Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz jjeahh #17914 üzenetére
Felrakod. Nem indítod el. (Ha elindítottad, akkor kilépsz. Óra mellett van egy P betű, kék karikában.)
Kicseréled a fájlokat.
Elindítod. (Ablak nem kell, bezárhatod.)
Majd a Chrome-ban proxyként beállítod ezt: 127.0.0.1:8118(#17917) jjeahh
A letöltött két config fájl módosításával
Keveset fogyaszt, de cserében puritán[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz jjeahh #19830 üzenetére
Itt [link] fusd át a hozzászólásokat, főleg az utolsó párat a lap alján (2013-as dátummal), az ott írtak szerint IE-ben is be kell állítani az SSL-t, illetve tűzfal vagy vírusirtó is bekavarhat. Ha sikerült beállítani, érdemes lehet egy modem és/vagy router újraindítást elvégezni.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
MadGame
senior tag
válasz jjeahh #22153 üzenetére
Nálam nincs fent semmilyen plugin és mindenről kaptam értesítést: lájkról, hozzászólásról, üziről. FB-on kikapcsoltam a Beállítások --> Értesítések oldalon --> Chrome alpontnál. Lehet, ha leszeded az eddig használt plugint és megnézed a fentebb említett beállítást, hogy be van-e kapcsolva, akkor megoldódik a probléma.
MrBazsi, csako: Nálam is újratölt, engem is bosszant, pedig a net sem lassú és a laptop is bírja 8 giga rammal. Szerintem a Chrome-nál újítottak valamit, mert nekem is a frissítés óta tűnt ez fel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz jjeahh #22197 üzenetére
Nem próbáltam, de nem hiszem, hogy mondjuk a PH oldalán lenne egy arab nyelvű pop-up, szóval gyanús hogy magába a böngészőbe, vagy ami még rosszabb a gépembe fészkelte be magát valami vírusféle. A chrome-ot, újratelepítettem, most fut egy részletesebb defender keresésé és ha nem talál semmit, keresek valami nevesebb online vírus, malware, spyware keresőt. Másik tünet az, hogy az egyik játékomnak kommunikációs problémája akadt, szintén tegnap délután óta.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
SP4C3
veterán
válasz jjeahh #22325 üzenetére
Na az egy nagyon okos dolog.
Más:
Sziasztok!
Letöltési sebesség: 10 Mbps - Feltöltés: 1 Mbps
Kérdés: Vajon mennyire nagyon pofátlan arány a szolgáltatóktól, valamint az is mekkora pofátlanság, hogy a "maradék" 9Mbps feltöltési sebességet a bérelhető szervereik fenntartására "lefoglalják"?
Javítson ki valaki, ha tévedek.
@net91 Chrome beállításaiban lesz valahol egy olyan, hogy "google ads" vagy hasonló, vedd le róla a pipát. Ha nincs, akkor a google fostalicska services beállításaiban reseteld a google ads azonosítód.
"Google beállítások"
Jajj apropóóó reklámblockolás. Hosts-ba vagy router tűzfalába nem árt betenni "cdn.online-filmek.tv".
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
w.miki
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- PC játékok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest