Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tütüm
aktív tag
Én 25 leszek vénülök
ja basszgitárral még nem próbáltam igaz véresre pengetett ujjal én csak sima szólóra mondtam. Ha testet akartok akkor minimum éger,hárs leyen de legjobb kőris vagy mahagóni,nemcsak az számít miylen kemény hangtanilag léyneges hogy miylen.Éger/hárs az semleges szal hangszedővel lehet variálni. Bocs ha hüylén írok csak 7 korsó sör után írok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja basszgitárral még nem próbáltam igaz véresre pengetett ujjal én csak sima szólóra mondtam. Ha testet akartok akkor minimum éger,hárs leyen de legjobb kőris vagy mahagóni,nemcsak az számít miylen kemény hangtanilag léyneges hogy miylen.Éger/hárs az semleges szal hangszedővel lehet variálni. Bocs ha hüylén írok csak 7 korsó sör után írok