- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz (PoE fórumos tapasztalatokból kiindulva), hogy ha kifejezetten MMO élményre vágysz, akkor csalódni fogsz. Ez egy fantasztikusan jó ARPG, de kb. annyira hasonlít egy klasszikus MMO-ra, mint a Forma-1 a rally VB-re.
Ez elsődlegesen single player játék, amiben a multiplayer egy kiegészítő opció, nem is túl kézreálló megvalósítással. ha megnézed a yt-on a gameplay videókat, 99,9%-uk szóló lesz, nem véletlenül.
Ha nyitott vagy egy másmilyen élményre (mivel még nem játszottál ARPG-vel), akkor a GD nagyon jó választás, de nem MMO. -
reelc
Topikgazda
Szia!
Jó szórakozást!
Ne MMO-s szemszögből nézd!
Ez ARPG. Méghozzá a legjobbak közül való.
Ez alapvetően Singleplayer játék, de van lehetőség Coopozni.Kevés megkötés van (pl. Quest itemek), de tudsz tárgyakat adni valakinek, ha nem akar kiesni neki, vagy lekraftolni valamit, ha nincs meg a recepted, de a nyersanyagod igen.
Kis csapat, nem vállalta túl magát, mint többen, hogy központi szerver, klánfunkciók stb. és rosszul sült el, mert kis csapat, kevés pénzből.
A Crate indie csapat, az alfa verzió után úgy rémlik 5-6 ember munkája a játék (13 fő körül van a csapat és mást is csinálnak).Eddig az a tapasztalatom, hogy szeretik is szólóban tolni az emberek.
Teljesíthető egyedül minden idővel, de persze nem mindegy milyen cuccokkal.
Nincs szezon, nincs nyomás, hogy időre behabzsolja az ember a tartalmakat, mert majd a kövi szezonban lvl1-ről újra.
Jók a classok, jó megoldás a kombinálás... rengeteg a buildelési lehetőség.Ahogy fölöttem írták, vannak benne izzasztó részek, és annál jobb érzés, amikor te nyomod le.
Az Aréna DLC (Crucible Mode) is endgame, de lehet szintezni is vele, jön a loot is, ill. jó felmérni hogy ha te raksz össze buildet, mire alkalmas.
Ha megvan mindkét kieg, a második hozott egy új játékmódot, az SR is endgame.Az első karit érdemes a játék felfedezésére használni. Nem kell rohanni, nézelődj, találsz titkos ládákat, stb.
Mivel MODbarát játék, aki már kijátszott mindent, annak érdemes ránézni ilyesmire is, kitolja a szavatosságot. Elhivatott rajongók némelyiket jó pár éve csinálják, frissítik.
Ha megtetszik a játék, kiegekkel akár 1000-1500+ órát is bele lehet tenni.
Multi nélkül. -
Az endgamet lehet szólózni ha van elegendő tapasztalat/gyakorlat és optimalizált-kimaxolt gear hozzá. Több szintje van, halálfejes bossokkal már találkoztál gondolom, aztán ott vannak a factionok és ha nemesis státuszban vagy velük, akkor nemesis bossok, majd a celestial bossok. Az ultimate boss meg maga a crate boss, nekem 2 centit sikerült ledarálnom belőle, de eddig mindig kinyírt.
Na ezeket a celestialokat vagy crate-t lehet akár multiban is nyomni. Callagadra pl nekem 10-11 percembe telt, Modgrogen 5-6 perc és Lokarr... 30 mp se tán
Persze ezekhez potik, elixirek itókák kellenek, megfelelő spec, gear, devotion stb és jókor nyomni a jó skillt...
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem arcanisttel a jatekot.
Az lenne a kerdesem h ilyen coop-multi rész mikortol elerheto benne es hogyan nez ki? Milyen az endgame?
Vmi olyasmit keresek, ahol a vege felé olyasmi a jatek mint a klasszik mmo-kban (arpg-ket nem toltam, azokhoz nem tudom hasonlitani), ilyen dungeonolat, kozosen kitakarithato katakombákat tudok elkepzelni, tápos bosszokkal a jó lootért, erosebb cuccokert....
Ilyesmi a vége? Van valami kozossegi gameplay benne? Esetleg vmi guild/clan szeru.... -
Har_melin
addikt
Próbálok egy Morgoneth szettet kifarmolni - nagyon remélem, hogy az 1.2-ben tényleg módosítanak majd az ilyen dropon. A négy darabot ugye négy különböző forrásból kell(ene) beszerezni, vagyis elvben akár egy próbálkozásra összejöhetne mind a négy. 10+ run után még mindig csak egy van meg belőle. Morgoneth gyűrűjéből (ami persze nem is része a szettnek) van már négy.
-
reelc
Topikgazda
Announcing Community Highlights
A Grim Dawn és a Farthest Frontier weboldala is kapott Community fület.
-
válasz
scyllafren #4092 üzenetére
köszönöm, ezt elfelejtettem!
amúgy visszatérve a receptekre, rengeteg olaj, elixir, reagensek, sisakok, fegyverek stb nullázódott le nálam... így most faromlhatom a rouge like dungeonokat meg ezeket a nagyobb shrineokat...
-
2 db Agarrad - Tormented Soul vendort látok közel egymás mellett...
oké
-
Még Skeleton Key receptet is kellett vegyek újat!
Fullos wipe volt ami a recepteket illeti úgy néz ki.
-
Har_melin
addikt
válasz
Vikthor #4087 üzenetére
Biztos, hogy variáltak valamit, mert én is hasonló cipőben járok. Talán egy éve csináltam egy cheklistet a GDT-n és akkor talán tíz blueprintem hiányzott. Úgy egy hónapja vettem újra elő és azóta ennál többet dobott a játék, de még így is vannak lyukak. Pl. amihez kértem a segítséget itt.
-
Azokat meg tudtam venni újból amiket a reputation vendoroktól meg lehetett venni, de még ezzel együtt is nagyon sok hiányzik. Konkrétan nem volt legendary szett amit ne tudtam volna lekalapálni 4-5xör és után konvertálni, hogy teljes legyen... Ez nagyon bosszantó, ok hát most van miért játszanom...
-
reelc
Topikgazda
válasz
Vikthor #4085 üzenetére
Szia!
Úgy látom ez a patch volt: Grim Dawn Version v1.1.9.7
Talán ez: "Most crafted Level 90 Blueprints have received a general buff to make them a more viable option."Szia!
-
Sziasztok!
Újra elővettem a játékot, nem akarok full noobként a közelgő kiegészítő előtt bénázni, nem tudjátok, hogy hoztak be új recepteket, mert most nekem 30p játék után már az ötödik receptet dobta... esetleg már nem globális a recept hanem karakterfüggő?
Üdv,
Vikthor -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Szerintem a legtöbb arpg-vel játszottam már, de ez valahogy kimaradt eddig. Most kipróbálnám, melyik verziót, hol érdemes megvenni? (legjobb ár) -
Har_melin
addikt
ha véletlenül erre jár még valaki: Virtue's Gaze craftja esetleg van valakinek? kellene 2 db-ot csinálni, de hiába futom a 75-76 SR-eket, nem akarja beadni. (Vagy ha van fölöslegben armor meg sisak a szettből, az is jó)
-
Har_melin
addikt
teszt gameplay az új elemekkel
-
Har_melin
addikt
A bossok az új patchtől kezdve fixen dobni fogják a saját zöld MI cuccukat, ez baromi nagy könnyebbség az ilyenre épülő buildeknél, egy jobb darab farmolásához.
-
Har_melin
addikt
válasz
Shadowguard #4066 üzenetére
Lesz itt minden, mint a szalkai bucsuban
A leírtakon kívül:
- teljesen átvariált loot table - kevesebb cucc, több értékes.
- megszűnnek a life és mana potik - eddig se volt belőlük soha hiány, akkor meg tényleg minek.
- új lootfilter, double rare és MI cuccok külön ikonnal, hangjelzés, mapon is mutatja. Ez PoE feeling, de hurrá, jó.
- DODGE!
- Sundered debuff: az overcapped resistek ha nem is mennek a kukába, de ezt nem védik ki (X%-kal nagyobb sebzést kapsz be tőle, resisttől függetlenül)Összefoglaló videó az újdonságokról.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Köszi!
Ez remek hír!
-
Qlux
tag
Ez ám a remek hír
-
Sonja
nagyúr
válasz
Új Mastery (Berserker)!
Kár, hogy szint növelés nem lesz.
-
válasz
De várom már a következő évet... Nagyon ígéretesnek hangzik!
-
Shadowguard
senior tag
Most vagy az én naptáram rossz és április elseje van... Vagy jön egy új kieg
What are some of the new features coming with the expansion?
Conquer the Ascendant Game Mode - turn the campaign world into a challenge worthy of ascendant demigods, with every dungeon and boss encounter sure to test your limits.
Potion Customization - alter your potions to suit your playstyle. Turn them into powerful tonics that restore your character’s vitality, or have them provide powerful unique buffs and effects.
Affix Transmutation - reroll your rare and magic items to perfect your equipment.
Crucible Expanded - delve deeper into the Crucible’s challenges with thirty additional waves (requires the Crucible DLC).
The Shattered Realm Grows - discover new regions and boss arenas being slowly consumed within the Shattered Realm’s unstable infinity.
Discover Hundreds of New Items - a veritable vault of treasures awaits you with hundreds of new Monster Infrequents, Epic items, and unique Legendary items!
Awaken Epic Items - unleash the true potential of many Epic items to turn them into powerful implements worthy of Legends!
Tackle New Foes - test your mettle against new super bosses and additional Nemesis bosses for old factions. Five new hero monster archetypes populate the entirety of Cairn alongside older additions.
Two New Rogue-Like Dungeons - two new roguelike dungeons will be introduced with free content updates for the Fangs of Asterkarn expansion.
Várható valamikor 2024 folyamán. -
reelc
Topikgazda
válasz
Vikthor #4061 üzenetére
&nepszter1!
Üdv itt!
Ajánlom a topik összefoglalót is!Ha a Titan Quest mond valamit... a Crate alapítója a TQ-sok egyik vezető beosztásúja volt (csak az eredetit és az első kieget csinálta az eredeti csapat), sok mindent átemeltek és továbbfejlesztettek onnan a GD-be.
De, akciós!
Grim Dawn Definitive Edition. 30,25€ Steamen. Július 31-ig.
A 2 kieggel + aréna mód DLC-vel.Volt már jobb áron is, de ennyiért is megéri!
A tapasztalat az, hogy ha bejön a játék, megfogod venni a kiegeket is!
A fejlesztők nyilatkozták régebben, hogy anyagilag megérte volna nekik egy harmadik kieget is kiadni, de a dupla kaszt rendszer miatt nagyon nehéz lett volna még +2 masteryvel kiegyensúlyozni az egészet.
Ez pedig nagyon ritka, hogy egy hagyományos üzleti modellű ARPG második kegje is ennyire sikeres legyen. Figyelembe véve azt is, hogy természetes dolog a lemorzsolódás, minden egyes kieget egyre kevesebben vesznek meg a játékosok.
Ha nagyon nem vagy biztos benne vedd az alapjátékot, elvileg kitudod egészíteni utána a Definitive-re.
Alapvetően single player játék, de van lehetőség co-opra is.
Amúgy a csapat újabb játéka, a még Early Accessben lévő Farthest Frontier is figyelemreméltó, közel 1 millió elment belőle. A későbbiekben megveszem.
-
válasz
nepszter1 #4060 üzenetére
Ne tedd. Megmondom miért. Úgyis meg fog tetszeni, mert ez a műfaj csúcsa, így szerényen ki lehet jelenteni
de tényleg. Bár most nem akciós a játék, de 28€ mindkét kiegészítővel együtt. Úgy érdemes végigjátszani 1 karakterrel 3x (normal, elite és ultimate) fokozaton, hogy ezek a kiegek már megvannak.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Ha még teljesen ismeretlen a játék nekem . Akkor gondolom bőven elég az alap játék megvétele? -
wjbhbdux
veterán
Nagy update készül [link]
-
reelc
Topikgazda
-
djherby
tag
-
hajsza
aktív tag
válasz
Vikthor #4053 üzenetére
blood groove-ban meg ahol ezek a kultisták szaladgálnak droppolódik egész jól
Igen, ha szükségem van a vérre, akkor a void totemekre megyek rá (Necropolis és Blood Grove 2-5 totemet adhat), illetve Bolvar is tud dobni a Blood Grove-ban, Rag'Nadar pedig az Ashen Wastes-ben, ami a Blood Grobe-ból nyílik.
-
reelc
Topikgazda
válasz
djherby #4046 üzenetére
Szia, és BÚÉK!
Ez van, régi single player játéknál előfordul, 7 éves lesz kb. másfél hónap múlva.
Eddig is Ancient Heart kellett.
Ez egy 2018-as bejegyzés, ott lesz alatta, miből mit lehet konvertálni?Arra nem emlékszem, hogy Questen kívül volt-e értelme, a Seal of Bindingnek.
-
djherby
tag
Sziasztok, Auuuh egy hónapja nem volt bejegyzés
Sebaj, hátha benéz vki. Egy kicsit csalódtam az új frissítésekben. Ha jól emlékszem a Necropolisi kovácsnál Blood of Ch'thon-t régen chthonic seal of binding-ból lehetett készíteni? Most már Ancient Heart kell hozzá
-
reelc
Topikgazda
A Grimtools is frissült!
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok,
akciós most steam-en a gamma és nagy valószínűséggel beruházok rá. Elolvastam az összefoglalót, de az "öreg motorosokat" kérdezném, ha nekem legfőképp wizzard vagy íjász kasztok szimpik, az ilyen "kájtolós" stílus, akkor milyen mastery kombinációt javasolnátok?
(természetesen ezen felül si szívesen fogadok bármilyen kezdőknek ajánlott tanácsot)Előre is köszönöm a segítséget!
-
Nadiposzi
friss újonc
válasz
Har_melin #4031 üzenetére
Ó, ezt a linkelt retaliation csókát majdnem sikerült összehoznom, csak a kesztyű hiányzott. Vicces volt, a mob döglött körülötte rendesen. A Sigil of Chiton második formája sajnos agyonverte, béke poraira. 48-as pajzsos soldier volt, a második legjobb karakterem eddig.
-
Har_melin
addikt
ó, köszi, azóta már megtaláltam - jellemző csőlátással a grimtoolsból mindig csak a mapot és a build részt használtam, meg néha az item db-t, észre se vettem, hogy van szörnykereső is.
Azóta megvolt Korvak és Morgoneth is halál nélkül, most már csak erőt kellene gyűjtenem magamban ahhoz, hogy az SR-t is megcsináljam. Ez a purifier build nagyon bevált, nagyon gyors vele a haladás, ez reményt ad az SR-re.
Viszont valamit szerintem módosíthattak az endgame (lvl100 környékén és fölötte) drop beállításokon, mert a korábbihoz képest jobbnak tűnik a zsákmány. Eleve ezzel a karival találtam három blueprintet, amire már nagyon régen nem volt példa, mert már nagyon sok megvan. Másrészt az olyan harcoknál, ahol három-négy csillagos MI monszta is egyszerre szakad a nyakadba, szinte mindegyikből esik double rare, de triple rare-ből is potyogott vagy négy, ez alatt az egy végigjátszás alatt, farmolás nélkül.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4037 üzenetére
Itt állítsd Nemesisre az utolsó szűrőt.
Vagy a Wikia oldal. Valdaran lesz az.
Vagy ide beírod a keresőjébe, hogy Valdaran.
A felsorolásban alatta van a terület, elég egyre kattintanod egyféléből, utána más terület nevére.Volt egy guide korábban, csak szerintem még a weboldaluk átstrukturálása előtt. Nem találtam most meg. Illetve csak egy olyat, ami nem volt teljes, és ezt pont nem tartalmazta.
-
Har_melin
addikt
a bossroomban persze, már egy csomószor belefutottam, de nekem az ott beadott szörnyek és a loot között eddig nem volt érzékelhető kapcsolat.
Most Rekty stronghold+justice purifierével megyek, ez legalább olyan szórakoztató, mint az avenger warder volt. lvl94-ig két pisztollyal dw volt, most már persze lvl100. A FR végéig még nem jutottam el, Korvak és Morgoneth még hátra vannak, de Mossi, Gargabol, Lokarr, Cupacabra lementek halál nélkül, facetankolva.
Apropó Cupacabra: az aetherialsoknál is már majdnem megvan a Hated státusz, azután kit és főleg hol ad be a játék? Cupa már többször is bejött, mert állandó ugdenbloom hiányom van és minden játékmenet előtt teszek egy gyors gloomwald rift-ugdenbog farmoló kört.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4035 üzenetére
A Grim Tools szerint Alkamos is van az SR-ben.
Bár az más kérdés, mekkora ott az esély a gyűrűjére, és mennyi idő? -
Har_melin
addikt
Az SR-ben eshet boss specifikus lila cucc, vagy csak MI?
Alkamos gyűrűk kellenének, de az a 1,5% esély igen vékony ahhoz, hogy az öt szintet végigtoljam érte - ráadásul kétszer, mert nem konvertálható egyik a másikba. Viszont SR-ben esett már boss MI, legutóbb pont Zarthuzellan, szintén SoT boss.
-
Har_melin
addikt
akkor ennyi.
pozitív hozzáállással: normálon kezdőként, ha végigtolja az ember összes questet az addig megjelenő frakcióknak, akkor jó eséllyel valahol lvl55 környékén vagy akár 60 fölött fejezi be. Addigra kiderül, hogy tetszik-e annyira a játék, hogy beruházzon az ember az AoM és FR kiegészítőbe. Egy-két havonta van akciózás, ha valaki nem akarja a teljes árat kiadni.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4031 üzenetére
Valóban nehéz bármit is ajánlani az általad fentebb írtak miatt.
Ugdenbloom: sehogy. AoM hozadék volt.
-
Har_melin
addikt
válasz
KISDUCK #4028 üzenetére
Azért nehéz tippet adni, mert a két kiegészítővel az eredeti alapjáték területére is kerültek be új cuccok.
Ha nem kifejezetten a trozan skill vonz, akkor itt van pl. egy retaliation build, aminek az az előnye megvan, hogy
- a kék szett három nehézségi szinten is elérhető, a legelső már lvl40-től. Az első szintből van plusz készletem, azt át tudom adni.
- a nadrág, a fegyver és az amulet is az alapjátékban farmolhatóA többit lehet helyettesíteni, de őszintén szólva szerintem csak az alapjátékkal normál lvl50-60 után már nehéz lesz. Elite és ulti fokozaton az azóta kijött sok patch szerintem már számol a két kiegészítőben megjelenő plusz augmentekkel, amelyek nélkül nehéz lesz a szükséges resisteket elérned. Plusz van egy jó pár olyan komponens is, aminek a legyártásához pl. Ugdenbloom kell, azokat fogalmam sincs, hogyan lehet elérni az AoM nélkül.
-
reelc
Topikgazda
Farthest Frontier
The State of Early Access - Update #01 -
KISDUCK
addikt
Köszi, ezt a listát már nézegettem, itt kerestem valami alternatívát buildre, de egyenlőre nem találtam olyat ami passzolna. Most kicsit módosítgatom a maszek skilljeimet, a trozan's sky shard-ot becseréltem Panetti's replicating missile-re és elég jó skill. Most egy darabig maszekolgatok, mert úgyse esik normális gear még.
-
KISDUCK
addikt
Csak az alapjáték van még és a játék elején vagyok, de olyan buildet nem találtam ami érdekel mert ahogy néztem kellenek a kiegek a kiszemelthez.
Szóval csináltam egy arcanistát és elkezdtem kirakni a trozan"s sky shard-ot és az olexa's flash freez-t amihez ki van rakva az absolute zero is. Basic game-ben lehet erre építeni valami hatékonyat? -
reelc
Topikgazda
Farthest Frontier Early Access. 24,99€
A Crate Entertainment (Grim Dawn) új játéka, nincs kapcsolatban az előző játékukkal.
Game Guide.
Fejlesztői livestream most fejeződött be. -
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
Farthest Frontier
Tegnap volt devstream.
A Youtubera is feltöltötték.
Az utóbbira a Soundtracket is felrakták. -
reelc
Topikgazda
-
Har_melin
addikt
ultin mekkora overcap célszerű a resisteknél, ha nem szeretnék belefutni valami váratlan késbe? Tegnap (még eliten) meglepetésemre lehaltam valami chtonian monsztától, mert ezzel a builddel nem igazán szoktam figyelni a hp-t. Aztán második próbálkozásnál láttam, hogy lekapott vagy 40-et a resistjeimből, és volt, aminek így elment majdnem a fele.
Biztosan nem tudok majd mindent a szükséges mértékig kimaxolni, de legalább jó lenne tudni, hogy mire számítsak. -
hajsza
aktív tag
Sajnos lejárt a szerkesztési idő: a Steam linkem
-
hajsza
aktív tag
válasz
Har_melin #4008 üzenetére
"Black Matriarch gyűrűre változatlanul vevő lennék, ha valakinek fölös készletei lennének belőle."
Ha még kell a gyűrű, akkor írjál rám. A GD Item Assistant-om szerint 3 is el van raktározva belőle. A steam azonosítóm, ha jól emlékszem, akkor szintén a "hajsza" néven található, bár a profilomat megnézve a "Don Camillo" nevet látom. A kettőből legalább az egyik biztosan én leszek.
-
reelc
Topikgazda
-
Har_melin
addikt
- Köszi, közben nézegettem más warlord buildeket is, ha tényleg sikerül levernem Callát, akkor legfeljebb átspecelem. A build eddig úgy néz ki, hogy működik, bár levelinghez persze még tök más cuccokat használok, de elég tankos. Viszont lassú, mint a csiga, XP-hez igazából csak a küldetések vannak, mert a mobokat nagyon lassan veri le. Majd ha átjutok ultira és rajtam lesz a cucc nagja, akkor meglátom, mit mutat.
- Az új játékból láttam már korábban előzeteseket, de az elmúlt évben már kétszer is lyukra futottam új játékokkal - nem bírja őket a gépem. A mostani árak mellett meg egyszerűen nem tudom megindokolni magamnak, hogy 70, de inkább 100 ezret kiadjak egy videókártyáért, csak azért, hogy játsszak. Annyit nem ér nekem. Akkor már inkább a GoG-ot böngészem.
- Black Matriarch gyűrűre változatlanul vevő lennék, ha valakinek fölös készletei lennének belőle. Nem panaszkodok az rng-re, elég sok minden összejött már, de ez az istennek se sikerül.
-
reelc
Topikgazda
Farthest Frontier Coming to Early Access August 9th!
Story Trailer is van, a Grim Dawnéhoz hasonló stílusban.
Har_melin: Bocs, nem tudom.
Nagyon régen nem játszottam vele, estek már ki dolgok a fejemből a játékkal kapcsolatban. -
Har_melin
addikt
megint visszatértem - egy idő után repetitív a számomra a SR (meg amúgy sem szeretem a farmolást a farmolásért) és kiszállok, de időről időre találok olyan buildet, amit kipróbálnék.
Most pl. ezt a Warlordot - csak nem tudom, mennyire működik ez még mai is, lévén elég régi.
Kiegészítő kérdések:
- ha nem teljesen AFK-re hajtok és nem csak Callára (ez ugye egy mém build, kicsit általánosabbat szeretnék), akkor aktív skillnek mit javasoltok mellé. A retaliation van, de haladáshoz jó lenne még valami. eye of Reckoningot néztem, szeretem a Cyclone-t- a mázli craftolás helyett nadrágra a Ch of Barbaross-t, csizmára a Golemborn-t néztem, kesztyűre nem tudom, mi lenne melléjük jó. Ahogy elnéztem, ezzel valamennyi overcapped resistet veszítenék, de nem vészeset.
- a Black Matriarch gyűrűt azóta sem sikerült kifarmolnom, ha valakinek van esetleg elfekvő, akkor még mindig vevő lennék rá.
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
válasz
Jimbo75 #4000 üzenetére
Üdv itt!
Jó szórakozást!
A topik összefoglalóban vannak linkek, Nándi egyik PDF-jében van szó róla (és sok egyéb hasznos dolgokról): "Nándi összefoglalóját." ezen a néven. De ide másoltam neked, ez az.
Most látom, a tiéd volt a 4000-ik hsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged