Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Na alényeg az,hogy a verseny stratégiát akarom beállítani. Eddig úgy állítottam a tankolást,hogy ugye a tankolásnál 5 kiállás van. 45 literrel indultam,majd az első kiálláshoz beírtam 10 litert,a többit meg 0-án hagytam. De ez ugye így nem jó. Most (sajna) 45 literrel indulok,aztán az 1,2,3,4 kiállásnál 90re van állítva. Az 5-ik meg 70re. Ezt a tankolást nem értem,mert az előző futamon emiatt a rossz beállítás miatt 23-szor ment boxba
Itt ugye az a baj,hogy fogalmam sincs,mennyi benzint fog enni 1 kör alatt,ezért azt sem tudom,mennyi liter benzinnel érdemes indulni pl 55 körös futamonazt nem találom,hogy hol állítok olyat,hogy "akkor tankol ha kopik a gumi"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Windows 10
- Android szakmai topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest