Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Megint kijött valami új verzió és marha nagyok lettek felül a "fülek". Ezt vissza lehet valahogy csinálni vajon?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
donnie.d
aktív tag
Úgy látom ma jött egy új frissítés, amivel megváltozott a Chrome kinézete.
Habár miután csúnyább lett, legalább gyorsabb. -
1nsan1ty
tag
Nekem elindul a chrome automatikusan minden win induláskor. az utoljára megnyitott tabokkal kb tegnap óta.
Ki volt vajon az az álllat aki ezt kitalálta, hogy ez így jó ? Van ötletetek hol lehet ezt kikapcsolni ?köszi
-
zka67
őstag
Sziasztok, a 69-es chrome-mal jött egy új feature, ami abból áll, hogy a flash-t minden alkalommal engedélyezni kell minden weboldalon, csak addig őrzi meg a beállításokat, amíg újra nem indítjuk a gépet. Ez roppant bosszató lehet annak, akinek naponta 30-40-szer is engedélyenie kell a flasht. Viszont van rá megoldás:
chrome://flags/#enable-ephemeral-flash-permission
Ezt állítsd Disabled-re
-
nfsu17
veterán
Még mindig nem sikerült megoldani, hogy a betűk (főleg PH!-n zavaró, nem is tudom, ti hogy tudjátok ezt nézni) olyan élesek legyenek, mint FF alatt.
-
Zso83
tag
válasz nfsu17 #27514 üzenetére
Szia!
Nálam többek között ez is zavaró volt, hogy homályos és elmosódott a betű. Letöröltem a Chrome-ot és most Firefox van újra nálam. Tökéletes azóta minden! Köszi Chrome, egyelőre hanyagolva vagy!"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
KubanitoS
veterán
-
OldMike
őstag
válasz Viktor77 #27518 üzenetére
Nálam ilyen: balra a CHROME, jobbra az FF. Az FF-ben valamivel kisebbek a betűk, valószínűleg nem egyformán vannak beállítva.
Amúgy a valóságban a monitoron sokkal élesebbek a betűk, mint a beillesztett képen, de az egymáshoz viszonyított látvány ilyen. Azaz nálam a CHROME-ban kicsit szebb, mint az FF-ben.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
veterán
válasz OldMike #27521 üzenetére
Ha már mutogatunk, akkor ide rakom a hó eleji hozzászólásom a nálam lévő különbségről
Kiegészítve egy maival Font Rendering Enhancer használata mellett:
Fent -> Firefox
Középen -> Chorme + FRE
Alul -> Chrome sima[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Toth_Jani
őstag
Aki az elmúlt 10-20 év alatt hozzászokott az éles kontúros betűkhöz és mostanában nem tud mit kezdeni a homályos betűkkel, az a biztonság kedvéért próbálja ki szemüvegben is.
Nálam sokat segített. -
Geri27
kezdő
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok, de tanácstalan vagyok és kellene pár jó tanács egy elég idegesítő dologban. Nyár közepén vásároltam egy pc-t és én magam raktam össze. (intel i5 8600K, Gigabyte 1060 6Gb G1, G.Skill 2x8Gb DDR4 3000Mhz, gigabyte z370-h3 alaplap). Minden jól megy, azonban böngészés közben (Chrome) ha megnyitok egy youtube videót és mellette nézegetek valami más oldalt, akkor ha egy idő után vissza lépek a videóra akkor a hang olyan 2 másodperccel elcsúszik a videótól. Elképesztően idegesítő és azóta se jöttem rá mitől lehet ez a probléma... válaszokat előre is köszönöm!U.I.: Felraktam a legújabb drivereket a gyártó honlapjáról, de az sem segített a dologban...
-
donnie.d
aktív tag
Tud valaki arra megoldást, hogy a Chrome a legutolsó frissítés óta naponta többször önmagától kijelentkezik a youtube-ból?
-
Cs1csó
félisten
válasz Geri27 #27527 üzenetére
Letiltott kiegészítőkkel is próbáld meg, nem tudom reklám és kártevő blokkolásra mit használsz a böngészőben de bőven elég ha csak az Ublock Origin-t használod, egy két plusz szűrő bekapcsolásával.
Milyen vírusvédelmed van? Ha van benne SSL szűrés akkor azt kapcsold ki.
Futtass egy Adwcleaner-t, MBAM free-t, Hitman Pro-t Emsisoft Emergency Kit-et
Ha ezek nem használnak akkor telepítsd újra a chrome-ot DE alapos eltávolítás után - a user mappa mélyén lévő rejtett mappákban is törölj mindent ami google vagy chrome.
Ezután gép restart és mehet fel újra DE kezdésnek NE lépj be google fiókkal hanem csak teszteld így ha okés akkor jelentkezz be DE ne szinkronizálj mindent lehet a beállítások között volt valami gond amit elég szinkronizálni: jelszavak bejelentkezések, könyvjelzők
Ezután dobd fel az Ublock Origin-t - más kiegészítőt még ne - majd teszteld így is ezután mehet fel a többi kieged is.donnie.d
Telepítsd újra, úgy ahogy fentebb is írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
A chromban hogyan lehet beállítani hogy bizonyos honlapokat ne lehessen elérni androidon ?
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Cs1csó
félisten
válasz Directors #27531 üzenetére
Erre valami szülői felügyeleti megoldás kellene: [link]
Esetleg még ezt nézd végig: [link]
Geri27
Nekem volt anno valami kis huncutság a gépen amit az Adwcleaner megtalált törölt de gép restartnál újra megjelent mint kiderül a szinkronizációba ette bele magát azóta minden böngésző újratelepítésnél CSAK a bejelentkezéseket jelszavakat és a könyvjelzőket hagyom szinkronizálni (már átálltam FF-re de ott is ugyanezt a protokollt követem) azóta nincs gond. Nem is baj mert pl. a kiegészítőket is sokszor rosszul szinkronizálta nem mindegyiket stb. úgyhogy azok manuális telepítése is jobb időigényes - minimáilis - de jobb. Az UBO saját szűrőimet le szoktam menteni majd abból importálom be friss telepítés után és minden mehet tovább.
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok. Egyik napról a másikra youtube-on, ha fulld hd-n nézek valamit a hang elkezd recsegni... Érdekessége, hogy Edge-ben nem művel ilyet. Direkt kilőttem mindent, úgyis megpróbálva illetve újra telepítettem a chrome-ot. Meg persze az audio drivert is másikat tettem fel, de nem ért semmit. Ilyenkor mit lehet tenni? Vírus sincs a gépemen, direkt leellenőriztem.
-
laszlohu
addikt
Másnál is nginx, meg 504 gateway time out - ot ír az alábbi linken a 09.24. - ei rész megtekintése?
( le kell a videó megtekintéséhez görgetni )
Köszönet
[ Szerkesztve ]
-
donnie.d
aktív tag
Újratelepítve is kilépked a youtube fiókból a Chrome.... Csodálatos.
Főleg akkor, amikor belinkelt a videó, és átnavigálok a youtube-ra. -
Toth_Jani
őstag
válasz donnie.d #27540 üzenetére
A böngésző be van jelentkezve, a gépet csak te használod??
Újratelepítésnél a Profil könyvtárat a User mappából manuálisan kitörölted?
Ha a böngésző be van jelentkezve akkor soha nem kell a Google szolgáltatásaiba belépni, hiszen mind automatikusan bent van, ha bármelyikből kilépsz akkor a böngésző is kilép.
Vagy valami külső program zavarhatja, vagy esetleg egy tuning program biztonsági beállításokat csinált a gépeden ha használsz olyanokat.
Esetleg a Google fiókodban nézd át a biztonsági beállításaidat.[ Szerkesztve ]
-
brugo
aktív tag
Mostanaban melyik a legmenobb reklamblokkolo ? (termeszetesen Chromra )
[ Szerkesztve ]
-
brugo
aktív tag
Koszonom szepen a valaszokat !
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Megváltozott a Gmail kinézete. Hogyan tudnám a régebbit visszavarázsolni?
Legfőképp az a gondom, hogy nem találom a visszavonás lehetőséget.
-
veterán
válasz gyulazsolti #27546 üzenetére
Küldés után alul jelenik meg a visszavonás, egyébként jobb oldalt a fogaskerékre kattintva találhatsz egy "Hagyományos Gmail visszaállítása" menüpontot.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz gyulazsolti #27548 üzenetére
Hoppá, a hozzászólás írása előtt még ott volt, de már nekem sincs
Mondjuk elsőre azt is akartam írni, hogy sehogy és meglepődtem, hogy ott látom, de hát akkor csak a "cache" vagy nem tudom mi tartalmazhatta, mindegy, a lényeg, hogy már nem lehet visszaállni.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest