Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
-
kidnou
őstag
Hogy lehet alulra hozni a kereső sávot? Valamit át kell írni azt tudom, sokáig igy is használtam. Újra telepítettem a telefont, és most nem találom mi volt az.
-
kidnou
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Banki adatokon kivül szinte mindent szinkronizálok, soha nem volt hátrányom belsőle, sőt, volt hogy az mentett meg. De te tudod miért nem akarod
-
kidnou
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nálam ez már csak a könyvjelzőket rakta vissza win 10 alatt. Fiók szinkronizálás nem jó?
-
kidnou
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Jelszó mentésben kérnék segítséget. A szinkronizált gmail fiókomat lecserélném egy másikra, és a jelszavak gépre mentésénél elakadtam. Hiába mentem le és másolom át az AppData mappát, könyvjelzőt, beállítást visszahozza de a jelszavakat nem. Tud valaki megoldást, vagy ki kell kézzel másolnom és újra beírogatni?
-
kidnou
őstag
válasz
cooi11
üzenetére
Sajnos igen. Jelenleg ezt ugy oldom meg, hogy letöltöttem ezt a kiegészitőt Azon rákattintok az oldal forditásásra
-
kidnou
őstag
válasz
Zsigi72
üzenetére
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default és ezen belül a Web Data fájlban tárolja a jelszavakat.
A könyvjezők a C:\Documents and Settings\<FELHASZNÁLÓ_NEVED>\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default
Bookmarks és Bookmarks.bak a két fájl. Ezeket mentsd ki, újratelepítés után másold be
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nálam is minden a legfrissebb, és 2 napja csinálja csak