Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
A problémám, hogy megosztok egy mappát és a tartalma nem osztódik meg a másik féllel.
Gondoltam valamit benézek, de ezt találtam:When you transfer ownership of a folder, the files inside keep their original owner.
És a durva, hogy nem hogy nem lett az új user a tulajdonosa a tartalomnak, hanem még csak nem is látja!
Valamit tuti benézek, ennyire szar nem lehet a Google, hogy ha át akarom adni a jogokat egy másik usernek, akkor egyenként kell átadni a több ezer mappát és alattuk a fájlokat.
Segítenétek?
Köszi
-
FLATRONW
őstag
Kösz.
Az volt a baj, hogy tabletten akartam ezt megcsinálni.
Ott a másolat küldése lehetőség érhető el.
Annak pedig van egy fájl feltöltésének előkészítése szakasz, ami alatt letöltődik a fájl és utána kezdi el feltölteni a kívánt helyre.Az asztali verzióban azonban a másolat keszítése érhető el. Ez pedig már azt csinálja amit kell, közvetlenül a fiókba másolja a fájlt.
-
nfsu17
veterán
úgy tudom nem.
ott még nem te leszel a tulajdonos, azaz ha törli más, akkor nálad is törlődik.
de ott is nyomhatsz másolat készítését és utána már te leszel a tulaj.
ez valamikor előny, valamikor nem.
pl. ha van egy 10GB-os fájl, de nem a tied, te csak "néző" vagy, akkor nálad nem foglal helyet.
de mivel nem a tied, bármikor eltüntethetik.
ha "lemásolod", akkor viszont 10GB-al kevesebb helyed lesz, viszont már nem fogja más törölni.
tök mindegy amúgy mit csináltok, melyik módszerrel, az a lényeg, hogy a végén nézzetek rá jobb egérrel és a tulajdonos "én" legyek.
viszont ekkor ugye már a módosítások nem érnek el hozzátok. -
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Drive-on keresztül megosztott fájlt a fogadó személy hogyan tudja lementeni a saját Drive fiókjába?
Például ha megszakítom a megosztást, akkor eltűnik az ő fiókjáról is.
Jelenleg csak azt tudom elképzelni, hogy letölti a fájlt és újra feltölti a Drivre-ra, így már ő lesz a tulajdonosa annak.
Ezt a letöltés-feltöltés lépcsőt nem lehetne valahogy megkerülni, és közvetlenül a fiókba menteni a fájlt? -
updog
őstag
Sziasztok!
Van egy kis WTF tapasztalatom a Drive-val. A lényeg, hogy lokálban szinkronizálok pár mappát az asztali Drive segítségével. Megnéztem, hogy mi foglalja a helyet. Sok fájlnál látom, hogy itt duplikáltan szerepel, miközben biztos vagyok benne, hogy nem kétszer van meg. Azért zavar a dolog, mert van pár több gigás fájl is, amiket szerintem duplán számol. Nem minden szinkronizált fájlra írja hogy duplikált, viszont csak szinkronizált fájloknál jelentkezik. Amik csak online vannak meg a Drive-on, azoknál nem.
Ami érdekes, hogy online két "különböző" elérési utat mutat a két azonos nevű és méretű fájlhoz.
Lokálisan:
Ami a legérdekesebb, ha az elsőt törlöm online (hosszabb elérési út) akkor elrakja a Kukába, de a lemezemen nem történik semmi, míg ha a másodikat törlöm, felajánlja, hogy lokálban is letörli, mert változás történt online. Fordítva is igaz, ha lokálban törlöm, a másodikat törli online, az első ottmarad.

Biztos hogy valami szinkronizálási probléma, egyszer már újratelepítettem korábban a Drive-ot, csak nem tudom hogy lehetne javítani, és rávenni, hogy semmit ne kelljen törölnöm sehonnan ahhoz hogy megszűnjenek a duplikációk (kicsit aggódok hogy elveszik valami, de így meg zabálja a drága pénzért vett tárhelyem
).Googleban (
) találtam egészen konkrétan hasonló gondokat, jött is a bullshit válaszként a supporttól, de ahogy látom a komplett törlés és újraszinkronizálás lett a megoldás.... 
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
A Google Drive Windowsra írt Backup&Sync klienst szeretném telepíteni, használni.
Olyan gépen, amin nem vagyok rendszergazda. Így pedig nincs a telepítésére lehetőségem.
Sok alkalmazásra van Portable verzió. Ám ezt nem tudom miként lehetne kivitelezni.
Van ötletetek? Esetleg alternatív szinkronizáló program, lehetőleg telepítés nélkül?
A OneDrive persze gond nélkül felkúszik erre a Windows 7 rendszerű gépre.Köszönettel várom a javaslatokat,
zsoltip -
nincsnév007
addikt
üdv! feltöltöttem a driveba a fényképeket, és azt valahol be lehet állítani hogy az sd kártyára töltse le egyből?
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét, Mindenkinek! Több kérdésem is van, remélem megkapom rájuk a választ.
Egy Synology NAS-ról tölteném fel az állományokat. Kijelölt mappák feltöltésekor, amik sok állományt tartalmaznak és meglehetősen nagyméretűek, tv felvételekről, fényképekről és nagy mennyiségű fájl-ról van szó, hogyan tudom követni, hogy mennyi van feltöltve? A tevékenységeknél szerepelnek ilyenek, de Nekem arra lenne szükségem, hogy a kijelöltekből mennyi került fel? Hol tart a feltöltés? Indításakor a jobb alsó sarokban megjelenik, hogy hány elem feltöltése, ezen belül pl. 38/15 állomány, 8 perc hátravan. Ez addig látható, míg ezt a kis ablakot be nem zárom, vagy ki nem lépek a Drive-ból, vagy ki nem kapcsolom a gépet. A böngészőből való újra belépéskor már nem jelenik meg ez az ablak. Szóval már nem tudom követni a feltöltést. Van erre valamilyen megoldás, hogy ellenőrizni tudjam a folyamatot?
A másik, hogy ezekben az esetekben a meg is áll a feltöltés, szóval, ha kilépek a böngészőből, kikapcsolom a számítógépet., de a NAS-t nem, akkor miért nem folytatódik a kijelölt mappák folytatása? Mindig újra kell kezdeni a procedúrát, eddig 3 hét alatt kb. 300GB-ot sikerült átmásolnom kín keservesen. A sebesség most nem olyan nagy probléma, nem amiatt aggódom.
Remélem azért sikerült érthetően elmagyarázni a problémáimat. Előre is köszönöm a hozzáértők segítségét.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Fizetem a 100Gigát havonta a google fotók miatt, de szeretném ezt megszüntetni, mert megfelel a korlátlan kiváló minőség az eredeti helyett. Hogy lehetne ezt megcsinálni? Hogy a meglévő 80 gigányi fotót is átdolgozza kiválóra törlés helyett?
-
Pikkolo^^
addikt
Lehetséges valahogyan az alap szinkronizációs mappa helyett másikat beállítani? Most a c:\users\felhasználónév\google drive alá szinkronizál mindent pedig és máshova szeretném.
-
repro
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
A Google drive tárhelyen valahogy 2 azonos saját eszköz jelent meg.
Az egyikre azt írja, létrehozva 2017 a másikra azt, 2018-ban lett létrehozva.
Ugyanazokat a fájlokat tartalmazza. Így dupla helyet foglal.Szeretném az egyiket letörölni fájlokkal együtt.
Hogyan tudom ezt megtenni?Előre is köszönöm!
-
8
senior tag
Közben rájöttem a dolog működésére, nem volt egyszerű.
Tehát a google payments oldalon alapból nem látsz semmit, ahhoz, hogy lásd a beállításokat, először hozzá kell adnod egy fizetési módot (nálam csak bankkártyát ajánlotta fel). Ezután már látod a beállításokat és létrehozhatsz, módosíthatsz, törölhetsz payment profile-okat.
Az első lépésben hozzáadott bankkártyát (illetve ezzel automatikusan létrehozott payment profile-t) akár rögtön törölheted is.
Minden payment profile-hoz, amit létrehozol tartozik egy ország - annak az országnak a bankkártyáját rendelheted hozzá, illetve abban az országban kibocsájtott google play gift cardot. Vannak olyan országok (pl Németország) ahol paypalt is hozzáadhatsz.
Több payment profile-od lehet több országból. Arra kell figyelni, hogy ha megrendelsz egy szolgáltatást, akkor az az adott payment profile-hoz kötődik - tehát ha törlöd a paymet profile-t, akkor a szolgáltatás is törlődik!Szóval vettem egy $20 USA gift cardot paypal-on magamnak, és előfizettem egy év 100GB Google One-ra $19.99-ért (5.600.-Ft). Kíváncsi leszek mit tudnak a google expertek, meg jár hozzá "Google Play credits, special hotel pricing, and more".
A google play store országválasztás továbbra sem világos (azt írják évente csak egyszer lehet országot váltani). Bár nekem továbbra is mindegy ehhez az accounthoz, de majd megkérdezek egy expertet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
8
senior tag
Kezdő kérdés: - ha nem ez a megfelelő topik akkor mondjátok légyszi hol tegyem fel a kérdést.
100GB tárhelyet szeretnék venni mert már szűk a gmail 17GB. Erre jelenleg azt írja, hogy 690Ft/hó.
Csak bankkártya vagy gift card opciót ajánl fel.Tényleg fizethetem-e gift carddal? Használta már valaki itthonról így?
Itt ugyebár nincs gift card, de mondjuk ha veszek egy osztrákot vagy németet és azt megadom, azzal ki tudom egyenlíteni a 690Ft-os díjat? (eddig azt találtam hogy nem, mert € gift carddal csak € pénznemű dolgokat lehet venni, de akkor miért ajánlja fel a bankkártya mellett?)
Ha nem, akkor mi a megoldás, hogy tudok egy osztrák/német gift carddal fizetni? Átváltom az országomat Németországra? Ezt hol? Sehol nem találok ország beállítást. Proxy/vpn megoldás kell hozzá?
Azért is érdekel, mert nem szívesen kapcsolom az accounthoz a bankkártyámat. Paypal szimpibb lenne, de nem láttam ilyen opciót.Másik: Igazából ha bármire átválthatom az országomat, akkor van-e olyan ország, ahol jelentősen olcsóbb az előfizetés? Tudunk-e ilyenről? (mint pl skype-nál taiwan). A play store-hoz nem ezt az accot használom, csak gmail és drive, úgyhogy mindegy melyik országhoz lenne hozzárendelve az account, a nyelvet úgyis választhatom. És akkor ebayről vennék adott országhoz gift cardot.
Köszi bármilyen segítséget, szerintem teljesen alap infó, de ez egy nagyon mélyre vezető féreglyuk az internet sötét információbarlangjában igazi válaszok nélkül...
-
zseko
veterán
Üdv, velem megosztott mappát hogy tudok leszinkronizálni? Tehát másé a mappa, ő beteszi oda a képet, doc-t, egyebet, megosztotta néhányunknak, néha módosul, én meg szeretném letölteni. Próbáltam böngészőből jobb gomb+letöltést, de random módon kihagy rengeteget. A programjuk nem látja a velem megosztott mappákat, a goodsync szintén nem látja a velem megosztott mappákat (vagy csak nem tudom beállítani). A 'link birtokában bárki megtekintheti' opciót választva természetesen meg tudom nyitni olyan böngészőből is, ahol nem vagyok bejelentkezve a fiókba.
-
brsdnl92
tag
Sziasztok!
Szinkronizáltam két mappát a Google Drive-ra, fel is töltötte őket. Azt a merevlemezt, amin voltak ezek a mappák, leformáztam, előtte átmásoltam másik merevlemezre a mappákat. Formázás után visszamásoltam a mappákat, azt írta a Google Sync, hogy a korábban szinkronizált mappákat nem találja. Kérdésem, hogy hogyan tudom újra szinkronizálttá tenni az egész mappát, úgy, hogy ne töltse fel újra? Mert szinkronizálttá tettem, és létrehozott egy új mappát, ugyanazzal a névvel, tehát újra elkezdte feltölteni. Nem vizsgálta, hogy esetleg megtalálható-e már a mappa a Drive-on.
Köszönöm!
-
Sziasztok.
Találkozott valaki olyan problémával, hogy a Google fotók wifi-n nem szinkronizál (se barátnőmnél, se nálam), csak mobilinterneten?!
Kiírja, hogy várakozás WiFi-re, pedig van aktív wifi kapcsolat, mert minden más működik, amihez net kell!Illetve a Gdrive se akarja feltölteni a képeket!
