Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oldman2
nagyúr
-
válasz
gyuri81
üzenetére
Biztosan nézted a kukát többször is, de azért jelzem, hogy nem minden esetben ürít ki mindent. Tehát elvileg ürítesz, kitöröl X mennyiséget, aztán kilépsz-belépsz és van benne ugyanúgy cucc, hiába választottad a végleges törlésüket. Ugyanez van az összes fájl kijelölésénél is: bejelöli az ember, hogy mindent jelöljön ki adott mappában és ilyen ca. 200db-ot tud csak kijelölni. Ha tovább görgetsz, akkor alatta ott a millió másik jelöletlen fájl. Néhány hete és is szabadítottam fel helyet, szedtem le dolgokat offline-ba és akkor tűntek fel ezek.
Készülékek biztonsági mentéseit nézted?!
-
Az alábbi problémával fordulok hozzátok.
Adott egy rokonom google tárhelye. Kb 1 hete mindent is letöröltünk a tárhelyéről, de továbbra is azt írja, hogy 80%-a megtelt a tárhelynek. A Drive-ban jelzi, hogy van valami, de egyszerűen sehol nem találom ( kuka is kiürítve). Hol keressem az adott tartalmat? -
Ablakos
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
One Drive topickban érdeklődtél? Hátha...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy ki/belépést próbálj meg.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudsz egyébként feltölteni dolgokat? Tehát ténylegesen él a tárhely? Talán nincs szinkronban a hibaüzenet a tárhellyel?! Várj esetleg néhány napot, aztán írj a supportnak.
-
Grillo
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A OneDrive az a Microsoft felhőszolgáltatása, a Drive a google. Nincs összefüggés, rossz cégnél fizettél elő, vagy valami más nem kerek. A google hogy jelezte, hogy törlik? Csak mert a Microsoftnak kellett volna.
-
Sirandrish
legenda
Heyo!
Van egy kis gondom.
Jelezte a google hogy törölni fogják a one drive tárhelyemet(és a képeimet), mert túlléptem az 5gigát (15giga volt már), ezért veghyek tárhelyet.
Elő is fizettem a 100gigás verzióra, de ugyanúgy írja pirossal hogy 14 napon belül törlik.
Alatta meg hogy tárhely 15/100...
Most akkor WTF? -
Üdv! Tyűűű, ma megállt bennem az ütő! Egy elég sok munkaórát igénylő ppt-ből sikerült jó néhány diát kitörölni (parancsikonok, névegyezés stb. nem részletezem hogyan és miért) és úgy elmenteni. A Drive-ba persze nyomban szinkronizálta, így ott is a rövidebb verzió volt már fent. Gépen sajnos semmilyen előzményfájlt nem tudtam elővarázsolni. Totál pánik...Drive-ba fel. Nézem a fájlt, jobb klikk, hátha...hát nem ott vannak az előzményfájlok!!! Atya ég, a bénázásom végül jól sült el, megvan az eredetei fájl.
-
Üdv! Be**arás! Se a webes felületen, se a mobil applikációban nem tudom megnézni, hogy adott mappa mekkora adatmennyiséget tartalmaz. Létezik ilyen vagy én vagyok a béna?! Köszönöm!
-
II.Démonlord
tag
válasz
II.Démonlord
üzenetére
Sikerült megoldani.
A fiókot kellett leválasztani, majd gép újraindítás után újra bejelentkezni a Google Drive programba és utánna már sikerült csatolni mappát amit rendben szinkronizál. -
II.Démonlord
tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem. Adott a Google Drive 200 GB-os csomaggal. Azt szeretném elérni, hogy ami a gépen egy adott mappában vannak fájlok azt szinkronizálja fel, illetve ha valamit módosítok benne pl egy fájlt törlök vagy újat hozok létre, akkor a frissítés az automatikusan történjen meg.
