Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
Sziasztok!
A Chrome-ban probléma merült fel az Internet sebességével.
A 240-es sebesség lecsökkent 0,8-ra.
Ha az Edge-t használom a sebesség megvan, 245 és a wifi-n is elérhető 110 egy másik gépen, tehát nem az Internet a hibás.
A Chrome-t levettem, telepítettem egy újat, de a sebesség továbbra is csak 0,8.
Van ötletetek, hogy mi foghatja le a böngészőt? -
net91
senior tag
Sziasztok!
Van egy csomó felesleges könyvjelzőm, amelyektől szeretnék megszabadulni.
A szinkronizáció be van kapcsolva és hiába törlöm őket, mindig visszaállítódnak.
Hogyan tudom véglegesen törölni őket???? -
net91
senior tag
Sziasztok!
A Chrome böngészőt használom egy pc-én, egy tableten és egy mobiltelefonon és a könyvjelzők szinkronizálásával van problémám.
A pc-én használt chrome-ban hiába törlök könyvjelzőket, a következő szinkronizálás után ismét visszaállítja azokat.
Hogyan lehetne elérni, hogy amit töröltem, az ne kerüljön visszaállításra?
Köszönettel. -
net91
senior tag
Sziasztok,
Van egy olyan problémám, hogy annak ellenére, hogy folyamatosan be vagyok jelentkezve a fiókba, a
beállítások:
-Googgle irányítópult,
-Chrome szinkronizáló résznél azt írja ki, hogy az utolsó szinkronizáció egy éve volt.Több száz könyvjelzőm van mégis a fenti pontnál csak kettőt jelez.
Miért?????? -
net91
senior tag
Sziasztok,
A Hitman minden indításkor ezt találja és bezárja a Chrome-ot:
" C:\Users\home\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cookies:doubleclick.net"
Mi ez, és hogyan tudnám végleg kiirtani? -
net91
senior tag
A Chrome nem tölt be be egyes oldalakat a googleadservic-re hivatkozva.
Valakinek ötlet, javaslat? -
net91
senior tag
Ismét problémám adódott a Chrome böngészővel. Pontosabban a jelszó kezelőjével.
Egy oldalon a jelszót akartam elmenteni, de többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült.
Egy 7 karakteres jelszót adtam meg, a jelszókezelő pedig csak egy -három vagy öt karaktert mentett el.
Mi lehet a probléma? -
-
net91
senior tag
Androidon lévő Chrome nem tölt be bizonyos oldalakat. (Úgy tapasztalom, hogy olyanokat, ahol reklám található.)
Azt a hibaüzenetet küldi, hogy:
"Ez a weboldal nem érhető el." ERR.CONECTION REFUSENA részletekben ez található:
"www.googleadservices.com elutasította a Google Chrome kapcsolódási kísérletét."Mi a fene ez? Találkoztatok már vele? Hogyan tudnám kiiktatni?
-
net91
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Igen.
-
net91
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Na, végigfuttattam az Adwcleaner-t, sajnos nem talált semmit.
Amúgy fizetős Kasperskyt (KIS), Hitman pro-t és Ad-awera -t használok és még is megfertőzött valami. -
net91
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Szia,
a cél tagnál csak ez található: (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" -
net91
senior tag
Ha a Chrome böngészővel megnyitok egy lapot, először mindig az "Express-Player.com/land" oldalt tölti be.
Találkoztatok már vele? Hogyan lehetne tőle megszabadulni?
Már volt reinstall, de utána is feltűnt.szerk.: ..és automatikusan letölt egy installer.exe-t. Alig győzöm törölni.
-
net91
senior tag
-
net91
senior tag
Mostanában gyakran tapasztalom, hogy amikor meg akarok nyitni egy oldalt elsőre egy üres oldal jön be és csak a második próbálkozásra jön be a megnyitni kívánt oldal.
Mi lehet a probléma?
Én arra gyanakszom, hogy egy reklám oldalra irányíthatnak és a reklámblokkoló programjaim megakadályozzák annak betöltését. Szerintetek? Hogyan lehetne ezt két oldalas megnyitást megszüntetni? -
net91
senior tag
Sziasztok,
Azt mi okozhatja, hogy sokszor kétszer kell klikkelni egy oldal megnyitásához. -
net91
senior tag
Sziasztok,
A böngészőben nálam fent, balra fent van az alkalmazás ikon, amelyben megtalálható a OneDrive és Google Drive alkalmazás.
A MEGA clud-ot nem lehet ide szintén betenni az alkalmazások közé?
A MEGA clouddal kapcsolatban csak egy bővítményt találtam, azt hozzáadtam, de semmi változást nem tapasztaltam. Fogalmam sincs, mire jó ez a bővítmény. -
net91
senior tag
Sziasztok,
A Chrome-ban a kereső átállítódott a Get search keresőre és nem engedi másra állítani, rendszergazda jogosultságot kér.
Hogyan tudok más keresőt beállítani?
A Chrome-ot rendszergazdaként indítottam. -
net91
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de nálam nem megy.
A firefoxra feltelepült, működik, minden OK, de a chrome-nál nem.A savefrom-ot telepítettem jó párszor eredménytelenül, csak valami tampermonkey települt.
Nem jelenik meg a zöld letöltő ikon a böngésző felső sávjában, sem a video alján, illetve a bővítmények között sem található, annak ellenére sem, hogy a telepítés után azt írja, hogy sikeres volt a telepítés.
Kínomban chrome unistall, install, semmi változás.
Passz -
net91
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok egy letöltőt ajánlani a chromehoz, amellyel youtube és egyéb videókat tudok letölteni? -
net91
senior tag
A bővítményeknél hiába engedélyezem a Kaspersky biztonságos pénzügyek bővítmény és a veszélyes webhelyek blokkolása bővítményt a böngésző felülírja és eltünteti belőle az engedélyező pipát.
A Chrome nem képes kezelni az egyik legismertebb vírusirtó bővítményét? -
net91
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Amikor te használod legyen szinkronizálva a könyvjelző, amikor más használja lépjél ki a szinkronizálásból.
Az előzményeket pedig töröld, vagy használj inkognitó böngészést.De a legegyszerűbb megoldás a problémádra, ha az operációs rendszert külön felhsználói fiókkal használjátok.
-
net91
senior tag
Sziasztok,
Szükségem lenne egy olyan kiegészítőre, amellyel videókat lehet letölteni.
Párat feltettem, amelyeket találtam, de nálam egyik sem működött.
A video downloader ultimate volt az amelynél betelt a pohár. Nem elég, hogy nem működött, még eltávolítani sem tudom. Nem találom, hogy hová tette fel magát.Valami egyszerű, könnyen használható videó letöltőt tudnátok ajánlani?
Köszönettel: -
net91
senior tag
Sziasztok,
Korábban tökéletesen működött a UPC horizon Go tv-je, de a Chrome frissítése után nem működik.
Amikor elindítom a tv csatornát, akkor azt írja ki, hogy telepítsem a Microsoft Silverlightot, de az telepítve van!!!!! -
net91
senior tag
A felső sorban látható, hogy "rd", szerintem azzal van valami baja.
Ez a probléma a firefox-nál is előjött. Ott teljesen sötét kép jött be középen egy ponttal és azt írta, hogy rd 1x1 képpont.Most ez a probléma, a Chrome-nál is jelentkezik.
-
net91
senior tag
Nálam is többszörösen jelentek meg a könyvjelzőben lévő oldalak. A szinkronizálást tiszta, frissen feltett böngészőnél kell elvégezni ElSŐ ALKALOMMAL. Ha már egyszer fent volt a könyvjelzőben az elmentett oldalak, akkor a szinkronizálás adatai ehhez adódnak hozzá, így duplázódnak.
-
net91
senior tag
Hogyan tudom a könyvjelzőben lévő oldalt kitenni a chrome kezdőoldalàra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor hol van a többi sok száz könyvjelzőm????