A telefon egy OnePlus 5T (8.1 Oreo, módosítatlan), pár hete használom, nem lett biztonsági mentés visszaállítva!
-
Arpee78
senior tag
A gondom összefügghet 466-al.
Nálam a kliensprogram(backup&sync) nem szinkronizálja azokat a fileokat amelyeket korábban már szinkronizált. Akár a filenév is lehet más, de nem tölti le újra, ha a tartalom azonos.
Sajátos célra használom a Google driveot. Rendszeresen küldenek emailt sok csatolmánnyal. Ezeket a Google Driveba mentem, a kliensprogram letölti, én meg onnan kimásolom és törlöm.
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
egyik munkatársam vásárolt google drive tárhelyet (100gb). Meg is jött neki a számla, hogy július 8. óta aktív az előfizetés.
Viszont mind telefonon mind webes felületen továbbra is csak az alap 15gb-ot mutatja. A kapott emailben 24 órás átfutási időt jeleznek de azon már bőven túljutottunk.Járt már valaki így közületek?
Köszi
-
casper1
tag
Sziasztok. Mióta a Photo backup-ot leváltotta a backup and sync azóta ha feltöltök vele képeket nem tudom vissza szinkronizállni. Nem jelenik meg a google fényképek mappában. Gondoltam letörlöm a driveról a mappát és újra szinkronizálom a google-val. Hát a mappákat létrehozza de egy képet se tölt le. Valaki tud valami trükköt az első vagy/és a másofik problémára?
Előre is köszi a tippeket. -
PHenis
senior tag
Azt tenyleg nem lehet megcsinalni, hogy a kozos nyaralas kepeit megosztom a resztvevokkel es ok elmentik a sajat gdriveukra? Eddig annyi tortent, hogy megosztottam, a tobbiek add to my drive, majd toroltem es mindenkinek eltunt.
De az is fura, hogy az asztali alkalmazas fel napig szuttyogott a feltoltessel, es nem foglal helyet a driveomon. A computers ful alatt latom a cuccokat a webes feluleten.
Most akkor fel ven toltve vagy nem?
Ez direkt ilyen szar amugy? -
gaara01
tag
Google Drive nem engedi letölteni a saját cuccaimat, mert vírusnak érzékelte a crak fájlokat. Hogyan tudom leszedni?

-
-
swoody
senior tag
-
Szia,
Olyat lehet, hogy mappát a link birtokában bárki megtekinthet (bejelentkezés nélkül is), vagy csak meghatározott, általad feljogosított (bejelentkezett) személyek, de jelszavas védelemről a Google Drive szintjén nem tudok, hacsak nem úgy töltöd fel, hogy eleve védve van jelszóval, például *.rar, *.zip...stb. formátumban.
Pékmester: Szia, Tűzfal nem foghatta meg adott folyamatot?
-
Pékmester
tag
Sziasztok! A Backup and Sync nem akar működni. Feltelepül, majd azt írja ki, hogy nincs internet elérés. Természtesen van, minden más működik. Google Drive fiókom van, egy darabig működött, azóta semmi. Mi lehet a probléma?
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Az valóság, hogy nincs olyan opció, hogy csinálok egy mappát, amit csak a link birtokában lehet megtalálni, illetve maga a mappa továbbá jelszóval legyen védve?

-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Direkt beállítottam a beállításoknál ,hogy a mappát "Az interneten bárki megkeresheti és szerkesztheti"elküldöm a linket (megosztható link létrehozása) , de nem az alkalmazon keresztül nyitja meg hiába megyek rá , hogy megnyitás drivén keresztül, se nálam se másnál,csak úgy tudom , hogy meghívom a személyt kap egy meghívót az emailra arra rámegyek megnyitja böngészőböl.Megnyitom az alkalmazást és ott van.
Valahogy van arra lehetőség , hogy ne kelljen mindenkit meghívogatni? -
escsé
tag
Tud valaki megoldást arra, hogy mappát/mappákat offline elérjem?
Letöltöm a Google Dokumentumok Offline plugint, beállítom a tartalmak elérhetőek legyenek offline és a google táblázatokban tudom egyesével beállítani, hogy offline legyen. Ez rengeteg munka minden fájlnál, amit használnék. -
sztikac
őstag
Google Backup and Sync-et telepíted a gépedre és simán intézőben átmásolod (már ha Windows-ról van szó).
-
Crytek
nagyúr
Nincs valami értelmes megoldás google drive-ról való letöltésre rengeteg fájl esetében?
120 fájlról van szó de ha kijelölöm összeset egyetlen nagy zip fájlba kezdi csomagolni

(Ezt nyilván nem akarom mert 60GB és kinek várom mire becsomagolja...egyesével meg mire végigkattintom a 120 dbot meghalok ) -
Krystal_s
addikt
Valami nem ok Firefox böngészővel.
Pár hete simán a böngészőmből feltöltöttem pár tömörített anyagot. Most szeretném letölteni. Kiírja túl nagy méret ahhoz, hogy átnézze vírusos-e. Kérdezi, Letöltés mindenképpen? Rányomok, hogy igen és csak egy üres fehér oldal jön be. Valami ilyen címen:
https://doc-04-87-docs.googleusercontent.com/docs/securesc/1nk17v4invn75mexxxx/lkfm64s8b3boakilptige/152668000/10445842373027/10463027/1pL6xVeHJUf6sR2mlT1GuyUO8q?e=download&nonce=pbud7h9kq4&user=183060777758&hash=8iq5ilonihgviccer9e3b6mkkkmss97m
Semmit nem tudok letölteni a saját fiókomból.
Kicsi fájlokat sem.
Megnéztem Operával is, szerencsére ott letudok tölteni. De mi a fene baja lehet a Firefoxxal? -
updog
őstag
Sziasztok!
Elképzelhető hogy a Win10 legújabb frissítése bekavart a Google Drive lelkivilágába (is..)?
Tegnap az fogadott, hogy a Drive a pc-men ki volt jelentkezve (pedig se ki nem jelentkeztem, se Drive frissítést nem telepítettem, az hótziher).
Mondom OK, jelentkezzünk be, ekkor végigvezetett a kezdeti beállításokon, még ez is rendben van, beállítottam a hónapok óta használt foldert, hogy állapítsa meg hogy semmi nem változott.
Ehhez képest már egy órája darálja a vinyót, szinkronizál minden fájlt (konkrétan írja hogy feltöltés, megy a % szép lassan), a hely fogy a tárhelyen(!), miközben a fájlok tartalma, módosítási ideje, és struktúrája nem változik (WTF), követem a böngészőben is és Total commanderben is.
Mindenesetre nagyon morci leszek ha bármit összekócol akár a Google akár az MS....
Ez így hogy lehet? Ha ugyanazt a folder állítom be, miért kell konkrétan uploadolni még egyszer mindent? -
Linken keresztüli megosztás (haladó opció), hogy a link birtokában bárki hozzáférjen (bejelentkezés nélkül) a tartalomhoz?
Jobb klikk az állományra -> Megosztás -> Haladó -> Kinek van hozzáférése (alapesetben Privát) -> Módosítás -> Be - Link birtokában bárki -> Mentés -> Megosztási link másolása és az alapján később elérhető bárhonnan
Elég lehet a megtekintés, de akár szerkesztési jog is adható a fentiek szerint. -
vaakuum
addikt
Arra van valami megoldás, hogy ha nagyméretű prezentációt a gyerek a saját neve alatt felrak a drivera, az iskolában az előadói gépen böngészőből belépve a saját fiókjába egyszerűen lemásolja a tanári gépre, és utána megtartsa a powerpointos előadást? Mindezt mindenféle csatoló szoftver telepítése nélkül?
Próbáltam neki mutatni, hogy megnyitja a gdriveot, és egérrel kihúzza asztalra a szükséges ppt-t, de meglepetésemre nem működik, sőt, másolás opciót sem találtam jobb klikkel

-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Számítógép újratelepítése után szeretném visszaszerezni a fájlokat. Azt hiszem, csak letölteni lehet egyenként a mappákat, de az a problémám, hogy az almappák nincsenek benne a letöltött tömörített fájlban. Mi lehet a gond? Online látszódik minden.
Vagy szinkronizációt kell beállítani, de akkor nem fordítva szinkronizál, és az üres mappákkal felülírja a Drive-ot?
Köszönöm!
-
sugarforce
addikt
Igen, mert te a windowsos profilt szinkronizalod, nem a drive mappat. Ha hozol letre egy mappat a drive webes feluleten, utana a gepen kivalasztod az hol legyen, az a masik gepen is meg fog jelenni, pont ez a lenyege a drivenak. Nekem kb 4 gepen van szinkronizalva a drive.
-
aszti93
aktív tag
Elvileg igen, csak jelenleg másik gép másik almappát eredményez a drive-ban és nem jövök rá, hogy hogyan lehetne összerakni a 2-t.
Azt a lehetőséget feldobja, hogyválasszam ki a mappát amit szinkronizálni akarok a drive-al, de azt nem hogy válasszam ki azt a drive mappát amit szinkronizálni akarok a géppel.
-
aszti93
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez megvan, a gondom az az, hogy amikor ezt telepítem mind2 gépre akkor a drive a 2 gépnek létrhoz 2 külön mappát "számítógép" és "laptop" néven. Lehet olyan beállítást eszközölni, hogy a 2 gép egyazon helyről (g.drive-on belül) szinkronizáljon?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a g.drive egy mappáját össze lehet szinkronizálni 2 különböző géppel? Jelenleg az egyik gépemen van egy mappa amit a drive-ban a Számítógépek->Saját eszközök: Számítógép pont alatt lehet megtalálni és ennek a mappának a tartalmát szeretném úgy megosztani hogy ha bármelyik gépemről hozzányúlok akkor azok a frissítések megjelenjenek a másik gépen is szinkronizálás után.
Ebben tudtok esetleg sgíteni?Előre is Köszönöm!
-
DS39
nagyúr
amit feltöltök magamnak Drive-ra, nincs megosztja senkivel, azt vizsgálhatja esetleg a Google?
szoktam letölteni sorozat részeket (torrent), és feltöltöm Drive-ra néhány napra, amíg meg nem nézem őket, valamelyik eszközön. (utána törlöm)
gondoltam rá, hogy ha ezen idő alatt vizsgálná épp a tárhelyemet a Google, nehogy emiatt letiltsa az e-mail címemet is. -
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Nem igazából értem..Elvileg korlátlan mérettel szinkronizálom a fotóimat telefonról a google fényképekkel. De valamiért mégis megtelt a tárhelyem mégpedig azért, mert a Drive tárhelyét megtöltötték a fotóim. Ez így normális, vagy elkalibráltam valamit? -
Quqesz
nagyúr
Sziasztok
Találkozott már vki olyannal, hogy mikor feltöltök egy pl képet drive-ba, akkor nem jelenik meg a folyamat az értesítő sávban? Letöltésnél ott a nyilacska, meg a letöltés állapota, de feltöltésnél nincsen. Már mindent áttúrtam, mindent engedélyeztem, de semmi eredménye.... S8+ oreo
-
AOD
csendes tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy úgy töltsek fel a Drivera egy mappát, hogy arról nem csinálok kvázi másolatot a szg-em Drive mappájában? (Mert a bemásolás plusz feltöltés így egy örökkévalóságig tartana, ráadásul feleslegesen foglal dupla helyet a gépemen)
Minden 'how to' leírás azt mondja, húzzam bele a Drive mappába a feltölteni kívánt fájlokat. De én egy 6+ gigás mappát, sok ezer fájlal szeretnék menteni? -
oszi666
őstag
Tovább folytatódik kálváriám. Rendszergazdaként telepítettem.
Ha nem rendszerazdaként indítom akkor semmi, nincs kapcsolat hibaüzenettel nem csinál semmit.
Ha rendszergazda módban indítom akkor sikerül eddig eljutni:
Sikertelen bejelentkezés. Nincs internetkapcsolat (de van)
ALul rányomok arra hogy akkor bejelentkezés böngészővel.
Erre megnyitja az explorert, majd
Sikertelen bejelentkezés
Ajjaj! Valami baj van.
Jelentkezzen be újra. A fiókhoz való hozzáféréshez fogadja el a(z) Biztonsági mentés és szinkronizálás kérelmét. És ennyi. Könyörgöm valami ötlet? -
oszi666
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Hát lehet. Csak azt nem értem, hogy szó szerint egyik pillanatról a másikra történt a dolog.
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mi a bánat van a google drive-ommal de a Backup&Sync teljesen megzakkant. Folyamatosan Hiba a csatlakozáskor hibaüzenettel nem csinál semmit egyszerűen. Ha többször letörlöm, újratelepítem újraindítom stb akkor néha megjavul egy kis időre aztán teljesen KO. Böngészőből és az otthoni gépemről elérem. Szerintem a munkahelyi laptopom beállításaival van a baj de fogalmam sincs mi. Eddig kifogástalanul működött és most egyszercsak random elkezdte ezt, hogy akármit csinálok nem hajlandó csatlakozni. -
Magnat
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
SZia,
nekem is az a problémám ami az eredeti kérdés volt, h egy velem szerkesztésre megosztott filet (ami egy excel tábla) ha szerkesztek, nem az eredeti file szekesztődik, hanem egy másolatot hoz létre a saját driveomon ... én a Sheetsben próbáltam szerkeszteni (amit te is ajánlottál), de akkor is mindig új filet hoz létre ... igazából nem is értem, h ha ez így működik, akkor mit jelent, h velem szerkesztésre osztották meg a filet, hiszen az eredeti filet nem szerkesztettem így sem ... igazából amire szükségem lenne, h egy többekkel megosztott filet bárki szekeszthesse és ne kelljen újra megh újra megosztogatni az új verziókat.
-
-
escsé
tag
válasz
Ric4m0nd
üzenetére
Ezt nézd meg. Nem próbáltam. Nem csak a linkről elérhető, az alkalmazások csatlakozása drive-hoz menüponton keresztül is tudod csatlakoztatni.
Ez egy webes alkalmazás, így nem kell linuxos program.
off: nekem a firefox is (már) jól kezeli a drive-os cuccokat, nem kell a chromium -
Ric4m0nd
aktív tag
Sziasztok! Google Drive-on szeretném kitakarítani a duplikát fájlokat.
Találtam egy Clone Files Checker programot, ami ezt meg is tudja oldani 5-12ezer ft-ért cserébe. Kérdésem, hogy tudtok-e egy ingyenes (pl. linuxos appot) megoldást, ami szintén a felhős tárhelyeket takarítja. Ez a progi a Onedrive-ot is képes tisztítani. youtube
Előre is köszönöm az ötleteket!
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Rohadtul elegem van ezekből!Vannak bizonyos videók,amiket feltöltöttem saját drive-ra.
Megosztottam ismerősöknek.De csak 70% látható.
És az idővel el-el tűnik újabb videó.
Ha 1et osztok meg:
Sajnos nem férhet hozzá ehhez az elemhez, mert az sérti Általános Szerződési Feltételeinket.
Én látom,de senki más,akárhogy rakom fel újra.
"Házi videó",se szex,se sértő nincs benne.
Épp a második supportost fogyasztom.(fél órája beszélek már....)
Ő nem tud csinálni semmit,az előző se csinált!
És vakarják a fejüket.
2 napot vártam,se válasz se megoldás.Találkozott valaki hasonló problémával?
-
brsdnl92
tag
Sziasztok!
Ha megnyitok egy Google Sheet dokumentumot, bezárom, akkor egy új plusz fájlként létrejön mindig a dokumentum. Hogy tudom ezt kikapcsolni? Köszi!
-
marquuard
veterán
Sziasztok, Chrome alól próbálnék pár képet lehúzni, de meghiúsult-tiltott jön állandóan. Láttam két hozzászólást a hibával kapcsolatosan a topikban, de nem volt rá válasz. Hátha majd most lesz. Mi lehet ennek az oka?
-
escsé
tag
Sziasztok!
Lehetséges beállítani egy megosztott mappát, hogy adat változáskor értesítse a feleket?
-
default.
őstag
Sziasztok!
Google Drive (Backup & Sync) előfizetésre csak egyféleképpen, bankkártyával van lehetőség?
Tehát pl. havi rendszeres átutalással nem?Köszönöm előre is,
Üdv! -
törölt tag
Üdv
Google drive-ról lehet közvetlenül fotót beilleszteni Facebook hozzászólásba valahogyan?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
) találtam egészen 
Tökjó.

Pár hete simán a böngészőmből feltöltöttem pár tömörített anyagot. Most szeretném letölteni. Kiírja túl nagy méret ahhoz, hogy átnézze vírusos-e. Kérdezi, Letöltés mindenképpen? Rányomok, hogy igen és csak egy üres fehér oldal jön be. Valami ilyen címen: