Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz Alabástrom #291 üzenetére
Ha kell a plussz kamera a 6pron, akkor vedd azt. 7-es jobb modem, kevésbé melegszik, kisebb méret, tovább lesz támogatva.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/T6FW8 | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
K82
őstag
válasz Alabástrom #293 üzenetére
A főkamera ugyanaz a sima és a Pro modellnél, a többiben van eltérés.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Alabástrom
senior tag
válasz Alabástrom #625 üzenetére
ezt a "minimum" dolgot nem értem... Most akkor eddig lesz GrapheneOS support, vagy tovább is? A régi telefonokkal mi a tapasztalat?
szerk - megtaláltam, a Pixel 4-re még érkezett frissítés két héttel ezelőtt, szóval sanszos, hogy tovább is lesz GrapheneOS, mint a fönti "minimum" dátumok.
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
snake32
csendes tag
válasz Alabástrom #678 üzenetére
Szia. Elvileg a felsö határ az 80% ha atléped a 80% ot pl 82 akkor azt már egy ciklusnak veszi. De lehet rosszul tudom...
Azt hiszem az akku optimélis töltése az 30-80% kozött mozog[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Alabástrom #714 üzenetére
Nekem 64GB is elég lenne. Szerintem soha nem töltöttem még meg annyit sem.
-
zolikaDB
veterán
válasz Alabástrom #801 üzenetére
Értem!
És a beltéri fotók? Gyerek? Macska-kutya? Gyengébb fényviszonyok?
Mert ugye ezekben mostanában elég bukó az S széria... (szerintem)
Dokumentum fotózás szintén nem sikerült (banan-gate) -
Alabástrom
senior tag
válasz Alabástrom #911 üzenetére
Nemzetközi fórumokon is rákerestem, sehol sem találtam hasonló problémát... Csináltam két felvételt, az elsőnél a csendet vettem fel, úgy jobban felerősíti a rendszer a zajt. (A másodiknál beszéltem is közben, de azt a Youtube már vagy fél órája hallgatja, hogy fel mehet-e. Mindegy, majd pótlom. ) Ütemes, "digitális", sercegő zaj. Nem mindíg jön elő... Vannak hangüzenetek, amik teljesen tiszták, máskor csak pár másodpercig jön elő, aztán megyszűnik, megint máskor végigmegy az egész üzeneten. Nem vészes, egyáltalán nem rontja az üzenet érthetőségét, de egy idő után baromi idegesítő, és még soha egyetlen telefonnál sem tapasztaltam ilyet. Videófelvételben pedig semmiképpen nem akar az ember ilyet. Nekem olyan, mintha valami rádiózavart szedne a mikrofon, vagy az erősítő/DAC zajos lenne... Hetek óta figyelem különböző helyszineken, kikapcsolt bluetooth-al és wifivel is előjön...
(Rájöttem, hogy bluetooth headsettel és kihangosítóval mégsincs, csak amikor először próbáltam, akkor bár csatlakoztatva volt a bluetooth eszköz, de a telefon saját mikrofonjával vett fel.)Tapasztaltatok ilyet? Mi a fene ez? Normális? Vagy garanciás eset? (nehéz lesz elmagyarázni nekik, hogy ne küldjék vissza javítás nélkül)
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
sub71
aktív tag
válasz Alabástrom #937 üzenetére
Miért ne használnám, ha van 5G az előfizetésemben, nem vettem észre, hogy számottevően többet fogyasztana. Ráadásul itt, ahol élek elég jó az 5G lefedettség. Szerintem ez egy plussz, ami nélkül ugyan lehet élni, de kikapcsolni felesleges, ha van. A 4G-t sem kapcsoltam ki, amikor még elterjedtebb volt a 3G....szerintem....
-
winbox
senior tag
válasz Alabástrom #951 üzenetére
Persze, 4G sokkal időtállóbb lett a korábbi generációkhoz képest, sokmindent kilehet sajtolni belőle. De a lényeg, hogy MOST még jó a 4G...Be fog telítődni idővel, ugyanúgy, mint a korábbi generációk. Az 5G kb. 1,3* hatékonyabb a 4G-nél ugyanazon sávszélesség (frekvencia) esetén. Tehát ahol átfér 100Mbit/s 4G-vel, ott nagyjából 130Mbit/s megy át 5G használatával. Szóval alacsony frekvenciáknál nincs olyan nagy különbség, de jelenleg még sokkal kevesebb eszköz használja, így most mindenképp gyorsabb. Persze magas frekvencián pl N78, ahol van az 5G mögött minimum 100 MHz sávszélesség, ott nehéz lesz lerohasztani az 5G-t még évek múlva is, de az csak forgalmasabb helyeken van jelenleg. A 4G mögött meg jó ha 30-40MHz úgy, hogy több sáv is egybe van fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest