- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Egyszerre sok oldal volt megnyitva ezért hónapok óta azt csináltam, hogy két Chrome böngésző futott. Mindkét Chrome-ban kb. 40-50 fül. Huh! Szóval így rendszereztem vagy 100 oldalt.
Nem zártam be a böngészőket mikor lekapcsoltam a PC-t (vagy amikor kijelentkeztem abból a Windows fiókból). A Windows maga zárta be őket. Így ha bekapcsoltam a PC-t (vagy bejelentkeztem abba a Windows fiókba) akkor két Chrome böngésző indult el, mindegyik a saját 40-50 oldalával.De most valamiért csak az egyik Chrome kezdett el futni.
Hogyan tudom visszahozni a másik Chrome-ot a megnyitott oldalaival? Nem is emlékszem abban milyen oldalakat nyitottam meg. Oké, pontosan mondjuk 2 oldalra emlékszem meg néhány témára amivel kapcsolatban oldalakat nyitottam meg. De annál a konkrét 2 oldalnál legalább 40x több volt megnyitva. Elvesztettem azt a félszáz oldalt?
Böngésző jobb felső sarkában a 3 egymás alatti pöttyre kattintva az Előzmények-ben néztem de nincs olyan sora, hogy pl. "Mostanában bezárt 47 oldal".
Volt már ehhez hasonló eset és akkor abból az egy futó Chrome-ból, annak az Előzmények-éből el tudtam indítani a másik Chrome böngészőt mind a 40 vagy 50 oldalával.Most nézem, a Szinkronizálás nekem nincs bekapcsolva. Nem tudom ez számít-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest