- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Azér hangmestertől rendeltem, mert ott a legolcsóbb. Illetve egy gyöngyösi bolt a legolcsóbb, és szállítás is van, de mivel pont 100 Ft-tal olcsóbb a termék mint amennyi felett ingyenes a szállítás, így gondoltam jobban járok a hangmesterrel. Az általad említett cucc meg Győr, de ott meg nincs ami nekem kell. Egyébként egy 15-ös Marshall kombóról van szó, szal Plazmacucci majdnem eltaláltad
Mint már írtam, bemenni feleslegesnek éreztem, mivel nálam jobban hozzáértők áldásukat adták, és mivel nincs viszonyítási alapom, ezért sem lett volna értelme.
Most azt mondták jövő hét eleje, aztán most már remélem így is lesz.Jah és egyébként: hogy lehet egy gitáron bundot cserélni? Gondolom attól is függ milyen gitár, de le kell rajta cserélni a komplett fogólapot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest