Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Kikerült 3 újabb kép a készülő városépítős játékból.
Kb. annyit lehet tudni róla, hogy vásorépítős, opcionális lesz a harc, és nincs köze a GD-hez. -
jambiyya
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Vannak olyan zöldek, amiken akár 4 komolyabb resist is van, meg még ki tudja. Ha megfelelő prefix/suffix van rajta, elég kemény tud lenni. Nem hiába van 1-2 buliden is, mert néha jobban ki tud szolgálni egy buildt, mint egy lila...más kérdés hogy hogy ami épp kéne, na annak a drop rate-je valahol a béka segge alatt...
-
_ocsisajt
őstag
Köszike!

-
_ocsisajt
őstag
A tapasztaltabb kollégák kérem ne nevessenek ki, de egy feltételezhetően hülye kérdés cirkulál a fejemben.

Ha XP poti hatása alatt vagy, akkor annak a hatása a baráti frakciókra is hat??
(Alkérdés: hostile-ra?
)
Level 100-on vagyok, de szívesen használnám, ha lenne értelme. Abból indultam ki, hogy nincs definiálva ha az item tooltipjét olvasod, mert azon eme felirat áll: +100% Experience gained. Elvileg a (z ellenséges) frakciók is experience pontok, vagy nem?Bocsi.

Szerk.: Még egyet kérdeznék. Mivel eddig izombú dobáltam ki a double rare itemeket, nem is figyeltem, hogy az MI-k is lehetnek double rarek?
Kis ideje elkezdtem gyűjteni a double rareket. (Nem'tom miért, ne kérdezzétek
) -
reelc
Topikgazda
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi.
Délelőtt még nem volt akciós!Igen, kozmetikák. A fejlesztők további támogatása a célja.
Rajongói kérésre lesz harmadik is valamikor. -
FehérHolló
veterán
Ismét a szokásos akciót steam-en.
Kérdés: mindkét steam loyalist item pack ugye csak kozmetika?
-
reelc
Topikgazda
Zantaitól egy kis update a közelgő patch kapcsán.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin
üzenetére
Dehogynem. Beszéltük is nemrég.

Normális módszert nem tudok.
A legaktívabb korszakomban kezdtem neki.
Azok nincsenek még benne, amik nem a raktár kariknál vannak.Igen, vannak dolgok, amik multis/központi szerveres játékok sajátja. Bevágtam volna régen én is sokmindent a közösbe. Ehelyett marad a beírja valaki mire vadászik, és megnézem van-e.

A Serpent cuccot letudom kraftolni, de blueprint nincs plusszban.
Azért törekszik rá a játék, hogy a drop ne duplikátum legyen a receptekből.
Ezért is (na meg gép problémák miatt is) csináltam azt az FG kijövetele után, hogy lvl1-2-3 SR-eket nyomtam ezerrel, hogy hulljon ki az összes mozgásos ami gondolom előresorolt a játék.Persze Vineltonnál egy idő után nincs új, az árusoké, frakcióké fix, ahogy a questes is. Szóval konkrétan a drop.
-
Har_melin
addikt
Azt hol lehet megnézni, hogy hány van meg a receptekből? Gondolom nem számolgattad végig.
Más: változatlanul keresem a Mythical Yugol's Ichor (gyűrű) és a Mythical Circlet of the Great Serpent blueprinteket, ha valakinek van belőle feleslegben.
Kár, hogy itt nincs olyan guild stash opció, mint a PoE-ban, nagyon szívesen bedobnám a duplum blueprintjeimet, hogy újoncoknak ne kelljen mindent vadászni.
-
Har_melin
addikt
ja, a mozgásos recepteket nem számoltam, azok persze potyogtak SR-en. Szoktam azt is futni, de normálon olyan 60+ környékén, ultin valahol 10+-nál (de 15 alatt) vagyok vele, itt már halogattam a cabalisttal, úgy meg már nem annyira kifizetődő. Két-három legendary szokott így esni, az meg egy szimpla totem körből is megvan.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin
üzenetére
Vineltonnál nem hiszem, hogy lesz több.
Korábban játszottam én is úgy, hogy jó ideig nem esett.
Az FG megjelenésével akkor változott a dolog, az SR dobálta a mozgásos augmentációs recepteket meg egy ideig elég sok mindent.
Szerintem próbálkozz SR-rel. Nem kell magasra menni, 1-2 szinten, hátha ad be.Tavaly néztem utoljára, az akkori 689 receptből megvolt 580.
Most 691 recept van a Grimtools szerint. -
Har_melin
addikt
Csak én vagyok peches, vagy valóban nerfelték a legendary blueprint drop esélyét a játékban? lvl100, ultimate de jó három hete semmi nem esett. Naponta csinálok totem kört, volt már Cupacabra, Ancient grove trial (az endboss is majdnem sikerült, olyan 3% körül lehetett már csak az élete, amikor bebuktam), Asterkam Valley-nál többször is az ottani yeti boss, meg persze a "normál" csillagos monszták, de egy darab sem. Vineltont azt hiszem már kifosztottam, nincs türelmem huszonötödször is visszamenni, hogy hátha most lesz nála valami, ami még nincs meg.
-
reelc
Topikgazda
Grim Misadventure #4120 - A New Dawn
és Grim Dawn Version 4.1.2.0Megint kitettek magukért!

A 2017-es: (April Fools!) Grim Dawn V4.1.1.7 Preview
A 2018-as: (April Fools!) Grim Dawn Version 4.1.1.8
A 2019-es: (April Fools!) Grim Dawn Version 4.1.1.9 Preview -
Har_melin
addikt
válasz
Nandi88
üzenetére
Ja igen, egy "apróságot" elfelejtettem: én nem aktiváltam az Unstable Anomalyt, nem kell állandóan újra idézgetnem a BF-eket. Amíg nem volt meg a Ghol szett, addig kevés lett volna belőlük, azóta pedig nem kísérleteztem vele, mert ez a hátradőlős, három védelmi rétegű játékmód teljesen megfelelő nekem. Ezért nem akkora dráma a cast interruption.
-
Har_melin
addikt
-
Nandi88
tag
Az baj abból nem fogod észre venni menj egy cruci 150 170 et és akkor látod, hogy nah frezzelnek egyfolytában és nem tudsz castolni vagy nagyon jól kiteolsz. Most singlebe ott van 5 mob... abból végképp nem látod.
SRnél ez jobban kijön, oda meg alap, hogy kéne skil disrup, 4 5 nemesis ellen.
Persze ha casual vagy és nem érdekelnek ilyen mélységbe a game, akko meg tökfölösleges ezen rágódni, mert elleszel singlebe is master of deathhel.
-
Har_melin
addikt
válasz
Nandi88
üzenetére
Köszönöm, ebből a dmg reduction nem volt tiszta eddig. (Ezek szerint nem véltelenül nem láttam a karakterlapon).
A Hidden pathból jött egy plusz skillpont, azt beraktam a master of deathre, így tudom váltogatva próbálni melyik felel meg jobban nekem. (Az item bónuszok miatt egy ponttól is lvl6 lett.)
-
Nandi88
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Az, hogy neked 2 ring van, az mindegy. Buildbe nem az a 2 ring van és ha követed, akkor tuti nem lesz chaosod maxos posession nélkül.
Ahogy elnézzem elég sok skillt nyomkod, szóval a disruption kell oda.
Vitlaty ressi tök fölösleges peteknek papíron szerint 71% van.
A dmg reductiont meg 3 oldalon lesz, de nem lesz fogod látni, mert bekapsz 1000 sebzést, abból levon 150 alapból miatta ha 10000 akkor 1500 at, így értsd.
Szóval így is érthető a possesion. Nem tudom, de lehet így több a defens a karin, mintha master of deathhel menne, bár igen petekre adna +.
Kérdezd meg tőle hozzászólásban, akkor bővebb infót kapsz tőle...
-
Har_melin
addikt
Hááát... ez a John Bourbon harc nagyon fölösleges volt. Az nem zavart, hogy elég sokszor belehaltam (nem tudtam mire számítsak és így persze összehoztam egy rakás klónt), de semmi értelmes jutalmat nem dobott. A Gazer már megvan az SR-ből, a ládákban meg volt három kék cucc és ennyi.
-
Har_melin
addikt
Közben rashalga volt olyan rendes és dobott egy Wildshorn nadrágot, ennyivel már beljebb vagyok. Megint csak sarokból nézelődős módon.
-
Har_melin
addikt
válasz
Nandi88
üzenetére
Ezt nem értem.
A Master of death külön OA-t ad a peteknek, plusz méretes dmg bónuszokat és vitality resistet. A skill dispruptiont értem, csak igazából nem tudom, hogy eddig azért nem volt gondom, mert aktív volt? Olyan nagyon gyakran nem kell idézgetnem őket és a BF-ek aggrója miatt engem még pakk közepén sem szoktak támadni. Most látogattam meg Alkamost, életemben először stressz nélkül lement, csak álldogáltam a sarokban.
A Chaos resistet a mostani cuccon a két Rotmender ring miatt a possession nélkül is tudom maxolni, de az lehet, hogy a build szerinti konfigurációban már lyukas lenne.
A dmg reduction hatását látom valahol a statokban? az armornál néztem, de az absorbtion értéken semmit sem változtatott.
-
Nandi88
tag
Nah csak megidéztek ide.
Kb minden miatt azt használja. Chaos resije nélküle nem maxos. A 15% Dmg reduction érthető, illetve a skill disruption.
Master of deathből egyetlen előnye a defensive abb lenne, de mivel kurva kevés van neki, így mindegy. Többet ér a possival. Offensive meg petre nem hat, tehát ha neked 5000 offensive abbilityd attól még peté annyi lesz amennyi. Külön van pet offensive, az számít. Ebből is következik, hogy petes buildek papíron ratyik.
Meg skill disruption alap castolod petjeidet azt nem tudod, mert megszakítanak elég szar. Az szinte minden varázslónak kell.
-
Har_melin
addikt
majd meglátom, most lettem lvl100 vele, de malmouth még odébb van (éppen elértem Fort Ikont).
Viszont, ha már felajánlás: ebből a buildből a sisak - nadrág - gyűrű - offhand - öv hiányzik. A sisak és a gyűrű blueprintes, a többi sajnos drop. Ha valakinek esetleg van ezekből fölösleges, vagy megvan a blueprint, amit nem használt el, akkor a vagyonom erejéig nagyon megköszönném.
A Ghol szett érezhetően sokat dobott a builden, a plusz egy Blight Fiend és a megidézhető eldritch fiend pillanatok alatt lerendezi a legtöbb herot, most majd jön próbálkozás a komolyabb mumusokkal.
Kérdés: az eredeti build leírásban (Maya Rawr buildje) a Possession van exkluzív skillként, aminek nem igazán látom a funkcióját. A dmg reductiont nem látom az armornál, a chaos resistet máshonnan is elő tudom teremteni, a sebzés bónuszok pedig petnél nem játszanak. nekem a master of death sokkal hasznosabbnak tűnne. Mit néztem el?
-
reelc
Topikgazda
válasz
djherby
üzenetére
Hajrá!
Jó kis tervek.
Korábbi hsz-ekben volt szó róluk, GM is volt, de most nem tudom visszakeresni. Itt találsz pár gifet róla, ennél több van.
Ha van Crucibléd lvl1-es karinak is tudsz adni, mert több szinten vannak.
Ami a hasznosságát illeti, plussz egy mozgásos skill: támadsz vagy menekülsz, és közben sebez. Új lehetőségek.
Mivel medálra lehet csak rakni, ezért semmilyen korábbi augmentálást nem borít fel.
Pl. van Blademastered. Tegyük fel van egy Blitz és egy Shadow Strike skilled. Váltogatod őket, cooldown alapján. Nos az augmentációval beépíthetsz egy harmadik hasonlót is. -
djherby
tag
Sziasztok! Rövid híreim Cairn világából
Leporoltam a mage hunterem, kezd összeállni neki a Runebinder szett. Aztán a purinak meglett 3. szett darab a Justicar-ból, Receptből, így a 4. is meglesz hamarosan. Köszönhető még a transmute-nak. Ezek a Totemek pedig valami fenomenálisak! Rengeteg cucc jött már innen. Sztem ezzel a készítőknek egy kis népszerűsítő könnyítés volt a céljuk. Annyira, hogy tervben van egy Dervish Deathmarked szettel. Ezt úgy tervezem megkapja a level unlock-ot.
Reelc, akartam már kérdezni, többször említetted a mozgásos augmentációk fontosságát. Próbáltam keresni itt róla vmit, de sikertelenül. Pár szóban elmondanád mi a manó az? Köszi
-
reelc
Topikgazda
válasz
jambiyya
üzenetére
Egyetértek.
Petessel így lehet.
Annyit még tehet, hogy benyakal egy halom +HP, +HP regen itókát, hogy ne csapják le.
Nem tudom, hogy néz ki a kari, akár offhand helyett valami shieldet is betehet a fogócska idejére, ha +Health, vagy még kellő resist van.
Esetleg egy medál augment, és akkor most ne a sebzés legyen a lényeg, hanem a range legyen több, és a cooldown meg kevesebb.
Egy fogócska lesz, amint sikerül odacsalni vissza kell kapcsolni mindent, és halnak szépen. -
Har_melin
addikt
válasz
jambiyya
üzenetére
ez elméletben szép, de ahogy írtam már, rendszeresen egy monszta pakk közelében, vagy éppen köztük jelent meg, néha három pakk között. nem a portálig tartó résszel volt bajom, hanem azzal, hogy a körülötte lévők ne tegyenek hidegre. Ráadásul a petek elég nagy hatótávolsággal bírnak, én még észre sem vettem első alkalommal a zombit, amikor proccolt csontik már letámadták. Lehet, hogy a harminc-negyvenedik próbálkozás után már pontosan be fogom tudni lőni, hogy melyik spawn pontnál melyik tégláig mehetek még elanélkül, hogy felbukkanjon, de egyelőre inkább idegesítő volt, mint nehéz.
-
_ocsisajt
őstag
Ezt már láttam nem sokkal a post után. (Szoktam frissíteni a builds szekciót)
Na EZ AZ amit nem tudom mivel fogok HC-n kifarmolni.
Szimultán már fejlődött a Conjurer kisasszony nálam.
Ma délelőtt lett 100-as. (lesz mit rektelni
)
Maya-nak egy "normál" petes verzióját tűztem ki célul. >>> [link] <<<
Eddig ami megvan: Bysmiel dagger (kraft), Mind3 Beastcaller (yay, 1 recit mákoltam, bakki már bealudtam az act1-es kristály runokba, mert ugye csak pergetni tudtam a másik 2-öt)
éééés ennyi.
Többit makkolni kell, Ardor relik meg sincs kraft poolba 
ehhhh, hosszú lesz

-
Har_melin
addikt
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin
üzenetére
Azért szívatós, mert jönnek a Bourbon klónok is, meg egy nem olyan régi patch révén az ő területe is kapott mutatort.
Szóval meg kell dolgozni a Lokarr szetért, de megéri.
Nem tudom voltál-e a tőle ellenkező irányban? Keleten? A pálya vége szerintem eléggé hangulatos (a torz DC), és hátha esik is valami.
Másik kari esetén újra kell teljesíteni az egész questet, de ez ugye értelemszerű.
-
Har_melin
addikt
Köszönöm, végül negyedszerre sikerült olyan helyen rábukkannom, ahol elég messze volt a többi monszta ésel tudtam csalni tőlük. Lokarr persze levert (többször is), pedig volt rajtam még plusz fire res potion is. Egyelőre hagytam, majd ha kedvem lesz hozzá, újra megpróbálom, bár azt kétlem, hogy ezzel a builddel farmolni fogom.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin
üzenetére
Akárhányszor.
Egyszer kell kinyírni a megadott helyen, marad utána egy portál. Ami ott is marad végleg.
Egy sessionban egyszer tudod leverni Lokarrt, mindig végig kell majd ezért verekedni hozzá az utat, de a questet többet nem kell megcsinálni.A kék zombit úgy öltem meg, hogy minden skillem levolt kapcsolva, és tartottam a távolságot, így üldözött amíg kellett. A kijelölt helyen visszakapcsoltam amiket kellett, és lecsaptam.
-
Har_melin
addikt
A lokarr questtel hányszor lehet próbálkozni? Megvannak a cuccok, de hiába pucoltam ki gondosan a térképet a portálig előre, amikor megtaláltam a kék zombit volt körülötte vagy öt másik monszta és a devotionből automatikusan megidéződő csontik leverték azokkal együtt, hiába próbáltam elszaladni. Ha újra belépek, akkor megint megjelenik?
A második fázis is kérdés, ha nem sikerül levernem első próbálkozásra Lokarrt, akkor hogy tudok visszamenni? A portál onnan kezdve állandóan ott lesz csak egy skeleton key kell?
-
reelc
Topikgazda
-
Har_melin
addikt
szerencsére az IA stashnak nincs kapacitás korlátja, úgyhogy inkább beszórom az MI-ket. Amúgy is elég hányos még a blueprint gyűjteményem, egy csomó dolgot nem látok, a több fázisú craftolás kellékeit (amikor előbb rare comp kell, abból relic, abból esetleg másik relic és csak abból a cucc) meg végképp nem jegyzem meg. Amik kellettek volna, azokból ez egyiket Marris Kas árulja, de mindig (számomra) vacakok voltak nála, meguntam, a másik meg homestead környékén esik, árustól nem vehető.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin
üzenetére
Most nem rémlik, lehet volt jobb forrás ennél: Monster Infrequent Items a lap alja, Crafting.
Innen meríthetsz ötletet, milyen MI-k kellenek kraftoláshoz.
Itt meg van pár árus, ki árul MI-t, és... mit.
Unique Merchants of Cairn.
Bár lehet ismered már ezeket. -
Har_melin
addikt
ez ígéretesnek tűnik, a használható MI-k kergetése nekem is elég kilátástalannak látszott. elrakosgatom őket, mert a blueprintek szaporodásával látom, hogy egy csomó lila cucchoz kellenek, de se a blademasternek, se a spellbreakernek nem sikerült igazán ütőset kifarmolnom.
-
reelc
Topikgazda
Grim Misadventure #169 - Frequently Infrequent
v1.1.7.0: rendes tőlük, hogy az Item Skill modifiereket az alapjátékba is beépítik!
-
reelc
Topikgazda
Na, ezt rakja össze valaki
: Celes - Pet Conjurer"Wanted to make a meme build without any Set items and with as much Superboss MI as I could…
Note II: This is a joke build. There are much stronger options for serious play." -
Har_melin
addikt
Nem tudom, látta-e valaki, de készült egy új SR farmolási teszt szintekre és nehézségi fokozatokra lebontva az 1.1.6 változásai után. le lehet menteni saját mappába és akkor a saját időadatainkkal módosíthatjuk, személyre szabott hatékonysági mutatókért.
-
reelc
Topikgazda
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Grat, szépen eljutottál idáig! Megint.

A Grim Internalst sokan szeretik. Én mondjuk még nem próbáltam.
De tökéletes példája annak, ha egy nem kompetitív játék moddolható, és a játékot szerető közösség kiélheti a kreativitását.(#3229) jambiyya: ezt szépen megfogalmaztad.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
jambiyya
üzenetére
Hajrá-hajrá!

Várlak 100-on! Szólj, ha 94 leszel a gear drop miatt.
A képen látható segédletet Grim internalsnak híjják, ha valaki kérdezi, nagyon jól be lehet konfigolni mit mutasson, mit vegyen fel automata, stb. Én nem szoktam a dps statisztikát használni, csak ha nagyot változik a gearem, akkor be szoktam kapcsolni vele azokat is, ideiglenesen.
-
reelc
Topikgazda
A GOG-on akciósak a Grim Dawn címek!
-
jambiyya
őstag
Vajon a kényszerű hómofisz mennyivel növeli majd a játékos számot?

-
reelc
Topikgazda
-
_ocsisajt
őstag
Jah igen.
Funny szóvicc. 
11, sajna a 20/20/20-as "threshold"-ot nem sikerült kiviteleznem, random loot nem volt kegyes velem.
Skillek tekintetében "csak" Raise+Legion volt 20 felett, Gear: Napesh off, Dirge relic pipa volt! Tehát: 11 skellyz, Kutyus, Servant, Revenant volt meg.
Azért múltidő, mert kb 2 órával ezelőtt 76-on megfeküdt... Nem is gond, mert tényleg szenvedés vót...
(Minden szinten igyekszem 80+ reseket kivitelezni, ez az alap HC-n, illetve armor absorb is 95%+ mindég, ezt most elbénáztam, beleállok férfiasan)Most húzok ACID-es petes dervish-t. Már alig várom az 5 Empyriont
(Barthollem fegyó + Magi fejes + /24 skill) Nagyon vajas-kenyér már hárommal is. 
Tudom, nem bírok elszakadni a PETektől...
-
reelc
Topikgazda
-
Har_melin
addikt
Köszönöm, az MI-ket tudtam, a legendary-knál meg ezek szerint csak nem volt igazán szerencsém. Jó tudni, akkor nem keregetem a nehezebb fokozatokat.
farmolás: ma nekifutottam ultin az AG-nak, hogy kifosszam Vineltont, ami még nincs meg tőle. Az az én hülyeségem volt, hogy ahelyett, hogy erre koncentráltam volna, bevállalatam egy totemet, amibe aztán belehaltam, de ettől függetlenül is kiábrándító volt. A harmadik szakasz közepéig (az első az "ingyenes", a második Vinelton, a harmadik meg a záró pálya) kb. annyi csillagos monszta jött, mint a négyes totem körön összesen szokott, plusz a reszli, tehát elvileg azonos loot súlycsoportban kellett volna lenniük. Ehhez képest esett három trash kék és slussz. A totemek dropját szerintem valóban nerfelték, most rendszeresen már csak 2-3 lila és 7-10 kék esik egy runból, de még így is nagyságrenddel jobb. Időben pedig még talán kevesebb is, főleg hogy most már betéve tudom az útvonalakat.
A crownhilles fix pontokat viszont továbbra is kihagyom (bár direkt ezért csináltam végig az AoM-ot ultin), mert időpocsékolás. Messze vannak egymástól, kacifántos az út és főleg nem látni az elején, hogy merre érdemes elindulni.
Rá kellene majd szánnom az időt, hogy elvigyem a farmolós karit SR 65-70-ig, de az még húsz szint, monoton.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin
üzenetére
Ultimate lvl100-on is beadhat bármit, ami olyan lvl szinten eshet.
A Crucible vagy az SR a farmolás gyorsabb módjai. Meg most már a Totem - de ez ugye a sztori módban van.Igen, itt is van itemlevel, de ahogy a Grimtoolsban látod, az fix dolog. A statok randomok.
MI-knél van olyan, hogy egyazon cucc több lvl szinten elérhető.
Pl. Salazar kardja.Vagy Alkamos gyűrű szetje.
Vagy valami hagyományosabb, a Cronley bandás Murderer cuccok. Ezekből betudsz keríteni egyre erősebb dolgokat.
Stb. De egyes speciálisabb cuccok, Pl. Lokarr szet Ultin farmolható.
Szóval Salazarhoz odamész lvl30-asként, akkor valószínűleg a lvl32-est dobja, ha ő is hasonló szinten van, nem a 24-est. Ha pl. Normalon lvl50-en mész oda és ő mondjuk lvl30-as, akkor meg jó eséllyel semmit nem kapsz, mert akkora a lvl szintetek között az eltérés. Sebaj, majd Eliten. -
Har_melin
addikt
Igen, az ikont látva rájöttem, hogy azért keresgéltem én hiába árusként.
Én is úgy gondoltam, hogy csak recept nélküli, szóló cuccokhoz lehet hosszabb távon érdekes, a másik két csoportot egyszerűbb más módon kifarmolni.
Stat: csak azért gondoltam, mert a PoE-ban pl. számít az itemlevel is, és tudtommal az itt is van. Csak azt nem tudom, hogy mondjuk lvl100+ monsztáknál számít-e, hogy mennyivel van pluszban. Mivel a szett minden darabja nagyjából azonos szinten volt, arra gyanakodtam, hogy a jobb rollok csak az egészen extra magas szinten eső cuccok ilvl-jéhez kapcsolódnak, ami viszont a játékból nem is érhető el, csak a Crucible-ben vagy az SR-ben.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin
üzenetére
Igen, ő kovács, benne is van abban a topikban (és az Összefoglalóban is): Сraftsmen of Cairn.
Valóban megtévesztő lehet, mert olyasmi mint a Diablo 2-es Gambling, csakhogy ez nem csak árus, hanem kovács is.Annak lehet érdemes aki dugig van ritka nyersanyaggal.
Ha szet hiány van, akkor a később megjelent FG szetkonverzó a hasznosabb.Grat a komplett szethez!

(#3202) Har_melin: szerintem random.
Van olyan stat ami jobb, van ami rosszabb.(#3203) _ocsisajt: Súgok egy nagy pozitívumot: mivel nincs központi szerver, a nethez mentéskor nyúl a játék (ha felhőbe mentesz), vagy ha jött ki patch. Szóval itt nem lesz disconnect miatti halál.
Tudom, hogy tudod csak fel akartalak dobni. -
Har_melin
addikt
Ha már szett: a tól-ig értékeket adó statoknál mitől függ, hogy mi kerül a cuccra? Teljesen random, vagy mondjuk Gladiator 150-en esőknél biztosan a felső sávban lesznek? A Ghol szett értékei mind közepesek vagy néha az alattiak, de mindegyik "normál" játék közben (nem crucible-ből) esett, amit transformáltam, az is.
-
Har_melin
addikt
Lehet, hogy azért nem találtam meg a FG-s legendary kereskedőmet, mert nem kereskedőnek, hanem kovácsnak jelöli. Tegnap belefutottam a párjába az AoM-ban.
Bella Fald, AoM Steelcap Districtben, Tomb of Herald Mathis pálya egy rejtett, fal mögötti részén. Ő is olyan, mint az, akit az FG-ben találtam, legendary itemeket csinál random. Választhatsz, hogy zsuzsu, páncél, ranged, caster vagy melee cuccból akarsz, de nem tudod, mit kapsz. Azt hiszem, hogy sessiononként limitált a lehetőségek száma (típusonként), de lehet, hogy csak nekem volt kevés alapanyagom.
Nem nagyon kraftoltam még legendary cuccokat, nem tudom, hogy a 6 ritka alapanyag cucconként mennyire 'sok'? Ha valaki egy konkrét darabra vágyik, ami se receptből, se setből nem generálható, annak hasznos lehet, meg az olyannak is, mint én, akinek még szinte mindegy, mit dob, még nem lesz belőle.
Viszont tegnap végre meglett a teljes Ghol set a cabalistnak, ráadásul ez az első teljes legendary szettem

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Ma délelőtt lett 100-as. (lesz mit rektelni 

Skillek tekintetében "csak" Raise+Legion volt 20 felett, Gear: Napesh off, Dirge relic pipa volt! Tehát: 11 skellyz, Kutyus, Servant, Revenant volt meg.