- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Russel009
csendes tag
Először is köszönöm a válaszokat mindenkinek (#szpeti40, #sityupityu, #Ano).
közben elkezdtem keresgélni és számolgatni.. 8-as szériát néztem ki (használtan) először és mivel gyakorlatilag semmilyen kiegészítőm nincs, így azokat is elkezdtem nézegetni... gopro termékek brutál áron vannak (laikusként nem tudom mennyire használhatóak, megbízhatóak más gyártók kompatibilis termékei), de minden esetben jópár 10 ezer forinttal megdobja a költségeket és ahogy te is említetted, számomra is kérdéses, hogy meddig kapható még pl pót aksi a 8-as szériához...
Míg a 9-10-11 szériát újonnan ugyan azokkal a kiegészítőkkel mondjuk 30-40 ezerrel drágábban tudnám beszerezni (gopro.com) és még jópár évig van hozzá támogatás a gyártó részéről... Tesztek alapján a 8-as is bőven megfelel az elvárásaimnak és igényeimnek, de hosszú távon lehet az újabb modell a befutó. Minden esetre alszok még jó párat a dologra.
Köszönöm még egyszer a tippeket!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs