Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Nem tudom jó helyen járok e ezzel a kérdésemmel, de nem találtam sima google topikot.
Szóval. Van egy cégem és ezt szeretném teljes értékűen kezelni, de sajnos a hitelesítést nem tudom megcsinálni, mert a hitelesítő kódot egy olyan telefonszámra akarja küldeni ami már régen nem él. Ez a szám lett régen beállítva. Viszont, ha kikérem a cégem postacímére a kódot, azt meg nem kapom meg. Már rengetegszer újraküldettem, de semmi változás. Évek óta húzódik ez a dolog és nem jutok egyről a kettőre. Mit lehetne még tenni? Újból nem tudom megcsinálni a cég profilját, ilyen opció nincs. Törölni nem lehet. Van már rajta értékelés egy pár darab. Azokra válaszolni sem tudok. Nyitvatartási időt tudok állítani aztán annyi.
Van valami megoldás erre? Egy központi szám vagy email cím amin keresztül ezt a google-val el tudnám intézni? Én nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Windows 10
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest