Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
Indításnál nem számít. De érdekes módon nem gyorsít rajta a bővítmények kilövése sem. Rákattintok, persze azonnal reagál, megnyitja az ablakot, viszont amíg behozza az oldalt, az sok idő relatíve (a proxys beállításon is túlvagyok már). Explorer sokkal gyorsabban indul. Kipróbáltam a chrome-ot ugyanúgy a bing-es kezdőlappal, sokkal több ideig hozza be, ha cache-ből dolgozik, ha nem. Csak azért nem használok explorert, mert vannak dolgok, amiket nem lehet megcsinálni benne, de a chrome jó pár verzió óta nem a sebességről szól, ami elég bosszantó.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Újabb hiba a 64-bites dev verziós Chrome-nál: Forma-1 Live Timig-nál nem frissül az oldal, nem megy az idővisszaszámlálás sem. Pedig ugyanazt a javát használja, mint az Explorer, aminél meg működik. A PDF olvasást közben megoldottam egy bővítménnyel, de hogy ezt hogyan fogom.

-
törölt tag
Egy (eddig tapasztalt) hátránya van a 64-bites dev verziós Chrome-nak, a PDF-eket sehogysem akarja megnyitni böngészőn belül (chrome://plugins ügyködésen már túl vagyok, nem sokat ér az engedélyezés). Van valakinek ötlete erre?
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Van egy másik módszer is: átlinkeled a cache mappákat. Írd be a következőt az ésszerű módosításokkal egy jegyzettömbe, amit valami.bat (.txt ne legyen mögötte) néven ments majd (aztán futtasd):
cd \
C:
cd Users\#USER#\AppData\Local\Google\Chrome
rmdir /s /q "User Data\Default\Cache"
rmdir /s /q "User Data\Default\GPUCache"
rmdir /s /q "User Data\Default\Media Cache"
mklink /J "User Data\Default\Cache" R:\GoogleCache\Cache
mklink /J "User Data\Default\GPUCache" R:\GoogleCache\GPUCache
mklink /J "User Data\Default\Media Cache" "R:\GoogleCache\Media Cache"#USER# helyére a saját windows-os felhasználóneved kell írni, az utolsó három sorban az R pedig a Ramdisk betűjelére cserélendő (amennyiben nem R). És azt hiszem az sem árt, ha a Ramdisk-en megcsinálod a szóban forgó mappákat (Cache, GPUCache, Media Cache) előre. (Ha nem C a rendszermeghajtó betűjele, azt is írd át a megfelelőre.)
Ez a módszer persze törli a cache mappák tartalmát, ha ezt el akarod kerülni, akkor előtte másold ki, aztán tedd a ramdisken lévő cache mappába. -
törölt tag
válasz
student
üzenetére
Esélyes, dev csatornán sem kellett kiválasztani, egyszerűen azt telepítette automatikusan. Feladatkezelőben majd a folyamatoknál le tudod ellenőrizni, hogy 64 bites-e.
Engem a gyorsabb indulás miatt máris megfogott a 64-bites, épp nemrég panaszkodtam, hogy mostanában lassult az indulás, most így megint jó lett.
-
törölt tag
Érdekes dolog ez Chrome-nál, hogy ha a windows-ba való belépést követően rögtön elindítom, akkor pikk-pakkra megy, ha nem így teszek, akkor várni kell néhány másodpercet.

Ja és a cool n quiet bekapcsolt állapotának, vagy a magok energiagazdálkodási okokból történő kikapcsolásának sincs semmi köze hozzá (ha esetleg valaki arra gondolna, hogy windows-ba belépést követően még teker a proci), kipróbáltam, ugyanolyan lassan indul a chrome. De ha betöltést követően rákattintok, akkor azonnal. Mi lehet ennek az oka?

-
törölt tag
válasz
malnabokor
üzenetére
Azt alátámaszthatom, gyorsabban indul valamelyest a Chrome-nál a 11-es Explorer. Ezt korábban el sem tudtam volna képzelni.
A böngészés maga ezzel szemben már nem megy olyan gördülékenyen, mint Chrome-nál. Lassabb. -
törölt tag
Csak én tapasztalom úgy, hogy mióta tegnap frissült a Chrome, érezhetően lassabban indul bekapcsolást követően első alkalommal? 2-3 másodperccel több idő lett, míg SSD-ről elindul. Eddig kattintástól számítva gyakorlatilag azonnal indult. Most az Explorernél is jóval lassabban indul, ami egy vicc. Tudom, persze, hogy szőrözésnek hallatszik, csak mégis idegesítő, hogy azért frissül egy alkalmazás, hogy aztán lassabb legyen. Pedig a régi telepítést leszedtem, aztán újratettem az egészet, de így is lassabb az indulása, mint az előző verziónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest