Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Mostanában észrevettem mobilon, hogy ph-n, amikor szöveget akarok törölni, akkor sokszor rengetegszer meg kell nyomni a törlést a billentyűzeten mire történik valami + ilyenkor van, hogy ékezetes betűket se tudok írni. Épp ezen hsz írásakor is előfordult, hogy észrevettem, hogy lemaradt egy á betű, és nem győzöm nyomkodni a "backspace-t"... Csak áll egyhelyben a kurzor, majd egyszer csak megmozdul. A hiba csak akkor múlik el, ha újratöltöm az oldalt (de egy idő után újra előjön)
Csak mobilon tapasztalom ezt.
Android 5.0.1 Miui 8.0.2 stable (7.3 stable verzióval is csinálta).
Legújabb chrome, és nem a mobil nézetet használom, hanem az asztalit.
Alap google billt használom. Más böngészőkkel nincs tapasztalatom, csak chrome-ot használok.
Más weboldalon sem vettem észre ezt a hibát, csak itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest