- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom
senior tag
bocs, akkor félreérthetően fogalmaztam: úgy értettem, hogy a ''számtechzseniség'' nem valami nőies dolog, a lányok inkább más területen szoktak jeleskedni, és itt ne a hátsó gondolatok jussanak eszedbe

még nekem mondják, hogy csúnya a fantáziám, mikor már csak ha bókolok valakinek, félreérti

mindenesetre eddig ezt a műfajt nem nagyon gyakorolhattam, úgyhogy én kérek elnézést
Skót: A bund az a sok kis réz (vagy v.milyen fém) rudacska, ami keresztezi a nyakat és így osztja hangokra... a pickup, megmondom őszintén, foggalmam sincs, hogy mi
A véres újjról meg még annyit, hogy idetapám annakidején több zenekarban is játszott, (Hajduböszörményben pl. még most is emlegetik a Rock-ka nevő zenekart) és mivel elektronikai műszerész volt, ő csinálta az erősítőket és a hangfalakat meg a torzítókat is, így szerényen szólva vadásztak rá a zenekarok (meg különben is, egész jól játszik, de akusztikuson már én vagyok a jobb, egészen addíg, míg le nem jön a tesóm barátja, aki számtechtanár és profi!), és így volt olyan, hogy egy nap több kluibban is fellépett egymás után, így volt olyan nap, hogy 12 órát játszott egyhuzamban!
na, azután még a szólógitár is szétszedné a kezed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3060 Ti , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs