Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Nem tudom jó helyen járok e ezzel a kérdésemmel, de nem találtam sima google topikot.
Szóval. Van egy cégem és ezt szeretném teljes értékűen kezelni, de sajnos a hitelesítést nem tudom megcsinálni, mert a hitelesítő kódot egy olyan telefonszámra akarja küldeni ami már régen nem él. Ez a szám lett régen beállítva. Viszont, ha kikérem a cégem postacímére a kódot, azt meg nem kapom meg. Már rengetegszer újraküldettem, de semmi változás. Évek óta húzódik ez a dolog és nem jutok egyről a kettőre. Mit lehetne még tenni? Újból nem tudom megcsinálni a cég profilját, ilyen opció nincs. Törölni nem lehet. Van már rajta értékelés egy pár darab. Azokra válaszolni sem tudok. Nyitvatartási időt tudok állítani aztán annyi.
Van valami megoldás erre? Egy központi szám vagy email cím amin keresztül ezt a google-val el tudnám intézni? Én nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest