality-t akkor meg 37fps.
Érdekes hogy mindenki szídja a patcheket, de nekem még semmilyen nagyobb problémám nem volt a játékkal, és én jobbnak látom az 1.0.4.0-s patchel.[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz sagesz93 #16669 üzenetére
Jaja... 1280-on volt nekem 32fps, ha jól emlékszem. Nem akadt vele - (igaz, ehhez hozzájárult a jó video driver is...). Legutóbb 1024*768 volt, minden high, egyformán jól ment, nem szaggatott be sehol, átlag szerintem 35-40fps.
(Látótávot érdemes olyan 50 körülre..., felette már nincs nagy differencia.)
A video driver fontos kritérium, mert az előző verzióval mindenhogy szaggatott, a mostanival semmi gond. (Pedig 2-3 féle graf. beállítást tesztelgettem max.)A Fraps sokat lassít, nem igazán ajánlom... nálam más játékot ki is nyírt időnként (befényképezésnél)...
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Scorpio06
aktív tag
válasz Mariann294 #16673 üzenetére
De sajnos igaz... Én nem játékoknál vettem észre, hanem film nézésnél.
Amikro ment a fraps ugrált az fps és akadt a film rendesen. Kikapcsoltam és
utána simán ment tovább. Játék közbe én nem érzékelem, addig nincs gond. -
puttputt
őstag
válasz sagesz93 #16672 üzenetére
9.6-ot, eddig ez a legjobb nálam a 9.3 óta...
Nyugodtan "lődd felül" a "limitet"... nálam vagy 150Mb-tal is fölé van dobva, még csak nem is szaggat... pár próbát megér.Fraps... Beleturkál (cincál) a memóriába erősen, nálam ez tűnt fel...
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
-
törölt tag
NA Mariann, gyere játszani ahogy megdumáltuk
-
törölt tag
válasz Mariann294 #16678 üzenetére
Jah, oké.
Mostmár úgyis kicsit meguntam, de este akkor gamelünk -
rup1u5
nagyúr
Basszus!
Vegyetek már egy eredetit és le van tudva.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
puttputt
őstag
válasz cNpowa #16687 üzenetére
The project's goal is to give Grand Theft Auto: IV players a whole new multiplayer experience than just the built-in multiplayer. Instead
of predefined gamemodes, server owners have the ability to create fully customized gamemodes with custom vehicles, objects, houses with more.
Eddig ezt olvastam hozzá... ebből nem az jön le, hogy kell, viszont a tiedből egyértelműenrup1u5: [link]
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz cNpowa #16694 üzenetére
Én nem támadtalak. Ne légy paranoid. Csak állandóan megy itt a sírás, hogy ezt meg azt nem lehet az "ingyenes" verzióval. Már unom. Ha ingyen van meg akkor inkább csöndben kéne maradni és privátozni. Ha megint warez lesz a téma megyek modker-be és takarítást fogok kérni.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs