-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Azér hangmestertől rendeltem, mert ott a legolcsóbb. Illetve egy gyöngyösi bolt a legolcsóbb, és szállítás is van, de mivel pont 100 Ft-tal olcsóbb a termék mint amennyi felett ingyenes a szállítás, így gondoltam jobban járok a hangmesterrel. Az általad említett cucc meg Győr, de ott meg nincs ami nekem kell. Egyébként egy 15-ös Marshall kombóról van szó, szal Plazmacucci majdnem eltaláltad
Mint már írtam, bemenni feleslegesnek éreztem, mivel nálam jobban hozzáértők áldásukat adták, és mivel nincs viszonyítási alapom, ezért sem lett volna értelme.
Most azt mondták jövő hét eleje, aztán most már remélem így is lesz.Jah és egyébként: hogy lehet egy gitáron bundot cserélni? Gondolom attól is függ milyen gitár, de le kell rajta cserélni a komplett fogólapot?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Ukrajnai háború
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest