Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
M@trixfan
üzenetére
De a kezében én még nem láttam
Ilyen-olyan interjúkon is szóba szokott jönni, hogy ő a fingerstyle mellett tette le a voksát. Amúgy az idézetre ráguglizva egyetlen oldalt találtam, ott pedig igen fura az oldal tartalmával egyeztetni ezt az idézetet.
Főleg, ha megnézed ott is milyen kontextusban emlegetik Knopflert, meg hogy mi is a felette lévő idézet. Gyanús, hogy valami nem kerek.Amúgy ezt nézzétek meg, besz.rás videó, és jó példa arra, hogy van erő és hangerő pengető nélkül is: [link] Mondjuk van egy körme az ürgének

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen-olyan interjúkon is szóba szokott jönni, hogy ő a fingerstyle mellett tette le a voksát. Amúgy az idézetre ráguglizva egyetlen oldalt találtam, ott pedig igen fura az oldal tartalmával egyeztetni ezt az idézetet.
Főleg, ha megnézed ott is milyen kontextusban emlegetik Knopflert, meg hogy mi is a felette lévő idézet. Gyanús, hogy valami nem kerek.