Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
laszlohu
addikt
-
törölt tag
Srácok, bizonyos flash játékoknál a chrome fogja és letiltja a flash, voálá a játék fut, ha ugyan ezen játékot pl firefoxba indítanám akkor flash nélkül nem indul be. Ez miért van, chrome alatt miért futnak flash nélkül? (és miért dönt úgy néha, hogy letiltja, nem minden flashjátékkal teszi facebookon az angrybirds friends-en is tiltja a flasht, a játék mégis lazán fut.) köszi miniclip-en pl ezen a játékon is tiltja aflash-t és fut szépen. [link]
[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Eltűnt a címsorból a fordítási lehetőség!
Jobb oldalt a csillag, (matés) nagyító és tartózkodási hely van .
Hogy lehet előhozni? -
kidnou
őstag
válasz cooi11 #26813 üzenetére
Sajnos igen. Jelenleg ezt ugy oldom meg, hogy letöltöttem ezt a kiegészitőt Azon rákattintok az oldal forditásásra
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
(#26812 valaki?
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #26819 üzenetére
Chrome-nak van saját flash pluginja. Amúgy meg felejtsd el a flash-t, lassan már csak napjai vannak hátra.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van a munkahelyen egy olyan gép amin ha megnyitom a chrome böngészőt és azon belül a google.hu -t, s keresni akarok valamit a googleban akkor hiába kezdem el begépelni a keresendő sző/kifejezés első betűit, nem adja a lehetőségeket a google.. ez azért nagyon rossz mert sokszor nem tudom pontosan hogy kell beírni amire akarok keresni, de ha már csak az első pár betűjét jól írom be akkor már adta is ki a lehetséges dolgokat, hogy mire akarok vajon keresni. Az irodában több gép van, s mindegyiken szépen megy ez az automatikus lehetőség ajánlás, csak az én gépemen nem pedig régebben ment azt tudom.
Mi lehet az oka ennek, s hogy tudom orvosolni, beállítani, hogy adja a javaslatokat google keresés begépelésénél?
Köszönöm! -
törölt tag
Tudom 2020 vége addig remélem a kedvenc játékaimat átírják... csak ezt nem értettem, hogy ki is írja, hogy tiltja mégis megy, de akkor ezek szerint a saját flash-ével viszi a játékot. köszi (bár nem minden flash dolognál dönt így valamikor a flash jele jön ki, hogy flasht használ ugye ,mindegy nem offolni akartam csak nemértettem)
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Csak nálam jelentkezik az, hogy a legkülönbözőbb honlapok a szokásosnál hosszabb idő alatt jönnek be, közben az állapotsávon a Biztonságos kapcsolat létesítése szöveg látszik? Van olyan oldal is, ahol a TLS kézfogás nevű szöveg van, ráadásul a facebook.net-hez akar kapcsolódni.
Amúgy maga a Facebook nagyon hosszú idő után valami nagyon fapados kinézettel jelenik meg, és ezen az újratöltés sem segít.42LM660S
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Van olyan lehetőség, hogy egy gépen netezve elrejtse a megjelenített oldalakat a rendszergazda elől? Tehát ne loggolja sehol sem, ne tudja megnézni ha bezárja a chromot
Inkognitó így működik vagy azért az is tárol valamit? Esetleg más alternatíva, más böngészővel?
Köszi -
Orionk
senior tag
Hello!
Abban kérnék szépen segítséget, hogy Chrome-ban hogyan lehet kitörölni egyetlen hibás berögzült url címet?
Tehát van egy oldal, amit mindig meg szoktam nyitni és amikor elkezdem gépelni a címét, akkor feldob a Chrome 2 lehetőséget ugyanarra a weboldalnak a címére. Mindkettő megnyitja az oldalt, csak egyik a helyes aloldalát, a másik pedig nem. A rosszat szeretném kitörölni, hogy azt többet ne ajánlja fel, ha elkezdem gépelni, csak a másikat ajánlja fel.
köszönöm.
-
MadGame
senior tag
Nekem működik ez a megoldás URL-nél meg előző kereséseknél is, de csak úgy, ha nyilakkal navigálsz, nem pedig egérrel jelölöd ki a törlendőt. Hoppá…
Más: Olvastam, hogy másnál lassan tölt be a Chrome, meg elég bugos volt mindenhol, nálam pl. a jelszavakat írta át egyik percről a másikra, szívtam is rendesen a routerrel, mert megszakította a netet. Fogta magát és kicserélte egy másik (oldalon) használt jelszóra. De más oldalaknál is ezt csinálta. Remélem, hamar frissítik vagy csinálnak vele valamit.
[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
Urak!
Segítség kéne.
Hol tudom azt állítani, hogy a timeline elküldje e-mailben a havi összesítőt? Eddig kaptam 4 hónapig (pedig nem állítottam be semmit, azt sem tudtam, hogy van ilyen), de most már az utóbbi kettőt nem küldte. Egyáltalán, hol tudom megnézni? A timelineon belül nem találok összesítőt, az e-mail küldés meg be van kapcsolva.
Előre is köszönöm!
(Moto X Style, 7.0) -
AkosAkos
aktív tag
Üdv!
Google Chrome-ot használtam eddig és az utóbbi néhány napban folyamatosan (egy lap lehet max. megnyitva és még így is néhány percenként) összeomlik a böngésző. Letöltöttem a Firefoxot, pontosan ugyanez van azzal is. Mi okozhatja?
Előre is köszönöm! -
SP4C3
veterán
válasz AkosAkos #26837 üzenetére
Ezt talán még a jó Isten sem tudja. De tippelni tudok: Rossz merevlemez és lapozni próbál (pagefile)?
Esetleg ha Java telepítve van, akkor annak vannak ilyen hulladék beépülő
vírusaimoduljai, simán lehet, hogy az van elb***ódva.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
pibácsi
senior tag
Üdv.
Lehet, hogy nem jó helyre írok, de most döntöttem úgy, hogy feltelepítem a Google Crom-ot. Az a gondom vele, hogy nem minden képet jelenít meg. Pl. a Maxapró hirdetés képeit, de volt már más is. Milyen bővítményt kellene még betennem. A Firefox jól működött ezen a téren. A sebesség miatt váltottam, mert lassú volt.
(Ez viszont baromi sok helyet foglal - dehogy miért hízlalták így fel? Valamikor, amikor a Mozilla elindúlt 28-30 MB volt a helyfoglalás).
Várnám segítségeteket, vagy helyre irányításotokat. Írtam már a Mozillába is, viszont gondolom, ott nem jó helye van.
Üdv. Pibácsi. -
eeXaa
addikt
...hali...
...lenne vkinek ötlete, miért lassult be a chrome? egy pár hete kezdte... különösképpen az első oldal betöltése kínszenvedés... vagy 30mp, általában youtube... utána az uj tabok már viszonylag gyorsan nyílnak... ugy gondolom, vagyis volt hogy a chrome villámgyors volt mindig is... ezt nem értem.... ujrainstall, chace, browsing history törlés sem segített... valaki szenvedett ilyenben? -
Kuni
csendes tag
válasz Ferenc. #26823 üzenetére
Sziasztok!
Valaki nem tud megoldást Ferenc problémájára a Chrome keresési használhatatlansága tekintetében? Az nekem is segítene. A jelenség ugyanaz. Végignéztem a beállításokat, minden erre a részre vonatkozó lehetőség engedélyezve van. Ha bejelentkezek a Google-ba, akkor működök, de nem akarok. Az asztali számítógépen a laptopon is ugyan ez a helyzet. Ugyanakkor mindenféle bejelentkezés nélkül tökéletesen működik ez a funkció az Operában, és a Vivaldiban is. Ezt a két alternatív böngészőt használom, ha a Chrome behal. Újabban egyre többször ezeket, mert idegesítő, hogy mindent végig be kell gépelnem, ha keresni akarok.
Előre is köszi a segítséget.
Én nem értek hozzá, csak (vén fejjel) bele vau-vau!
-
pibácsi
senior tag
válasz Cs1csó #26840 üzenetére
Köszi a választ. Sajnos nem javúl. Már ujra telepítettem, előtte takarítottam, de az új telepítés sem adja a képeket. Kell neki a Javascript úgy tűnik, mivel a Firefoxba is az működteti, ha kikapcsolom eltünnek a képek. Viszont a Chromban a bővítményekben nincs ilyen. Van fönt egy Comodo Dragon is már régóta és érdekes módon ott sem hozza a képeket. Konkrétan a legjobb példa a "Maxapró" oldal. Itt jöttem rá a hibára. Viszont nem találok külön Javascriptet a Chromhoz. Vagy mi nem stimmel? Neked van a bővítményekben? Vagy mit kell még betennem. Az uBlock van fönt, már azzal is kisérleteztem, hogy ki-be kapcsolgatom. A reklámokat eltünteti, meg visszahozza, de a képekkel nem foglalkozik.
Nem tudom, mit kellene kezdenem. Amúgy jól működik űgy tűnik.Ü. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
Talán annyit még a Chrome dologhoz, hogy másik két gépre is fetelepítettem és ott sem jeleníti meg a Maxapró hirdetéseit. Sok hirdetési oldalt átnéztem, de a többinél jönnek a képek. Nekem XP van és az utólsó erre kitalált Chroma verziót alkalmazom, dehát ez nem lehet akadály, gondolom. A Firefox előhozza, csak lassan. Valamikor ez is jó volt, de idővel lelassúlt, nehézkesen tölt. A net seb. 30Mbit, tehát ez nem lehet akadály. A gép rendszeresen tisztítva van.
Hát ennyit még hozzá.Üdv. Pibácsi.
-
pibácsi
senior tag
válasz Cs1csó #26846 üzenetére
Igaz, hogy régen megjelent, de nekem eddig jól működött, már vagy 12 éve használom. Egyéb okok miatt (különböző szoftverek) nem váltok, a céljaimnak teljesen megfelel. Ha nem akartam volna most Chromot is feltenni - ami egyébként más vvonatkozásban jól működik - akkor most nem ugrik ki ez a probléma. Sztem nem az a gond, hogy XP van. Más lesz itt, amire nem tudok rájönni. Azt kérdezném, hogy nálad külön van-e Java a bővítményekben? Amúgy a gépen van, mert máshoz is kell.
üdv. Pibácsi
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz pibácsi #26847 üzenetére
Ha JAVA kell pl. honfoglaló játékhoz hogy a böngészőben tudj játszani akkor az települ. De ilyen régi böngészőnél nem tudom, hogy megy lehet már nincs kapcsolata a szerverekkel. Ha nincs valami specilális windowsos programod és nem játszol akkor érdemes lenne tényleg egy linux böngészésre, filmnézésre stb. tökéletes.
-
laszlohu
addikt
-
Kuni
csendes tag
válasz laszlohu #26849 üzenetére
Szia.
Köszi, de minden beállítást legalább kétszer megnéztem, de akármit állítok be nem adja be a lehetséges találatokat, ha nem vagyok bejelentkezve a Google-ba. De nem akarok állandóan bejelentkezve lenni, s ahogy írtam is, a másik böngészőkön megy a keresés a szokásos módon.
Ödvözlet
Én nem értek hozzá, csak (vén fejjel) bele vau-vau!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok