Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Kezdő kérdés: - ha nem ez a megfelelő topik akkor mondjátok légyszi hol tegyem fel a kérdést.
100GB tárhelyet szeretnék venni mert már szűk a gmail 17GB. Erre jelenleg azt írja, hogy 690Ft/hó.
Csak bankkártya vagy gift card opciót ajánl fel.Tényleg fizethetem-e gift carddal? Használta már valaki itthonról így?
Itt ugyebár nincs gift card, de mondjuk ha veszek egy osztrákot vagy németet és azt megadom, azzal ki tudom egyenlíteni a 690Ft-os díjat? (eddig azt találtam hogy nem, mert € gift carddal csak € pénznemű dolgokat lehet venni, de akkor miért ajánlja fel a bankkártya mellett?)
Ha nem, akkor mi a megoldás, hogy tudok egy osztrák/német gift carddal fizetni? Átváltom az országomat Németországra? Ezt hol? Sehol nem találok ország beállítást. Proxy/vpn megoldás kell hozzá?
Azért is érdekel, mert nem szívesen kapcsolom az accounthoz a bankkártyámat. Paypal szimpibb lenne, de nem láttam ilyen opciót.Másik: Igazából ha bármire átválthatom az országomat, akkor van-e olyan ország, ahol jelentősen olcsóbb az előfizetés? Tudunk-e ilyenről? (mint pl skype-nál taiwan). A play store-hoz nem ezt az accot használom, csak gmail és drive, úgyhogy mindegy melyik országhoz lenne hozzárendelve az account, a nyelvet úgyis választhatom. És akkor ebayről vennék adott országhoz gift cardot.
Köszi bármilyen segítséget, szerintem teljesen alap infó, de ez egy nagyon mélyre vezető féreglyuk az internet sötét információbarlangjában igazi válaszok nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest