Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
Beszedtem valami spyware s.coldsearch-t
megölte a google chrome kereső motorját.
betelepedett és nem tudom törölni mert azt írja ha rákattintok a ház szerű ikonra
ami az X mellett van hogy: Ezt a műveletet rendszergazda lépteti életbe.
nem tudom törölni.
ha win 10et elindítom csökkentett módba akkor belépek chromba és tudom törölni.
újra indítom újra berakja magát.
valamire katt jobb egérrel kerésere valami oltár barom oldal jön be.Google-be keresgéltem minden kipróbáltam amit lehetett de az istenért nem tűnik el.
google chrome alaphelyzetbe állítás és újra telepítés sem oldja meg a dolgot
vezérlő pult programok eltávolításában sincs semmi szutyok program.Tudna valaki segíteni mivel lehet eltüntetni?
sajnos ilyen malware spyware progok nem segítenek.
SPYhunter-t ajánlja mindenhol de nincs kedvem 40 dollárért megvenni és nem találom alternatív helyen.
A letölthető változat meg vásárlás nélkül nem csinál semmit.Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest