Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
Valami piszkosul szívat az biztos.
Megint visszatöltött mindent, mindkét böngésző, ráadásul egy csomót már duplán vagy triplán jelenít meg.... egyszerűen nem értem, hogy honnan szedi vissza, mikor kitöröltem a google.com oldalon mindent, a böngészőből mindent, minden eszközön kijelentkeztem és leálltottam a szinkronizálást, majd a törlés után kapcsoltam vissza. A gépen kitöröltem a sütiket, a temp mappákat (a CCleanerrel teljes takarítást csináltam) böngészőt bezártam.... és a szemem láttára jelennek meg a bejegyzések a kedvenceknél. Először az üres mappa, amit ha azonnal kitörlök, pár mp múlva megint ott van... és így tovább. Asszem feladom! Ilyen a világon nincs, hogy kitörölhetetlen valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Megint visszatöltött mindent, mindkét böngésző, ráadásul egy csomót már duplán vagy triplán jelenít meg.... egyszerűen nem értem, hogy honnan szedi vissza, mikor kitöröltem a google.com oldalon mindent, a böngészőből mindent, minden eszközön kijelentkeztem és leálltottam a szinkronizálást, majd a törlés után kapcsoltam vissza. A gépen kitöröltem a sütiket, a temp mappákat (a CCleanerrel teljes takarítást csináltam) böngészőt bezártam.... és a szemem láttára jelennek meg a bejegyzések a kedvenceknél. Először az üres mappa, amit ha azonnal kitörlök, pár mp múlva megint ott van... és így tovább. Asszem feladom! Ilyen a világon nincs, hogy kitörölhetetlen valami.