Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Akinek hianyzik a HiDPI kapcsolo mert nagyfelbontasu monitora van az registry beallitassal orvosolhatja:
[ Szerkesztve ]
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
M3oH
addikt
válasz DeathAdder #17952 üzenetére
Mint a piros felirat írja, Googlenál a hiba, több bővítmény rossz, nem csak a Checker plus. Engem annyira nem zavar, de remélem lesz rá megoldás.
-
spammer
veterán
Nyisd meg a Gmailt és jelöld olvasottnak (vagy kukázd). Ahogy már írták is, ott a piros szövegre kattintva az a infó, a Guglinál a hiba.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
jjeahh
nagyúr
nálam a Chime műkszik egyedül még mindig, bár annyit nem tud, legalább univerzális, tud g+, facebook, stb. értesítéseket is...amíg checker nem javul átmenetileg jó lesz az
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
dokee78
félisten
Az alap témát hogyan tudom visszaállítani?
-
zolka95
őstag
Androidos chrome-on mért van az, hogy ha böngészés közben görgetek és kicsit tovább tartom az ujjam a képernyőn akkor nagyítja az oldalt?? Marhára idegesítő. Még a mobilra optimalizált oldalaknál is csinálja. Ez bug? Mert az előző verzióban nem csinálta ezt. Ha nem akkor ki lehet valahogy kapcsolni?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
DeathAdder
veterán
Köszi mindenki, világos
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Tudna valaki 2 apróságban segíteni ha nagyon szépen megkérem !
1, olyan letöltő plugint szeretnék ami eltünteti a chrome alap "alsó csíkba kidobom amit letöltők" című förmedvényét ! Olyat szeretnék mint a tűzrókában van, hogy ikon és szépen rákattint ott jönnek a letöltések, sima webes letöltések!
2. 35.... stable-ban hol találom a jelszókezelőt? egyszer csak elfelejtett egy user/passt és hiába lépek be újra nem kínálja fel hogy megjegyezné elmentené...behelyettesítené !
Köszönöm jól !
-
törölt tag
válasz student #17964 üzenetére
Esélyes, dev csatornán sem kellett kiválasztani, egyszerűen azt telepítette automatikusan. Feladatkezelőben majd a folyamatoknál le tudod ellenőrizni, hogy 64 bites-e.
Engem a gyorsabb indulás miatt máris megfogott a 64-bites, épp nemrég panaszkodtam, hogy mostanában lassult az indulás, most így megint jó lett. -
ReSeTer
senior tag
Mi a fene történt már megint a chrommal? Nem működik semmilyen alkalmazást irányító link.. (magnet, steam, mumble)
A magnet-re láttam már kocka megoldást, de a többire nem...mi ez már, hogy ami eddig működött normálisan, ahhoz most meg bele kell nyúlni a belébe..mi lesz az átlag felhasználókkal, akik csak böngészni szeretnének?
Hihetetlen....néha elgondolkozom azon, hogy jobban járnék az IE11-el...chromeban még mindig nincs finomgörgetés se.. (amit abban a kocka menüben belehet kapcsolni, az se olyan mint egy firefoxban vagy ie-ben)
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Van a C:\Program Files (x86)\Google Chrome könyvtár, ebből van-e valami amit törölhetek, illetve át tudom-e helyezni káros következmény nélkül? Ha igen mi a menete?
Ugyanez kérdés a chrome cache-re, hol van, hogy rakható át? Találtam egy ilyen leírást, (BrowserCache helyett GoogleCache nevet adtam a könyvtárnak a parancsikonnál és azt is hoztam létre) de nekem nem dobott fel "new string value" ablakot és nem is látok semmit az új könyvtárban átneveztem a cikkben megadott névre, de úgy se működött
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #17970 üzenetére
Van egy másik módszer is: átlinkeled a cache mappákat. Írd be a következőt az ésszerű módosításokkal egy jegyzettömbe, amit valami.bat (.txt ne legyen mögötte) néven ments majd (aztán futtasd):
cd \
C:
cd Users\#USER#\AppData\Local\Google\Chrome
rmdir /s /q "User Data\Default\Cache"
rmdir /s /q "User Data\Default\GPUCache"
rmdir /s /q "User Data\Default\Media Cache"
mklink /J "User Data\Default\Cache" R:\GoogleCache\Cache
mklink /J "User Data\Default\GPUCache" R:\GoogleCache\GPUCache
mklink /J "User Data\Default\Media Cache" "R:\GoogleCache\Media Cache"#USER# helyére a saját windows-os felhasználóneved kell írni, az utolsó három sorban az R pedig a Ramdisk betűjelére cserélendő (amennyiben nem R). És azt hiszem az sem árt, ha a Ramdisk-en megcsinálod a szóban forgó mappákat (Cache, GPUCache, Media Cache) előre. (Ha nem C a rendszermeghajtó betűjele, azt is írd át a megfelelőre.)
Ez a módszer persze törli a cache mappák tartalmát, ha ezt el akarod kerülni, akkor előtte másold ki, aztán tedd a ramdisken lévő cache mappába.[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Androidos chrome: egyik telefonon nincs meg az a funkció, hogyha melléütök valaminek kiadja egy kis nagyotott képben a koppintás körüli részt. Ezt valahogyan előlehet varázsolni?
-
spammer
veterán
-
törölt tag
Egy (eddig tapasztalt) hátránya van a 64-bites dev verziós Chrome-nak, a PDF-eket sehogysem akarja megnyitni böngészőn belül (chrome://plugins ügyködésen már túl vagyok, nem sokat ér az engedélyezés). Van valakinek ötlete erre?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Az megoldható valahogy Win7 alatt, hogy amikor nem teljes méretre van állítva a Chrome ablaka, a tabok akkor is kiérjenek az ablak legtetejéig?
Tehát ilyet szeretnék nem teljes méretű Chrome-nál:Nem pedig ilyet, ami alapból van:
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
A következő gondom van, ha elindítok 1 videót/zenét youtube-on és átváltok közben másik fülre és ott böngészek akkor kb megáll a youtube-os stream, szaggat a zene és ez vmi eszméletlen idegesítő. Ha visszaváltok a youtube-os fülre akkor meg simán megy... Újra raktam a gépet és azóta csinálja eme remek dolgot, tudok rá megoldást?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
válasz #56474624 #17979 üzenetére
Újabb hiba a 64-bites dev verziós Chrome-nál: Forma-1 Live Timig-nál nem frissül az oldal, nem megy az idővisszaszámlálás sem. Pedig ugyanazt a javát használja, mint az Explorer, aminél meg működik. A PDF olvasást közben megoldottam egy bővítménnyel, de hogy ezt hogyan fogom.
-
spammer
veterán
válasz TheProb #17984 üzenetére
Jobb klikk a videón, csekkold, HTML5-ben fut szerintem flash helyett. Ha igen, akkor keress rá itt a topikban, a kényszerített flash használatra, valamelyik html5-ért felelős fájlt kellett törölni/átnevezni asszem és akkor a flasht használta (nem olyan régen is volt róla szó többször is). Nem biztos, hogy ez a gond, de ha html5-ben fut, akkor tégy egy próbát, hátha megoldja.
(#17983) Laslow: sajnos nem lehet.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
veterán
Üdv
Samsung tab 3 8.0 van.
Mostanában úgy nytja meg a prohardver oldalt, hogy teljesen kizoomol.
Asztali webhely ha beteszem a pipát akkor jó.
Eddig ezt nem csinálta.
Mi lehet a gond? -
Laslow
senior tag
válasz spammer #17986 üzenetére
Köszönöm a választ.
Kár, nagyon. Ez így kitolás a nem full screen-en böngészőkkel, hiszen sokkal kényelmesebb egy tabra egérrel rákattintani akkor, ha csak a függőleges koordinátáit kell belőni az egérrel, a vízszinteseket viszont nem, hanem egyszerűen csak felnyomni az egeret jó magasra, ahol már kimenne a képernyőből, és ott pont jó lesz.
Ablakban böngészve viszont a vízszintes koordinátát is pontosan el kell találni, méghozzá egy egy centi körüli vékony sávot. Egyszerűen nem praktikus. Kitolás a full HD monitoron böngészőkkel, akiknek nem praktikus full screen-en sem böngészni, de így ablakban sem."A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet google chromeba beállítani azt ,hogy ha a kereső mezőbe be írok egy fogalmat ,akkor a kereső azt fent megjelenítse ne csak azt jelenítse meg amit már eddig is kerestem.
-
hungar
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van a chrome-mal, hogy iszonyatosan lassú, sokszor be se tölt oldalakat. Megnyitok 2-3 oldalt és sokszor csak tölt, nem tölt le semmit.
win 8.1em van és a legújabb chrome, de annyira használhatatlan lett, hogy kénytelen vagyok ff-et használni. Malware keresővel is végig mentem a gépen de nem talált semmit.Valakinek valami ötlet?
Bővitmények amit használok: pocket és az addblock
Pluginok:
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz starpeter #17994 üzenetére
Már meg is kaptad a választ.
Pusztán azért mondom, hogy a topiclakók ne koptassák a billentyűt fölöslegesen.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
van már valamilyen benchmark vagy összehasonlító teszt a 64 bites Chrome-ot illetően?
-
DeathAdder
veterán
válasz Vakegérke #17999 üzenetére
De most nem ez a nickneved? Nem vágom akkor..
Ha az lenne hogy "kiskutyus", vagy "rotweiler", vagy mondjuk "farok" akkor nyilván úgy szólítana meg.
Engem is Death-nak szólítanak meg általában vastag betűvel, hogy szembetűnő legyen, hogy hozzám is fűz valaki valamilyen választ egyazon hsz alatt. (mondjuk az már egy másik dolog, hogy a választ alapból neked címezte meg ) szerintem tetszik neki a nickneved, ennyi az egész, én legalábbis ebben nem véltem felfedezni semmi arroganciát..
béke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest