Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom
senior tag
bocs, akkor félreérthetően fogalmaztam: úgy értettem, hogy a ''számtechzseniség'' nem valami nőies dolog, a lányok inkább más területen szoktak jeleskedni, és itt ne a hátsó gondolatok jussanak eszedbe

még nekem mondják, hogy csúnya a fantáziám, mikor már csak ha bókolok valakinek, félreérti

mindenesetre eddig ezt a műfajt nem nagyon gyakorolhattam, úgyhogy én kérek elnézést
Skót: A bund az a sok kis réz (vagy v.milyen fém) rudacska, ami keresztezi a nyakat és így osztja hangokra... a pickup, megmondom őszintén, foggalmam sincs, hogy mi
A véres újjról meg még annyit, hogy idetapám annakidején több zenekarban is játszott, (Hajduböszörményben pl. még most is emlegetik a Rock-ka nevő zenekart) és mivel elektronikai műszerész volt, ő csinálta az erősítőket és a hangfalakat meg a torzítókat is, így szerényen szólva vadásztak rá a zenekarok (meg különben is, egész jól játszik, de akusztikuson már én vagyok a jobb, egészen addíg, míg le nem jön a tesóm barátja, aki számtechtanár és profi!), és így volt olyan, hogy egy nap több kluibban is fellépett egymás után, így volt olyan nap, hogy 12 órát játszott egyhuzamban!
na, azután még a szólógitár is szétszedné a kezed!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Anyagi helyzetek és életutak
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest