Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Clemi
    veterán

Az edgébe a google könyvjelzőit tölti be? Az szép. :Y

Az oké hogy az edge is már chromium alapú, de hogy a chrome-ban létrehozott könyvjelzőket kiszedje magának felhatalmazás nélkül az érdekes lenne. Annyi lehet, hogy az edgét nem nagyon használtad eddig, és induláskor felajánlotta hogy tudja importálni a könyvjelzőket és te ráböktél hogy "igen" (böngészők importálással szoktak kezdeni) és erről megfeledkeztél.

Akkor téged már dupla AI szivat, a google, meg az MS, ezek ketten együtt hát...

Valami piszkosul szívat az biztos. :W Megint visszatöltött mindent, mindkét böngésző, ráadásul egy csomót már duplán vagy triplán jelenít meg.... egyszerűen nem értem, hogy honnan szedi vissza, mikor kitöröltem a google.com oldalon mindent, a böngészőből mindent, minden eszközön kijelentkeztem és leálltottam a szinkronizálást, majd a törlés után kapcsoltam vissza. A gépen kitöröltem a sütiket, a temp mappákat (a CCleanerrel teljes takarítást csináltam) böngészőt bezártam.... és a szemem láttára jelennek meg a bejegyzések a kedvenceknél. Először az üres mappa, amit ha azonnal kitörlök, pár mp múlva megint ott van... és így tovább. Asszem feladom! Ilyen a világon nincs, hogy kitörölhetetlen valami.

Új hozzászólás Aktív témák