Letöltöttem a Google Drive klienst és próbálom beállítani de nem sikerül. A Beállításokban kiválasztom, hogy melyiket szeretném. [kép] Viszont ha ebbe a mappába bármit szeretnék rakni, akkor az az üzenetet kapom, hogy nincs engedély [kép]
Ha pedig egy olyan mappát adok meg, amiben már eleve van valami, akkor pedig olyan üzenet jön, hogy csak üres mappát lehet megadni.
Valaki tudja, hogy mit nem csinálok jól? Régen nagyon jól működött, volt egy mappám és az folyamatosan szinkronba volt a felhővel. Ha pl egy excel fájlban valamit módosítottam a gépen, akkor az a mentés után egyből frissült a felhőben is. Ezt szeretném most is elérni. -
zümzümm
senior tag
Sziasztok
PaypalRedirectApi2Result failed
Tárhelyet akartam bővíteni paypal fizetéssel de a fenti hibaüzenetet adta, és azt írta hogy próbálkozzak ujra vagy válasszak másik fizetési módot. Nem akarok bankkártyá fizetést választani, paypallal akarok fizetni de többszöri próbálkozásnál is mindig ugyan azt a hibaüzenetet kapom.
Van erre orvosság?
-
seger
addikt
Beállítható valahogy az, hogy senki ne tudjon megosztani velem file-t?
Ha igen, hogyan? -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Még jó múltkor telepítettem pc-re a Google drive programot és kiraktam külön meghajtóként ami tetszik. Viszont ha behúzok arra a meghajtóra egy nagyobb fájlt és rámásolta az valójában még nincs fent Google driveon csak jóval sokkal később! Az megoldható, hogy közvetlen töltse egyből fel googleba drivera a maximális internet sebességgel?
A másik kérdésem ha az előbbi megoldható akkor én tudnám használni a driveot filmek sorozatok tárolására is és onnan lejátszani? Vagy ilyen tartalmakat törli a Google ?
-
ledgeri
nagyúr
Értem. Alapból vannak progik amik tudnak hasonlókat, de szeméályesen nekem nem kellenek jelenleg, meg egy jó ideje, szóval aktuális részleteiket nem tudom... és a win7 kompatibilitássaikat sem. Szerintem ha jó helyen nézel utána fogsz találni megfelelőt, de az megint egy külsős dolog, ami hozzáfér a fiókodhoz, adataidhoz.
-
Amur
addikt
semmilyen megoldás nincs hogy win7 alatt szinkronizáljon az asztali alkalmazás? mondjuk egy régi verzió, vagy van-e olyan alkalmazás ami a drive-ra mentve a beállított fájlokat mappákat elvégzi ugyanazt mint az asztali drive? elég sokáig nem lesz időm win10-re váltani, mindent átvinni, belakni stb.. viszont biztonságban szeretném tudni az adataim..manuális mentésre megint nincs időm..
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Pc-re felrakntam a Google drive programot és beállítottam melyik mappákat szinkronizálja drive tárhelyre. Mobilon megnyitom a Google drive alkalmazást és nem találom amit szinkronizált! Ott a PC mappa mentések de üres! Most akkor mit szinkronizált fel és hova?
-
válasz
Ablakos
üzenetére
Hát lényegében a Kingston Ironkey pendrive-nak saját pendriveon mentett ClevX programja van, tehát az eszköz ugyanaz, ami vezérli a mentést (nem gépenként van program telepítve). Bármilyen gépbe bedugom megy. Eddig nem volt duplikáció 2 asztali gépen és 1 notin használtam, mind a 3 gép windows környezet.
-
Ablakos
addikt
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Honnan tudná a Gdrive, hogy neked a két külön eszközön (pend., Mac) azonos fájlok is vannak.
(Amelyek számodra duplikátumok.) Természetesen külön kezeli ezeket. (Meg a nagyobb tárhely igény miatt hátha előfizetsz egy nagyobbra
)
Esetleg egy külső szinkron alkalmazás tud ezen segíteni. Goodsync elég jó, de nem ingyenes. -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
JoceeHunt
üzenetére
A google programos backup (weben számítógépek) az máshova megy, mint a google programos sync (weben drive). És a backup csak egy irányba szinkronizál. Le merem fogadni, hogy a kingstoné az a backup részbe irányúl, és mivel 2 gép, 2 ID. Ezzel szerintem inkább a Kingstont-kéne megkeresni!
-
Sziasztok,
Vettem egy Kingston Ironkey Locker 64GB-os pendrive-ot.
Kb 1 hónapja áttértem laptop terén a Mac-re, asztali munkahelyi PC-m maradt windows környezet.
A pendrive google drive-ra van szinkronizálva mentés jelleggel.
A problémám, hogy a windows környezetben és a Mac laptopon lévő mentéseket külön kezeli, azaz duplikálja a drive-ban a mappákat, ezzel együtt a fájlokat is. Lenne erre esetleg megoldása valakinek aki ismeri és használja a fenti pendrive-ot?
Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
piocasember
üzenetére
Naa, ez így már megint más!!!

Privátban kérnék csatorna-linket, ha szabad. Ránéznék! -
ledgeri
nagyúr
válasz
piocasember
üzenetére
Legközelebb ne a direkt emailfiók-emailcímedet írd ki, hanem használj valamilyen alias szolgáltatást (anonaddy, simplelogin), vagy regisztrálj saját domain-t!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ablakos
üzenetére
Ez a fálokban lévő linkeket is nézi?
Vagy a fájlokban lévő linkeken elérhető oldalakon találhatóakat?
Gondolom a pdf-ben annyi van, hogy "a részletes leírás elérhető itt" majd átdob egy oldalra, ott meg valami szöveg aztán "nem ért egyet? jelentkezzen be itt" és máris nyulták a cuccokat, nyomták a malware-t, stb. -
ledgeri
nagyúr
válasz
piocasember
üzenetére
Oké... Az nem a "Tárhelyedre töltött" rész, hanem veled megosztott. Ez pont ugyanaz, mint ha Z Ákos dolgozik egy helyen, P Anitával, és Anita elküldi Ákosnak a jelentést.
A háttérben az történik, hogy Anita feltölti a jelentést, és megjelöli Ákost, mint kb címzettet. Ákos meg pont ugyanott, ugyanúgy látja, de nem a saját tárhelyén. De ugyanott listázódik minden amit valaha megnyitottál, bejelentkezve google fiókba, mint google dokumentum link.Tanulság: nem osztogatunk valóban használt, fő emailcímeket, ha nem akarunk rá spam-et.
Megoldás: passz.... vagy új emailcímre költözés és nem +-os rendszerű alias használat (mivel az aktuális címed már kint, és a google-es te+alias@gmail.com formátum nem a legjobbDe az infóért köszi!

-
piocasember
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Rendben, köszönöm szépen! Addig itt egy Youtube link. Pont ez történt velem is, ami a videóban látható.
https://youtu.be/Xysm9ZEh0qQ -
ledgeri
nagyúr
válasz
piocasember
üzenetére
Van... A drive nem nyitott könyv alapból. Küldj már be képet a példaemailről, és hogy drive-ba lépve hogyan is néz ki az a "beérkezett fájl"... mert még mindig nem tudom felfogni (ha töröltél mindent elég hogy ha amikor legközelebb lesz!)

-
piocasember
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszönöm szépen! Külföldi fórumokon is írják, hogy sokan kapnak ilyet, de azon kívül, hogy tiltják a feladót és törlik a fájlt, sokat nem tudnak tenni. A lényeg, hogy nem kattintottam rá, hanem blokkoltam a feladót, majd töröltem. Volt, aki megnyitotta. Ment is a levesbe a gmail fiókja és a YT csatornája azonnal. Nem igazán értem, miért nincs egy olyan opció, hogy csak az oszthat meg fájlokat a Driveban, aki előtte kap engedélyt a tulajdonostól.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
piocasember
üzenetére
Én ott csinálnék egy mindenkiléptet-jelszótcserél-2fa-t-beállít kört.
-
Ablakos
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Lehetnek alkalmazások (A Drivehoz társított alkalmazások), amik kaptak engedélyt a drive használatra. Esetleg azokat kellene előszőr letiltani. Hátha valamelyik...
-
Ablakos
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
A tárhelyedre töltik
vagy csak megosztják a szemetet és ott a "velem megosztottak" között látod? -
piocasember
tag
Sziasztok! Hetek óta érkezik rendszeresen pdf fájl különböző iseretlen felhasználóktól a Google Drive fiókomba. Természeseten vírusos mind. Nem töltöm le egyiket sem, de igen aggályosnak találom, hogy csak úgy fel tud tölteni oda bárki bármit. Csak felhasználó letitlása opciót találtam. Létezik olyan beállítás, hogy senki ne tudjon fájlt feltölteni a tárhelyemre? Köszönöm szépen!
-
Üdv! A laptopomat (Win10) alvó módból ébresztve a Google Drive megjelenik a tálcámon, mint egy futó program. Rákattintva nem történik semmi, csak bezárni tudom. Sajna képet most nem lőttem. Találkozott valaki hasonlóval? Köszönöm!
-
kelly7
aktív tag
válasz
snowdog
üzenetére
Google drive foglal 8,96GB
Gmail: 4GB
Google fotók:977 MB
Eszköz biztonsági másolata: 0,94
Jelenleg a drive-on van kb 30db sms mentés, gyakorlatilag mind 1 MB alatti, illetve 2 db kép. Ha rá megyek hogy adja ki a nagy fileokat, ezeket adja be. Nincs megosztásom, semmi egyéb......
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Még mindig küzdök ezzel a drive-al. A gmail fiókom lassan meg telik, és töröltetni szeretne. A Drive-ban kb 9gb adatot ír, viszont gyakorlatilag nincs benne semmi. Eszembe jutott, hogy mentem folyamatosan a viber-t is. Na azt hova menti? Nem az kavar be? Vagy mi lehet a gond?
-
mileston3
csendes tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Gondolom a két fiók össze van kapcsolva, hogy a kettőre érkező emaileket egy fiókban lehessen látni, ne kelljen ahhoz belépni az egyik, majd a másik fiókba. Semmi köze a kétfaktoros hitelesítéshez. Amit el szeretnénk érni, azok többnyire személyes fotók, meg egyéb fontos dolgok...
-
mileston3
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom melyik témához illene a legjobban a kérdésem, a Google fiók kifejezésre sem dobott ki a kereső értékelhető topicot, úgyhogy beírom ide a problémám, hátha valaki tud megoldást javasolni.
A lényeg hogy van egy Google-fiók, ami zárolva lett állítólagosan erőszakos vagy kifogásolható tartalom lementése miatt. Valóban lettek olyan dolgok lementve (cikkek) amikben ilyen tartalom volt, viszont azt nyilván nem olyan szándékkal mentették le, hogy lehessen rajta szörnyülködni valami fészbukos csoportban, hanem későbbi elolvasás céljából.
Ahelyett hogy a kérdéses dolgokat törölték volna, letiltották a fiókot, ezáltal minden hozzáférést a Gmailhez, a Drive-hoz és mindenhez, ami a Google-fiókhoz kapcsolódik (egy Hotmaillel összekapcsolás is).
Azt szeretném elérni, hogy visszakapjuk a fiókot, mert rengeteg dolog van, ami viszont fontos lenne hogy meglegyen és így ehhez sem férünk hozzá. A nevetséges fellebbezéses szarjukkal kitörölhetjük a seggünket, vagy 10-szer küldtük el, nulla válasz 3 hónap alatt.
Mit lehet tenni, hova lehet írni, kivel lehet felvenni a kapcsolatot, hogy feloldják a tiltást és eltávolítsák a kifogásolt tartalmat? Nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni, mert járt hasonló cipőben. Ha nagyon off, a válaszokkal kereshettek privát üzenet formájában is.
Sziasztok!!! -
Ablakos
addikt
A windows asztali alkalmazásban offline elérésre megjelelölt fájlt hol érem el? Egy jelszó alkalmazás adatbázisát (fájlt) szeretném így kiválasztani. (amely a gdrive-on van)
-
ledgeri
nagyúr
Bocsánat, sokszor vissza kapom...

Szóval az alap asztali kliensben van külön backup, és külön sync-rész, de ez rendszer szintű különbség, nem a drive egy mappájának beállítása. (az itteni bakup is inkább csak felfele irányú sync-ként működik)
A fájlkezelésnél meg be tudsz állítani olyan fájlokat, amik nem töltődnek az adott eszközre, viszont azon elérhetőek (ha van net), de azok nem írhatatlanok, csak olvashatóak, hiszen ha belemész a mappába, fájlba, és törölsz valamit, az mindenhol töröltnek fog látszódni, szóval nem igazi backup, mert az összes eszkötz érinti, hiába csak egyiken van adatvesztés, folyamatosan, és úgy törölhet bele, hogy az a másikon is végbe megy.#1026 World-Soft Team-eset nem ismerem belülről, de tény a google one is úgy működik, hogy ha a 100 gigás tárhelyre kapok egy mappa linket, ha abba bele akarok tölteni, akkor az csak látszódni fog ott, de az én tárhelyem eszi.

-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehetne nekem mint magán embernek a Google-on belül Team Drive-ot venni?
Ilyet Ebay-ról szoktam szerezni, de jó lenne ha stabil lenne.
Ugye azt szeretem benne, hogy ha megosztom, akkor úgy tudnak feltölteni képeket és videókat nekem, hogy nem fogy a feltöltő Drive tárhelye.
Ha a saját 15GB-osom osztom meg akkor viszont igen. Ezért gondolom hiába bővítenék 100GB-ra, akkor is ezt lenne. (bár nincs tapasztalatom).
Én nem találtam olyat egyenlőre, hogy hol lehetne venni (természetesen nem úgy hogy annyit fizetek mintha egy 500 fős vállatom lenne magánszemélyként).
Van valaminek tapasztalata, vagy információja?
Előre is köszi. -
G@ben
addikt
Minden gépindításnál kapom az üzenetet, hogy a Google Drive ezen verziója megszűnik, így x napon belül nem fogom tudni haználni. Win 7-esem van, de még nem szeretnék upgradelni a régi gép miatt, így azt szeretném megtudni, hogy mivel jár ez a megszűnés. Nem tudok emaileket szinkronizálni, fájlokat feltölteni, stb?
-
ledgeri
nagyúr
Az windowsos asztali kliens az tudja ezt a két módot (nem ismerem a többit). Nem mappákkal kell játszani, mert már önmagában külön helyre menti. Ha a webfelületen megnézed akkor a drive/mydrive, ami A sync, és a számítógépek/computers, ami A backup.
Win kliens -bár egy hónapja láttam utóljára- is így fel van osztva, csak már pontosan nem tudom.Vagy ha félreértem, akkor viszont a "backup" meg lehet nem letöltetett "offline mappa", szóval ott van, de nem letöltött, viszontt a sync megy rá így ha törölve van belőle, akkor az egyből törlődik.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Van egy csomó eszközöm: Win, MacOS, iOS, iPadOS, Android. Ezeken a rendszereken használnám a drive-ot.
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy létrehoznék 2 mappát:
SYNC - Ezt kellene szinkronizálni az eszközök között, legyen ott az eszközön a tartalma.
BACKUP - Itt pedig csak lássam mi van ott és ha kell le tudjam tölteni.Milyen beállítások kellenek?
Köszönöm! -
Oldman2
nagyúr
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Hol tudom megnézni, hogy mi foglalja a tárhelyet? 98% foglalt, de nem találom mi foglalja. Milyen felületen vagy alkalmazásban tudom kitörölni amire nincs szükségem?
Válaszokat előre köszönöm. -
tamas1985
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne:
ha egyszerre teflonról több fájlt szeretnék feltölteni akkor csak egy kerül fel.
Írja, hogy feltöltve x db, de nem történik meg?
Mi lehet a gond? -
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Futó gondolat, holnap, vagy jövő héten néznék utána jobban, de bocs, megkérdezném.
Hányféle googledrive-ot elérő google-progi van most? Legutóbb mikor néztem, akkor volt kettő, egyik inkáb backup, másik inkább sync.
Utóbbi-félénél érdekelne, hogy ugyel lehet szelektíven választani szinkronizálódó mappát... Lehet szelektíven választani szinkronizálási idő-ablakot, progin belül, vagy akkor már windovs-szal kell kombózni, mert nincs beleépítve.Infókért előre köszi! "Még nem utánajárásért" bocsi!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Google Fotók is már csak "tükör" lett és nem backup?
Úgy értem, hogy amit telefonról törlök, az törlődik a tárhelyről is? -
seger
addikt
Szisztok!
Naponta 2-3 olyan üzenetet kapok, hogy xy megosztott velem egy dokumentumot.
Hogyan lehetne tíltani, hogy ne kapjak ilyeneket?
Tudnátok segíteni? -
snowdog
veterán
Nagyon meglennék lepve, ha ez így lenne, de azért örülnék a tárhely növekedésének.
Találtam róla infót, tehát lehet reménykedni.
[link]Persze azért az továbbra is kérdés, hogy Magyarország területére is vonatkozik-e a bővítés:
"It has been further reported that Google is expanding the availability of Workspace in a number of countries like the Philippines, Indonesia, Vietnam, Taiwan, Malaysia, Thailand, Portugal, the Netherlands, Belgium, Greece Argentina and Finland." -
Sakab
senior tag
Sziasztok, több oldalon olvastam, hogy a Drivehoz tartozó ingyenes alap 15Gb 1Tb-re fog nőni. Több külföldi oldalon olvastam, de arról, h mikortól vezetik be itthon arról még nem találtam infót. Esetleg valaki olvasott már valami konkrétumot?
-
Oldman2
nagyúr
Emlékeim szerint tán a "Velem megosztva" alatti dolgok kavarnak itt be.

-
Grillo
őstag
válasz
csferke
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Le kellett törölnöm az asztali programot, mert duplikált mindent, és nem volt ígyelég a 2 TBs hely sem (1,25 a valós mennyiség). Törlés után rendbejött az online felületen. Viszont nekem az kéne, hogy a PC egy mappáját mentse online, és ha oda valaki bedolgozik, akkor azt szinkronizálja a PCre is.
-
csabám
addikt
-
csferke
senior tag
válasz
zsoltip
üzenetére
Hasonló cipőben járok én is.
Méghogy a gépen duplázódnak az adatok de még a Google Drive felhőben is. Csak foglalják a helyet.
Viszont ha megnézed akkor csak az egyik helyen frissülnek a kíírt adatok a gépeden és a Drive-ben.
A gépen létrejött egy új meghajtó H: ennek és a benne tároltaknak is az ikonja tartalmaz egy kis felhő jelet.
Na ezektől hogyan lehet fájdalommentesen megszabadulni??
Új hozzászólás Aktív témák
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Amelyek számodra duplikátumok.) Természetesen külön kezeli ezeket. (Meg a nagyobb tárhely igény miatt hátha előfizetsz egy nagyobbra
)