Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

winbox senior tag válasz  Alabástrom

üzenetére Alabástrom

üzenetérePersze, 4G sokkal időtállóbb lett a korábbi generációkhoz képest, sokmindent kilehet sajtolni belőle. De a lényeg, hogy MOST még jó a 4G...Be fog telítődni idővel, ugyanúgy, mint a korábbi generációk. Az 5G kb. 1,3* hatékonyabb a 4G-nél ugyanazon sávszélesség (frekvencia) esetén. Tehát ahol átfér 100Mbit/s 4G-vel, ott nagyjából 130Mbit/s megy át 5G használatával. Szóval alacsony frekvenciáknál nincs olyan nagy különbség, de jelenleg még sokkal kevesebb eszköz használja, így most mindenképp gyorsabb. Persze magas frekvencián pl N78, ahol van az 5G mögött minimum 100 MHz sávszélesség, ott nehéz lesz lerohasztani az 5G-t még évek múlva is, de az csak forgalmasabb helyeken van jelenleg. A 4G mögött meg jó ha 30-40MHz úgy, hogy több sáv is egybe van fogva. 
- 

sub71 senior tag válasz  Alabástrom

üzenetére Alabástrom

üzenetéreMiért ne használnám, ha van 5G az előfizetésemben, nem vettem észre, hogy számottevően többet fogyasztana. Ráadásul itt, ahol élek elég jó az 5G lefedettség. Szerintem ez egy plussz, ami nélkül ugyan lehet élni, de kikapcsolni felesleges, ha van. A 4G-t sem kapcsoltam ki, amikor még elterjedtebb volt a 3G....szerintem.... 
- 

Alabástrom senior tag válasz  Alabástrom

üzenetére Alabástrom

üzenetéreNemzetközi fórumokon is rákerestem, sehol sem találtam hasonló problémát... Csináltam két felvételt, az elsőnél a csendet vettem fel, úgy jobban felerősíti a rendszer a zajt. (A másodiknál beszéltem is közben, de azt a Youtube már vagy fél órája hallgatja, hogy fel mehet-e. Mindegy, majd pótlom. ) Ütemes, "digitális", sercegő zaj. Nem mindíg jön elő... Vannak hangüzenetek, amik teljesen tiszták, máskor csak pár másodpercig jön elő, aztán megyszűnik, megint máskor végigmegy az egész üzeneten. Nem vészes, egyáltalán nem rontja az üzenet érthetőségét, de egy idő után baromi idegesítő, és még soha egyetlen telefonnál sem tapasztaltam ilyet. Videófelvételben pedig semmiképpen nem akar az ember ilyet. Nekem olyan, mintha valami rádiózavart szedne a mikrofon, vagy az erősítő/DAC zajos lenne... Hetek óta figyelem különböző helyszineken, kikapcsolt bluetooth-al és wifivel is előjön... 
 (Rájöttem, hogy bluetooth headsettel és kihangosítóval mégsincs, csak amikor először próbáltam, akkor bár csatlakoztatva volt a bluetooth eszköz, de a telefon saját mikrofonjával vett fel.)Tapasztaltatok ilyet? Mi a fene ez? Normális? Vagy garanciás eset? (nehéz lesz elmagyarázni nekik, hogy ne küldjék vissza javítás nélkül) 
- 

zolikaDB veterán válasz  Alabástrom

üzenetére Alabástrom

üzenetéreÉrtem! 
 És a beltéri fotók? Gyerek? Macska-kutya? Gyengébb fényviszonyok?
 Mert ugye ezekben mostanában elég bukó az S széria... (szerintem)
 Dokumentum fotózás szintén nem sikerült (banan-gate)
- 

tomboy0013 veterán válasz  Alabástrom

üzenetére Alabástrom

üzenetéreNekem 64GB is elég lenne. Szerintem soha nem töltöttem még meg annyit sem.   
- 

snake32 csendes tag válasz  Alabástrom

üzenetére Alabástrom

üzenetéreSzia. Elvileg a felsö határ az 80% ha atléped a 80% ot pl 82 akkor azt már egy ciklusnak veszi. De lehet rosszul tudom... 
 Azt hiszem az akku optimélis töltése az 30-80% kozött mozog
- 

Alabástrom senior tag válasz  Alabástrom

üzenetére Alabástrom

üzenetére ezt a "minimum" dolgot nem értem... Most akkor eddig lesz GrapheneOS support, vagy tovább is? A régi telefonokkal mi a tapasztalat? ezt a "minimum" dolgot nem értem... Most akkor eddig lesz GrapheneOS support, vagy tovább is? A régi telefonokkal mi a tapasztalat?szerk - megtaláltam, a Pixel 4-re még érkezett frissítés két héttel ezelőtt, szóval sanszos, hogy tovább is lesz GrapheneOS, mint a fönti "minimum" dátumok. 
- 

K82 őstag válasz  Alabástrom

üzenetére Alabástrom

üzenetéreA főkamera ugyanaz a sima és a Pro modellnél, a többiben van eltérés. 
- 

ghiottone nagyúr válasz  Alabástrom

üzenetére Alabástrom

üzenetéreHa kell a plussz kamera a 6pron, akkor vedd azt. 7-es jobb modem, kevésbé melegszik, kisebb méret, tovább lesz támogatva. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt a "minimum" dolgot nem értem... Most akkor eddig lesz GrapheneOS support, vagy tovább is? A régi telefonokkal mi a tapasztalat?
 ezt a "minimum" dolgot nem értem... Most akkor eddig lesz GrapheneOS support, vagy tovább is? A régi telefonokkal mi a tapasztalat? 

Csepy
 Csepy