Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
Valami piszkosul szívat az biztos.
Megint visszatöltött mindent, mindkét böngésző, ráadásul egy csomót már duplán vagy triplán jelenít meg.... egyszerűen nem értem, hogy honnan szedi vissza, mikor kitöröltem a google.com oldalon mindent, a böngészőből mindent, minden eszközön kijelentkeztem és leálltottam a szinkronizálást, majd a törlés után kapcsoltam vissza. A gépen kitöröltem a sütiket, a temp mappákat (a CCleanerrel teljes takarítást csináltam) böngészőt bezártam.... és a szemem láttára jelennek meg a bejegyzések a kedvenceknél. Először az üres mappa, amit ha azonnal kitörlök, pár mp múlva megint ott van... és így tovább. Asszem feladom! Ilyen a világon nincs, hogy kitörölhetetlen valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- iPhone 11 Pro 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megint visszatöltött mindent, mindkét böngésző, ráadásul egy csomót már duplán vagy triplán jelenít meg.... egyszerűen nem értem, hogy honnan szedi vissza, mikor kitöröltem a google.com oldalon mindent, a böngészőből mindent, minden eszközön kijelentkeztem és leálltottam a szinkronizálást, majd a törlés után kapcsoltam vissza. A gépen kitöröltem a sütiket, a temp mappákat (a CCleanerrel teljes takarítást csináltam) böngészőt bezártam.... és a szemem láttára jelennek meg a bejegyzések a kedvenceknél. Először az üres mappa, amit ha azonnal kitörlök, pár mp múlva megint ott van... és így tovább. Asszem feladom! Ilyen a világon nincs, hogy kitörölhetetlen valami.