Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Igen, ez a legnagyobb probléma és egyszerűen nevetségesnek tartom (nem csak én), hogy létezhet 2013-ban olyan böngésző ami erre sem képes. Ez még az IE6-ban is alapfunkció volt. (De szerintem még az IE5-ben vagy az IE4-ben is).
A letöltések mappa azért van, hogy rendezetten, strukturáltan tároljam azon letöltéseimet, amikről még nem döntöttem el, hogy meddig lesz rá szükségem, egyáltalán lesz-e vagy törlöm. Nem azért, hogy oda okádja be a böngésző a .torrent fájloktól kezdve a mindenféle dokumentumokon át mindent. Még azokat a szöveges fájlokat(!) vagy képfájlokat(!) is, amiket csak amiatt képtelen megnyitni, mert a .htaccess máshogyan van konfigurálva és nincs lehetőségem MIME type-ot szerkeszteni.
Értem én, hogy minimalizmus, de arra egyszerűen nincs mentség, hogy még egy profilban lévő megfelelő fájlt szerkesztve sem enged egy szoftver ilyen jellegű konfigurációkat. Azt én butaböngészőnek hívom, nem minimalistának és letisztultnak.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest