Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Hát ezek közül akkor már a Fender... Az akusztikus Ibanezekről sok helyen hallottam, hogy csak arra mennek, hogy szép, csili-vili legyen és kb. ennyi. Én magam is próbáltam egy drágább (90 ezer körüli, ha jól emlékszem, de itt valamikor írtam is róla) Ibanezt, finoman fogalmazva nem voltam elájulva tőle, nagy csalódás volt. A Yamaha a maga nato oldalával/hátával szintén nem egy meggyőző jelenség, az Epiphone-t mondjuk viszont szerintem érdemes megnézni.
Egyébként nem tudom lennének-e ezek a gitárok akkor épp a mezzofortéban, de hívd fel őket, vagy dobj nekik egy e-mailt, és kiderül

Azért nézd meg az Earth 70-et, ha már ott jársz, sőt, az Earth 100-ak közül azt, amelyik van. Vagy a hangszerkerbe érdemes elnézni, ott szoktak lenni Earth 100-ak. Ja és, hogy tegyek rá még egy lapáttal: a Cort az újabb gyártású Earth 100-aknál már valódi csont nyerget és szemöldököt használ, ellentétben az összes többi itt felsorolt gitárral, ahol bizony műanyag van - pedig egy árkategória

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest