Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tütüm
aktív tag
És ez a téma nem fért volna be ide:Bővebben: link
-
Tütüm
aktív tag
A Guitar Pro4-et énis tudom ajánlani,mutatja egy gitárnyakon mit hol fogj le plusz alatta a tabon is megy közbe+hallod amit játszani kell. Nagyon jól lehet belőle tanulni.Ja és basszusgitárt,dobot bármit lehet belőle,másrészt sok magyar tab-ot is le lehet tölteni hozzá,pl rengeteg Tankcsapda amik egyszerűek és tanulásra nagyon jók.
Itt vannak hozzá tabok mindenféle stílusban,és nemzetiségben:
Bővebben: link -
Tütüm
aktív tag
Én kipróbáltam egy gitártanárt régebben,az állandóan kottát erőltette,kezembe se foghattam a gitárt ott is hagytam Átmentem másikhoz az hallás után leszedte a számokat megmutatta hol fogja le és betanultam,rohadt gyorsan haladtunk és nagyon jól tanított. egy órát foglalkoztunk csak kottával,aszondja na ebből ennyi elég is volt,őis útálja
-
Tütüm
aktív tag
Akkor úgy mondom hogy szerintem nem életbevágóan fontos ahhoz hogy az ember tudjon gitározni,ugyebár nem mindenki játszik Bach fúgákat Elég változatos stílusban tanított,sosem kellett Az ütemet meg egyrészt hallod hogy volt eredetiben,utána meg már tudod magadtól,azt érzed.
-
Tütüm
aktív tag
Aki gitárépítés felé kacsintgat annak itt egy oldal:Bővebben: link
Épített már egy párat,képek is használhatóak,fórum is van és magyar;)
Amúgymeg Bővebben: link Na itt van minden lépésről rengeteg dolog,rengeteg link csak angolul -
Tütüm
aktív tag
Az biztos hogy nem csekély meló Ha megvannak hozzá az eszközök akkor márcsak gyakorlat kérdése,neki sincs semmi iylen irányú végzettsége. A szerszámokat összehozni az nem lehet kevés pénz,akinek alapból van mint vki itt írta hogy apuka nagy bütykölős annak máris könyebb
a másik meg hogy ez ne moylan hangszerkészítés mintha hegedűt vagy akusztikus gitárt készítenének,itt ki van vágva gyakorlatilag a forma,nyak már macerásabb,de gyárilag is bevágják CNC alá aztán annyi,utána elektronikát beszerelik. megpróbálnám csak gépek kelleneének -
Tütüm
aktív tag
-
Tütüm
aktív tag
Én 25 leszek vénülök ja basszgitárral még nem próbáltam igaz véresre pengetett ujjal én csak sima szólóra mondtam. Ha testet akartok akkor minimum éger,hárs leyen de legjobb kőris vagy mahagóni,nemcsak az számít miylen kemény hangtanilag léyneges hogy miylen.Éger/hárs az semleges szal hangszedővel lehet variálni. Bocs ha hüylén írok csak 7 korsó sör után írok
-
Tütüm
aktív tag
Amúgy tényleg jó csajozós dolog a gitározás,első koncertünkön lgjobb nő az egész kócerájba,vmi fullos odajött hogy lassúzzunk Na de ez kissé off csak bepöttyintettem
-
Tütüm
aktív tag
Hát 12 órányi gitározástól elhiszem A pickup a hangszedőt jelenti azok a kis hasábok a gitártesten húrok alatt,az veszi fel a jelet Nemár hogy itt mindenki iylen zsenge csak én nem
-
Tütüm
aktív tag
Ejjejj emberek,a gitáros topic átment hódítsuk meg Zsófit topicba?
-
Tütüm
aktív tag
Arról a könyvről csak hallottam amiből most tanulsz nem ismerem,de ahogy írtad képeken mutatják az akkordokat. Na a lényeg,tanuld meg először az alap akkordokat(C,D,É,F,G,A,H és ezek moljai),azzal gyakorolgasd a váltást,inkább lasabban de pontosan és aztán jöhet a többi meg a variálás meg hangzatok meg midnen Holnaptól már szerintem nemis látunkmiután megjön a gitárod
-
Tütüm
aktív tag
Pickupból EMG81-est szokták ajálngatni okosok(vagy nem azok ) hogy állítólag olcsóbb és jó,azzal megdörren majd rendesen. Amúgy vannak még Di Marzio-k amit ajánlanak csak azthiszem az drágább,szerintem inkább pénztárcádtól függ meg ízlés kérdése. Bár nekem inkább pénztárca
-
Tütüm
aktív tag
Nekem első akordváltogatás amit feladott gyakorolni a tanár C A F G volt mint az együttes neve Igaz szenvedtem az F-el Legjobb az Egyszerű Dallal kezdeni mindig aztmondom
-
Tütüm
aktív tag
Itt találsz tabokat Tankcsapdához is meg jópár Magyar együtteshez:
Bővebben: link
A progit meg innen töltheted le amiben meg tudod nyitni őket:
Bővebben: link
Nagyon hasznos kis program feltétlenül pakold fel gépedre,mutatja hol fogd le a hangokat a gitáron,lassíthatod/gyorsíthatod a lejátszást,hangról-hangra megnézheted meg minden de majd látod úgyis
Ez egyébkét a teljes verziója a programnak;)
[Szerkesztve] -
Tütüm
aktív tag
Ja és hangoló is van benne Én ebből tanulgatok most számokat,tökjó progi
-
Tütüm
aktív tag
Vajon Zsófi tud ma aludni?
-
Tütüm
aktív tag
válasz M@trixfan #639 üzenetére
Jaja azt énis hallottam hogy az EMG81 nagyon jól szól csak elveszi a gitár fájának,karakterének egyediségét,szal minden gitárban ''ugyanúgy szól'' kb. A Seymour van Dimarzió nemtom melyik meg ponthogy nagyon kihozza,szóval az meg a gitár előnyeit meg hibáit is felerősíti De tényleg ezek ajánlottabbak,csak nemtudom mennyi az áruk és így megéri-e belepakolnia,vagy tökéletesen megfelelne Neki az EMG,ehhez tudni kellene az ízlését
-
Tütüm
aktív tag
Sziasztok! Végre hazaértem...Hé ne engem tessék szídni vírusügyben nem én oldalamon volt,nem feltételeztem hogy Kalapács hivatalos oldalán vírusos progi lenne nem tudom hogy lehet. Gondoltam ígyis addig megszerzi Zsófi mivel elutaztam,de máskor átküldöm inkább emilben én gépem nem vírusos Gratula a gitárhoz amúgy! Gyakorolj sokat!;) Hobo tabokat sajna nemtudok énis innen tudok amit belinkeltem meg ha valami kell rákeresek,általában van hozzá tab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest