- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #57019 üzenetére
Facepalm. Mi van azzal ha én megengedhetem magamnak újonnan az 1.2millió forintos Soldano SLO 30-erősítőt de mivel értek hozzá inkább megépítem magamnak? 200eFt alatt megvolt anyagárba, 4 hónap alatt kényelmes tempóban elkészült. win-win. Akkor most én nem akarom eléggé az eredeti erősítőt?
Oda merném tenni az eredeti mellé mert az enyém többet is tud mint az eredeti, nagyon nem 1:1-be lett lemásolva...
Nem néztem a videóba bele de ez alapján jó dick ez a Paul Red Smith...
El lehet már azt felejteni hogy azért mert egy gitárt ma USA-ban készül az garancia a minőségre. Nem a 80-as években vagyunk, már minden gyártó cnc-vel készíti a gitárokat, különbség már csak az összeszerelés és a QC között van. Szerintem csak az van hogy hogy csökkennek az eladások, mert távol keletről félelmetes minőségű hangszerek kerülnek piacra amivel ők nem tudnak versenyezni se árakkal se mennyiséggel...jelen gazdasági körülmények között kétlem h sokan fognak milliós gitárokért rohangálni... -
cucka
addikt
válasz
A fickó nagyon drága gitárokat készít és árul.
Mégis mit kéne mondjon? Hogy ne vedd meg a drága gitárjait, mert tök jól el lehet lenni a 120 ezres gitárral is?Ez milyen duma már, hogy ha nem futja 1.5-2 milliós PRS gitárra, az igazából a te hibád, mert nem akarod eléggé...
-
arnyekxxx
veterán
válasz
akinek nincs 800ezres gitárja az annyit is ér
-
jmarcell
csendes tag
válasz
"Amikor valaki azt mondja, hogy ő nem engedheti meg magának ezt az erősítőt, vagy gitárt, akkor csupán annyi történik, hogy nem akarja eléggé. Mert ha igazán akarná, akkor megengedhetné magának.
Tehát lehet itt bohóckodni 120 ezres Ibanez grigrikkel, meg a HB-kel, de ha valaki nem vesz 400-500-800 stb ezerért, vagy drágábban egy gitárt, az csak azért van, mert nem akarja igazán."
Elég bicskanyitogató ez így leírva. Drasztikus példa, de biztos valaki (mindenki) szeretne a pl. gyerekének megadni mindent, hogy a lehető legjobb legyen neki, mégsem teheti meg, mert nincs rá lehetősége. Bele is gebedhet az akarásba, ha hónapról hónapra él meg, rosszabb esetben napról napra. Ne vicceljünk már... El kellene hagyni a "belpesti" közeget néha és szétnézni az országban máshol is.Mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér...
-
consono
nagyúr
válasz
Ez bullshit, már ne haragudj. Ez max az óvódásokra igaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Új, bontatlan! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - 2 év garancia!
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest