Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
igazi google fordítós lett a magyarítás.

(asztali böngészőben újdonság a dark mode)
-
DS39
nagyúr
amit feltöltök magamnak Drive-ra, nincs megosztja senkivel, azt vizsgálhatja esetleg a Google?
szoktam letölteni sorozat részeket (torrent), és feltöltöm Drive-ra néhány napra, amíg meg nem nézem őket, valamelyik eszközön. (utána törlöm)
gondoltam rá, hogy ha ezen idő alatt vizsgálná épp a tárhelyemet a Google, nehogy emiatt letiltsa az e-mail címemet is. -
DS39
nagyúr
a böngészős google drive-ot be lehet állítani úgy, hogy ha egy mappában van egy valami.doc és én abba a mappába feltöltöm ennek a fájlnak a frissített verzióját, akkor azt ne mellé tegye automatikusan ugyanilyen néven, hanem megkérdezze hogy akarom-e felülírni vagy megtartani mindkettőt? (ahogy mondjuk a OneDrive esetében)
olyan megoldás van benne hogy egy adott fájlra rámegyek, és verzió kezelése alatt elérhető új verzió feltöltése, de ez egyrészt macerás, másrészt ha egy mappában 10 fájl van, és mind a tízet frissíteni akarom, akkor az csoportosan már nem megy, csak egyenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest